Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Kiek maistas įtakoja spermos skonį?

Kiek maistas įtakoja spermos skonį?

ausraagne

A

72 įrašai

2008/11/16 22:16:33 22:16:33

Na as nesuprantu taves jai tau slykstus tai tu tikrai to zmogaus nei myli nei jis tau reikalingas , o kai atsiprasant tau ten kisa gal irgi valgyti negali menesi ? nusisneki visiskai arba nesu nei meiles nei gero sexo patyrusi . Gaila man taves

Rastas

R

16 įrašai

2008/11/18 17:44:21 17:44:21

Tai tu nekis. Kodel tu darai kazka ko tu nenori vie del to, kad is kito kazka gauti. Tu ta zmogu apgaudineji. Turi tiesiai sviesiai sakyt ka tau tai nepriimtina ir viskas. Jis turi rinktis ar bendraut su tavim ar bendraut su mergina kuriai tai patinka.
Negalima zaist tokiu zaidimu reikia but atviru zmogum.

Rastas

R

16 įrašai

2008/11/18 17:56:16 17:56:16

Na ka as galiu pasakyti. Man yra taip buve. Siaip seksas su mergina buvo nieko bet nemego ji jokiu tokiu dalyku.
Cia yra keli dalykai. Pirma seksas po kurio laiko pasidaro labai nuobodus ir visai netraukia. Antra jei mergina ribota tuomet ji buna ribota labai daugelyje dalyku o tai jau negerai. Trecia tai dazniausia yra pozymis ka mergina lbai nebrandi, kompleksuota ir siaip jai tavo kunas yra nepatrauklus (kas dazniausia ir buna).
Tokiu atveju tik laiko klausimas kada atsiras kitas su kuriuo mergaitei nekils tokiu minciu ka jai kazkas nepatinka.
Be to oralinio atsisakymas yra baisinio igimto egoizmo pozymis. Jei zmogui nera malonu kaip yra malonu artimam zmogui yra gera tai rimta liga. Pvz. man irgi tos mergaiciu gleivines nera malonu, bet kai as jauciu kai merginos kunas virpa kaip ji reaguoja i kiekviena jausma, vien tai man suteikia neapsakoma dziaugsma.
Tiesa jei merginai su higiena labai nekas (supuvusiu kiausiniu kvapas ar baltos iskyros) tai jau reikia gyditis tada oralinio aisku but negali.

Nauja

N

3 įrašai

2008/11/22 20:15:15 20:15:15

Bet slyksciai rasot..patys nesuvokiat ka...Jei kokios mergses dziundze smirdi tai nx ja laizyt, taip pat ir vyro.Visada yra specifinis kvapas.Pvz mane po oral;inio visada pykina, nes vaikinui patinka giliau, kartais vos neapsivemiu fee..ir visos senos esat retai gaunat to pimpio paragaut tai ir kliedit cia..isties jis yra bjauru..ir visos jaunos paneles slykstisi, daro tik kad pasirodytu kaip garbina ta jo sushvinkusi,,dievuka,,.Isvis vyrai savo by..turbut myli labiau uz viska..

OnAir

O

4 įrašai

2008/11/22 21:51:47 21:51:47

Visada galima pasakyti juk kada baigi taip ir darau,o jei asmeninės higienos nesilaiko jūsų partneris ar partnerė, tikrai patikėsiu, kad nemalonu, reikia kalbėtis kas patinka, o kas ne.

colia

C

72 įrašai

2008/11/23 00:29:45 00:29:45

Siap ne taip, kazkaip diedukui pavyko prizadint savo drauga:
-Babulyt, bek cia greiciau, mesk zemen pantalonus!
-Ateinu, tevai, ateinu! Dekis prezervatyva, kol as...
-Ale kam tau dar tas prezervatyvas, juk nebepastosi jau!?
-Pastot gal ir nebepastosiu, bet nuo tokiu senu kiausiniu dar salmonelioze pasigausiu...

cia jau taip tema nusivaziavo, kad as savo juokeliais labiau jos nepepagadinsiu :)

Aušrė

A

2 įrašai

2008/11/24 09:25:58 09:25:58

Spermai skirta atitinkama vieta.., na nebent neturit ka valgyt..

Lexxas

L

272 įrašai

2008/11/24 09:43:21 09:43:21

Kam kazka darai kas tau nepatinka? Oralinis tai normalus sexualinis aktas, kuris imanomas jei zm myli vienas kita ir aisku laikosi elementariu higienos normu. Tai kad tavo vaikinui patinka giliau, tai turi pasakyt jam kad tau taip nepatinka. Juk galima suteikti mylimam dziaugsma ne tik kysant giliau, vos ne iki skrandzio.. galu gale yra skirtingos technikos. Ir gaila man kad paprastas oralinis aktas yra taip sudirbtas musu visuomeneje, atseit b... ciuplt yra slykstu, zema.. tai paciu zmoniu suvokimo problema.. sexas tarp dvieju mylinciu vienas kita zmoniu yra grazu, ir jie tikrai negalvoja apie tuos stereotipus kurie vyrauja visuomeneje.. nebent turi kazkokiu psichologiniu problemu

the_renegade

T

28 įrašai

2008/11/24 11:52:28 11:52:28

Tai taip ir buna, kada imi i burna kiekvieno susmirdusio kaimiecio pimpala:)))

juventino

J

94 įrašai

2008/11/24 14:01:51 14:01:51

teisingai ponia Elvyra,as irgi taip manau. ko pas jus nebuvo,to ir kitiems siukstu. nafig tiems slykstiems lietuviams po visokius uzsienius vazinet ir pinigus taskyt pas visokius juodzius ir babajus.. va, yra mzoniu kurie sovietu sajungoj 28 metus rpagyveno ir neisvaziavo is lietuvos.ir nieko gyvi. tai kam issidirbinet su tokiom nesamonem kaip vazinejiams po uzsienius ar turizmas... fu, begedziai ir pasileideliai!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume