Danaja, o ką reiškia "kalta"? Kam čia kaltų ieškoti? Tiesiog yra taip, kaip yra. Jeigu esi mylėjusis su keliais vyrais, juos mylėjai, jie tave mylėjo, tai nebuvo atsitiktiniai vienadieniai santykiai, jie stengėsi, kad tu pasiektum orgazmą, klausdavo, kas tau lovoje patinka ir tinkamai stimuliuodavo, bet orgazmo vis tiek nepatyrei - tai gal ir gali būti, kad tu jo tiesiog nepatirsi. O jei tie santykiai buvo tiesiog tokie... šiaip sau..., tai gal ir ne "pati kalta", kaip sakai - tiesiog tinkamo vyro nesutikai
Sirdutew, labai įdomi istorija. Jei tavo istorijoje ieškotume atsakymo į mano pradinį klausimą dėl moterų orgazmo, tai įdomu - ar orgazmai su mylimu vyru buvo stipriausi dėl to, kad tu jį mylėjai, ar dėl to, kad jauteisi mylima (nors va - iš tavo teksto neaišku, ar jauteisi mylima), ar tiesog tai buvo 'technikos reikalas" (kad ir kas slėptųsi už tos "technikos")? Įsivaizduoju, kad dabar gal ir galvoji, kad be reikalo iš viso judinai tą reikalą, jei sakai, kad "braidom po nesąmones" ir "likau be nieko". Aš kartais galvoju, kad yra pakankamai neblogai - gal neverta stengtis dėl daugiau, gal ir aš "liksiu be nieko" prie suskilusios geldos? Ai, pasistengti verta, nepabandęs - nesužinosi.