Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Orgazmų įvairovė?

Orgazmų įvairovė?

swx

S

127 įrašai

2008/12/23 05:28:37 05:28:37

Tiesa Hush visai pamiršau, kur knyga parašyta?! tai sekso supratimas ir auklėjimas kitas. Pasidomėk lotynu ameriką ir Japonijos užuliusiais. Depresijos dozę gausi.
Ir truputėli pakaitinsiu diskusiją http://gyvenimas.delfi.lt/love/article.php?id=19672100
ir
http://gyvenimas.delfi.lt/love/article.php?id=19599529

kiekvienas išprotėja savaip ...

danaja

D

3 įrašai

2008/12/23 09:07:42 09:07:42

Man dar joks vyras nesugebejo suteikti orgazmo. Gal cia as pati kalta?

sirdutew

S

53 įrašai

2008/12/23 10:12:02 10:12:02

labai įdomi diskusija. Neatsitraukdama perskaičiau nuo pat pradžios... Daug kas pažįstama, bet atvirkščiai. Kaip nekeista, bet mūsų šeimoje aš buvau ta, kuriai sekso reikėjo daug ir visada su mylimu vyru. O jis periodiškai dingdavo... Na tiesiog užmiršdavo, kad aš egzistuoju. Tikrai žinau, kad jis tikrai nieko iš šalies neieškojo. Jis tiesiog toks. Teko su tuo susitaikyti. Mes jau daug metu kartu, bet deja, jau 5 metai kaip braidome po visokias nesąmones... Banali istorija, bet man labai skausminga. Aš aplamai likau be nieko. O dar labiau pribloškė jo pareiškimas, kad seksas su manim buvo aplamai visiškas šūdas lyginant su tuo ką jis turi dabar, nors ir retai. Taip ir vegetuojame ir vis mąstau, kad negalima šitaip gyventi, bet gyvenu. O orgazmai? Su juo man jie buvo patys stipriausi, o vėliau, kai jau pradėjome braidyti po tas nesąmones, kažką bandžiau, bet tikrai, gal pati kalta? Nesu pajutus nieko panašaus...

Hush

H

38 įrašai

2008/12/24 10:19:53 10:19:53

Danaja, o ką reiškia "kalta"? Kam čia kaltų ieškoti? Tiesiog yra taip, kaip yra. Jeigu esi mylėjusis su keliais vyrais, juos mylėjai, jie tave mylėjo, tai nebuvo atsitiktiniai vienadieniai santykiai, jie stengėsi, kad tu pasiektum orgazmą, klausdavo, kas tau lovoje patinka ir tinkamai stimuliuodavo, bet orgazmo vis tiek nepatyrei - tai gal ir gali būti, kad tu jo tiesiog nepatirsi. O jei tie santykiai buvo tiesiog tokie... šiaip sau..., tai gal ir ne "pati kalta", kaip sakai - tiesiog tinkamo vyro nesutikai
Sirdutew, labai įdomi istorija. Jei tavo istorijoje ieškotume atsakymo į mano pradinį klausimą dėl moterų orgazmo, tai įdomu - ar orgazmai su mylimu vyru buvo stipriausi dėl to, kad tu jį mylėjai, ar dėl to, kad jauteisi mylima (nors va - iš tavo teksto neaišku, ar jauteisi mylima), ar tiesog tai buvo 'technikos reikalas" (kad ir kas slėptųsi už tos "technikos")? Įsivaizduoju, kad dabar gal ir galvoji, kad be reikalo iš viso judinai tą reikalą, jei sakai, kad "braidom po nesąmones" ir "likau be nieko". Aš kartais galvoju, kad yra pakankamai neblogai - gal neverta stengtis dėl daugiau, gal ir aš "liksiu be nieko" prie suskilusios geldos? Ai, pasistengti verta, nepabandęs - nesužinosi.

ieva

I

96405 įrašai

2008/12/24 14:05:32 14:05:32

Danaja: Man dar joks vyras nesugebejo suteikti orgazmo. Gal cia as pati kalta?

O pati sau sugebi suteikti orgazmą? Jei sugebi pati, tai iš esmės ir vyras gali. Tik reikėtų jį šiek tiek pakreipti reikiama kryptim.

ieva

I

96405 įrašai

2008/12/24 14:08:00 14:08:00

sirdutew: O dar labiau pribloškė jo pareiškimas, kad seksas su manim buvo aplamai visiškas šūdas lyginant su tuo ką jis turi dabar, nors ir retai. Taip ir vegetuojame ir vis mąstau, kad negalima šitaip gyventi, bet gyvenu. O orgazmai? Su juo man jie buvo patys stipriausi, o vėliau, kai jau pradėjome braidyti po tas nesąmones, kažką bandžiau, bet tikrai, gal pati kalta? Nesu pajutus nieko panašaus...

Nebūtinai tai, ką jis pasakė, yra tiesa, jei dabar jis įsimylėjęs ar susižavėjęs kita, jei gerai supratau?

sirdutew

S

53 įrašai

2008/12/26 18:02:40 18:02:40

na, tada kai jutau tuos orgazmus su juo, tai jaučiausi mylima... Ir kai viskas ėmė irti tada viskas ir man ėmė išsiderinti... Deja, yra taip kaip yra. O po to labai daug skaičiau, iš to ką perskaičiau, susidariau nuomonę, kas tos technikos pas jį kaip ir nebuvo, tikrai nieko suoer ir labai išradingo, manau mes tiesiog vienas kitam tikom, nors jam dabar atrodo kitaip. Deja. Ir dėl tos suskilusios geldos... labai linkiu, kad nereikėtų prie jos likti. Tikrai sunku, kai žmogų myli, myli, nors jis ir tave įvairiai skaudina.

sirdutew

S

53 įrašai

2008/12/26 18:07:13 18:07:13

na, aš jau manau, kad gal ir tiesa. nes tai kartojasi. O ir jau tas romanas du metus tęsiasi ir susitikimai praretėję... ai, bet tiek to. Tik aš dabar vis dėl to manau, kad moterų orgazmai galvoje. Ir tikrai ne technika svargiausia. Aišku yra moterų, kurios labai greitai sugeba pasiekti pasitenkinimą, bet man kažkaip vis dėl to atrodo, kad tokių nėra didžuma.

svajoklis

S

151 įrašai

2008/12/28 16:42:05 16:42:05

Rasa: Todėl ir parašiau,nes pati esu tokioje situacijoje.

Hush, fiziologija ir mechanikos išmanymas čia nieko nepadės. Jei sutikčiau su Troliu, kad jei nėra suderinamumo, tai jau šakės - logiška būtų susirasti meilužį. Bet.. atsiprašant man nestovi visiškai ant kitų vyrų.

Seksas prasideda galvoje ir kažkurios svirtelės bendriems žaidimams įjungti nerandame - aš pas saviškį, tu pas savąją.

Jei nori - galima apsikeisti e-mailais. Kur tau parašyti?

galiu pasakyti tik tiek kad tada nesutikai tokio vyro kuris sugebetu ijungti ta svirtele...bet viskas dar pries akis...

svajoklis

S

151 įrašai

2008/12/28 16:49:04 16:49:04

Ziobra: Jei ka ir darysiu tai tik individualiai.

ar as galiu stoti i eile?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume