2010/09/06 13:52:29 13:52:29
Atsakant i temos klausima-mazas smegenu kiekis(ar ju nebuvimas) kenkia seksui.
2010/09/06 15:09:33 15:09:33
Eva: Ir įdomu, ką pasirinktų mūsų vyrai? Papingą ir mėsingą lietuvaitę ar grazingą, paslaptingą geišą?
Mano krutis nera XXl, bet pretendentu del to maziau neturiu, o ir istekejau be problemu, o ir pati i save nuoga ziuredama veidrodyje susijaudinu, uf tie grazus nedideli kalneliai ant kuriu stovi du pasistoje speneliai, kuriu forma tokia paaugliska, istreniruota nesubliuskusi, jauciuosi kaip paaugle 16metu. Manau kad kazka panasaus ir vyrai masto ziuredami i jauna moteri nedidelemis krutimis, jiems primena nekaltas mergaites. ZINOMA TIE MAZI NEDIDELI SEXUALUS KALNELIAI TURI STOVETI SAVO VIETOJE O NE PRIMINTE SPANIELIO AUSU, o tai pasiekiama sportuojant ir prisiziurint.
Ponia, o jūs ten Garliavoje dar tikriausiai stovite ir rėkite - pedofilams ne???
p.s. pasidalinkite, prašom, pratimais speneliams - o tai tikrai įdomu kaip jie ten treniruojami nesubliūkšta?
2010/09/06 18:20:52 18:20:52
nekenkia ,nekenkia nepulkit į depresiją!
2010/09/06 18:22:32 18:22:32
nekenkia ,nekenkia nepulkit į depresiją!
2010/09/06 18:36:50 18:36:50
kenkia tiek pat kiek per mazas bybukas
2010/09/06 22:37:57 22:37:57
pvz dydeles krutis tikrai nera grazu ir nepotogu paei merginai - moteriai,bent as kiek pazystu merginu nei viena nesidziaugia didialia krutinia nes tai tikrai nera patogu,o ne perdidele krutine tebunie kad ir maza ji bet ..... nu ok pasakysiu ka galvoju... bet ji yra standi o ne nutysus tarp papuku nera bambos kaip pas dydziapapes nutyspapias , paemus ta normalia krutinia pagal kaikurios maza nelenda ji tarp pirstu nu sorry gal gryba pjaunu bet man patinka normalios krutines kad ir mazos bet man tokios graziau ir seksualiau nei nutispapiuy tesmenys ,atsiprasau tyciokites is manes bet taip yra
senas hrienas
S
540 įrašai
2010/09/08 08:13:33 08:13:33
Mangofruit: Atsakant i temos klausima-mazas smegenu kiekis(ar ju nebuvimas) kenkia seksui.
Na kazin... Beprociai labai pislus. Girdejau is zmogaus dirbusio beprotnamyje. TAip kad, kam truksta sekso kreipkites i psichiatra
2010/09/08 09:00:22 09:00:22
mangustelis: pvz dydeles krutis tikrai nera grazu ir nepotogu paei merginai - moteriai,bent as kiek pazystu merginu nei viena nesidziaugia didialia krutinia nes tai tikrai nera patogu,o ne perdidele krutine tebunie kad ir maza ji bet ..... nu ok pasakysiu ka galvoju... bet ji yra standi o ne nutysus tarp papuku nera bambos kaip pas dydziapapes nutyspapias , paemus ta normalia krutinia pagal kaikurios maza nelenda ji tarp pirstu nu sorry gal gryba pjaunu bet man patinka normalios krutines kad ir mazos bet man tokios graziau ir seksualiau nei nutispapiuy tesmenys ,atsiprasau tyciokites is manes bet taip yra
Na va - koks nuoširdus ir išsamus patyrusio vyro komentaras.
Iškart viskas aiškiau negu aišku.
2010/09/08 09:22:59 09:22:59
mangustelis: pvz dydeles krutis tikrai nera grazu ir nepotogu paei merginai - moteriai,bent as kiek pazystu merginu nei viena nesidziaugia didialia krutinia nes tai tikrai nera patogu,o ne perdidele krutine tebunie kad ir maza ji bet ..... nu ok pasakysiu ka galvoju... bet ji yra standi o ne nutysus tarp papuku nera bambos kaip pas dydziapapes nutyspapias , paemus ta normalia krutinia pagal kaikurios maza nelenda ji tarp pirstu nu sorry gal gryba pjaunu bet man patinka normalios krutines kad ir mazos bet man tokios graziau ir seksualiau nei nutispapiuy tesmenys ,atsiprasau tyciokites is manes bet taip yra
Ale tikrai, grybą pjauni
2010/09/08 09:44:16 09:44:16
senas hrienas: Mangofruit: Atsakant i temos klausima-mazas smegenu kiekis(ar ju nebuvimas) kenkia seksui.
Na kazin... Beprociai labai pislus. Girdejau is zmogaus dirbusio beprotnamyje. TAip kad, kam truksta sekso kreipkites i psichiatra
na, o aš maniau, kad kai trūksta sekso, reikia kreiptis į savo partnerį...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume