Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Orgazmų įvairovė?

Orgazmų įvairovė?

visokia

V

59 įrašai

2008/12/04 21:34:37 21:34:37

Ne,Hush, praktiškai aš nesu tokioje situacijoje, bet prisipažįstu, kad kažkas tavo pasakymuose mane žeidžia. Gal tiesiog vyriška prigimtis, kuri taip dažnai vyrui tampa tarsi pateisinimu nuslysti į šoną taip įskaudinant moterų giminę, užuot vyrui bandžius patobulėti dvasiškai ir šiek tiek save apriboti, o ne nueiti lengvesniu labiau vaikišku norų ir malonumų keliu? Man taip nebuvo, bet gal iš moteriško solidarumo man sukilo tas aršumas.

Tu ieškai išeities norėdamas išvengti neištikimybės - turėčiau tave pagirti už tai. Tačiau bijau, kad tokios išeities (tau nieko neatsisakant) paprasčiausiai nėra. Gal ir dėl išeities nematymo tas pyktis dar. Gal reikėjo patylėt, jei neturiu ką patart. Bet ši tema man įdomi. Dar kartą atsiprašau, jei komentaruose leidau sau per daug nukrypti į emocijas.

Hush

H

38 įrašai

2008/12/05 07:11:34 07:11:34

Oi, visokia, kokie kilnūs norai ir siekiai pas tave. Jei ką - aš neieškau pasiteisinimų paslysti į šoną - tokią galimybę turėjau, bet supratau, kad čia - ne sprendimas, to nenoriu. O dėl tobulėjimo dvasiškai... Na, seksas yra vienas iš pirminių instinktų. Aišku, su maistu ar miegu jo negalima tapatinti, bet gal vis tik galėčiau pasiūlyti tau, pvz., patobulėti dvasiškai ir valgyti vien duoną bei gerti vandenį ir miegoti tik 4 val. per parą? Manau, kad tai irgi būtų galima pasiekti, bet ar būtina? Juk svarbu, kad mityba būtų subalansuota, o miego trūkumas netrukdytų prioduktyviai gyventi, dirbti, mylėti, etc. :-) ir vienam to miego užtenka 5 valandų, o kitam - 8 mažai. Žinoma, jei būčiau budistas - galėčiau sau tokius tikslus kelti.
Ir dar: šeimyninio gyvenimo darnai būtinas seksualinis pasitenkinimas. Aš manau, kad jeigu jo nėra - negalima dė to kaltinti kažkurios vienos pusės, bet darnai tai trukdo. Jei tai trukdo darnai - reikia tą trukdyti kažkaip šalinti, ir nebūtina dėl to kaltinti - tiesiog reikia ieškoti sprendimo.
Kaip matau iš daugumos čia atsakiusiųjų - to sprendimo gali ir nebūti, kas būtų labai liūdna.

Hush

H

38 įrašai

2008/12/05 10:12:08 10:12:08

Na ką - liūdnas naujienas jūs čia man, Santana, pasakojate :-) Nenoriu aš meilužės. Man, kaip, berods, Rasa rašė, nuo bet kokios nesistoja :-)) Tiksliau, nenoriu aš VIEN sekso.
Ne kokios perspektyvos šviečiasi :-)

kiesux

K

1086 įrašai

2008/12/05 10:32:48 10:32:48

Hush, o ar ilgai jus kartu? ar nuo pat pradziu tau trukdavo sekso? o gal tik nuo kazkurio momento, kazkas pasikeite ir pradejot maziau myletis?

Hush

H

38 įrašai

2008/12/05 10:34:36 10:34:36

kiesux, jau atsakinėjau anksčiau. Buvo gerai - pasikeitė gimus vaikui. Vaikas paaugo, bet sexas negrįžta :-)

ieva

I

96405 įrašai

2008/12/05 10:43:48 10:43:48

Manau, kad vyrai savo vyriskuma kaip zmogiska saviverte identifikuoja per seksa. Ypatingas sekso sureiksminimas, nuolatinis jo akcentavimas ir kalbejimas rodo, kad zmogus labai mazai savimi pasitiki ir jauciasi nepilnavertiskai.
Man asmeniskai jei nera su partneriu tarpusavio vidinio rysio ir jei jis man kaip zmogus yra nuobodus, seksas gali buti tik kazkuri neilga laika aistringas (tol kol artimiau nepazistu zmogaus), bet paskui su tokiu partneriu nesbesinori suarteti. Ir atvirksciai, jei partneris idomus, protingas, demesingas, geidziantis manes , tuomet as galiu atsipalaiduoti, pasitiketi... ir mylejimasis buna super.
Surask rysi su moterimi, buk jai idomus, patikimas, tuomet ir sekso reikalai pasitaisys.

kiesux

K

1086 įrašai

2008/12/05 10:53:11 10:53:11

Atisprasau, vadinas praleidau ta vieta :) Tai vadinas priezastis kaip ir aiski telieka issiaiskinti kaip tai istaisyti. Kas konkreciai atsitiko ir kaip tai taisyti niekas kitas manau jum negali patarti, ar geriau zinoti nei jus su zmona. Darniosporos zurnale yra lyg straipsniukas apie moteris ir ju sekso norus po gimdymo, pasiskaityk gal pravers ir pades rasti sprendima.

demone

D

54 įrašai

2008/12/05 11:44:44 11:44:44

Nenukabink nosies, Hush :) Nemanau, jog tavo situacija yra beviltiska. Nzn, kiek tavo zmonai metu, t.y. ar maziau nei +/- 30 ar daugiau, bet yra tikimybe, jog kai jai bus 30+, ji nores daugiau sekso, nei dabar. Kaip sake vienas geras pazistamas, moterys ir vyrai po 30 pasikeicia vietomis :))
Dabar pasistenk priimti tai kaip fakta, jog ji nenori tiek, kiek reikia tau. Ir stenkis tai neakcentuot, nesureiksminti tai, kaip problemos, nes vargu ar tai pagerins santykius ir t.t.
Gal jus dabar daug laiko bunat namie (laisvalaiki), gal truksta jai (abiems) romantikos, kad ji galetu atsipalaiduot ir negalvot apie buiti, vaikus ir pan.?
Gal padetu, jei abu kur isvyktumet nors ir neilgam, kad ir i kaima koki? :)

visokia

V

59 įrašai

2008/12/05 12:48:32 12:48:32

Manau, pirmajai aistrai išblėsus, po metų-kitų moteriai natūralu nenorėti sekso kasdien. Yra ciklas, ir labiausiai norisi (bent man)jo vidury ir prieš pat mėnesines. Bandyk tuo naudotis. O jeigu moteris vartoja kontraceptikus, jai nebūna ovuliacijos ir daliai moterų tada noras, bent fiziologinis, labai sumažėja. Tai ir čia gali būti problema, jeigu ji juos vartoja. Pasitaiko ir kitokių moterų, bet tu pamilai tą, kurią pamilai...
Nežinau, gal šiuolaikinis žmogus yra labai reiklus vartotojas ir jaučia turintis teisę iš gyvenimo reikalauti, kad VISI jo poreikiai būtų patenkinti. Ar kasdien valgyt juodą duoną, o pyragaičius - sekmadieniais, ar pyragaičius - kasdien, jei organizmas taip reikalauja? Juk kiti aplinkui taip daro, ir masiškai. Tiesa, neretas tai gauna tik palikęs savo šeimą. Kas geriau - kasdienis poreikio patenkinimas ar šeima, kasdienis matymas, kaip auga tavo vaikas? O gal žmona, jei tikrai tave labai myli, tau pati leistų turėti ką nors šone, tik griežtai be jausmų, kad išliktų šeima? Bet tu nori su jausmais... Neteisingas tas pasaulis. Kodėl sąžiningiems ir geriems žmonėms negalima turėti visko???
P.S. Tikrai įdomią užvedei diskusiją, Hush.

ikse

I

19 įrašai

2008/12/05 13:33:28 13:33:28

Husn, net sunku atsakyt i ta klausima. Galbut su savo vyru nesijauciau pakankamai mylima,tarsi visa laika jauciau lyg prasyciau jo meiles (nemaisyk su seksu), truko jo demesio, parodymo jog jis tikrai mane myli... O su kitu draugu jauciausi mylima, saugi, globojama, jis nebijodavo parodyt man savo jausmu tiek esant dviese, tiek viesumoje. Buvau tikra del jo jausmu man. Gal tas turejo daug reiksmes. Tiesiog sunku pasakyt, ar tavo zmonai tas labai svarbu, bet man tai turejo didele reiksme.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume