2008/11/02 15:17:40 15:17:40
Visada orgazmo metu sudraskau savo vaikiną, išmėtau daiktus aplink.Neseniai sudaužiau prie jo lovos jam brangią porcelianinę statulelę.Jis labai užpyko.Jis sako, jog aš privalau atsikratyt šito įpročio, nes jam gėda vaikščiot i darbą sudraskytam.Dabar jis pradėjo net vengti sekso su manim.
Aš visaip stengiuos to nedaryti,(vaikinas net siūlo mane surišti...) bet tada negaliu atsipalaiduoti ir patirti malonumo. Kaip man atsikratyti šito įpročio?
2008/11/02 21:37:01 21:37:01
Na gal tavo vaikinas nori merginos, kuri guletu kaip lenta..As taip pat megdavau pasidraskyti'', bet vaikinas tiesiog suimdavo rankas arba myledavomes tokia poza, kad ,,jam nepakenkciau,,.Veliau tas iprotis savaime isnyko.
Sumanymas suristi tikrai kvailas.., del daiktu gali jis pasalint tuos savo daiktus pries mylintis ar darykit tai vietoj kur nera daiktu..Pykti del kazkokios statulos..gal jam ji tiesiog brangesne uz tave.As nedvejodama palikciau toki vaikina ir nesistengciau pakeist jokiu savo iprociu.Jei tu jam butum brangi jis rastu budu kaip tau padet, o nevengtu sekso su tavim.
2008/11/02 22:12:16 22:12:16
Gali buti ir sis variantas- vaidyba, bet mergina liautusi tai darius, matydama, jog partneriui tai nepatinka.
Bet tikrai zinau moteru apie 30 metu amziaus, kurioms imituoti orgazma ar ,,kaifuoti,, naudojant toki buda butu greiciau nuskriaudimas paciu saves. Jos zino ko nori, ka gali, orgazmas tokio amziaus buna visiskai kitoks pgl stipruma, patiriama ju daugiau ir.t.t.
Pritarciau tai merginai, jog patiriant orgazma ar tiesiog einant prie to gali pasidaryti nevaldoma..tiesiog aptemsta akyse,negali saves kontroliuoti, ir po to beveik neprisimeni ka darei..
Yra saltesniu moteru, kurios tuo metu tarsi sustingsta ir net pajudeti negali.Todel teigti, kad tai yra imitacija butu neteisinga.Mes visos moterys kazkuo panasios, bet taip pat esam labai skirtingos.
2008/11/03 07:48:48 07:48:48
Kaip idomu...Niekada taip man nebuvo... Net pavydas sueme. Kazin ar galiu dar toki orgazma pajust? Gal esu ledine? Ar tai priklauso nuo amziaus?
2008/11/03 10:57:23 10:57:23
Man atrodo ne visos gali tai patirti.Priklauso nuo temperamento.Turiu drauge 32m, kuri 8 metai gyvena su vyru ir nezino kas yra orgazmas.Verkdama vienasyk issipasakojo, kad visada ji tik imituodavo.Na vyras tai tikrai stuobrys manau, nes kiek ji pasakojo atlikdavo viska greitai net nepaklauses ar jai gerai buvo. As kokiu 20m kartais imituodavau, pasukaudavau ir tiek..Veliau bunant su tuo paciu partneriu nera tikslo vaidinti nieko nepatiriant.Pradedi sakyti ko nori kas patinka ir t.t.Bet galiu pasakyt su kiekvienu partneriu yra kitaip, ..su pirmu savo vyru patirdavau vienoki orgazma..toki gal daugiau uzglusinta, trumpa..Su kitu tiesiog nejo neklykt, panasiai kaip cia rase kazkas aptemsta samone ir nesuvoki ka darai..Mano partneriui patikdavo mano orgazmas, nors kartais truputi ir suzalodavau ji.., apkandziodavau ir pan. Bet jei zmogus myli jis nedarys del to problemos.Todel tai merginai patarciau nieko nekeist, gal jusu temperamentai neatitinka, o gal ir jausmu mazoka, ..jis nori ramios paklusnios.., jus galit susirast partneri , kuriam patiksit tokia besidraskanti kokia esat.Linkiu sekmes
2008/11/05 11:34:58 11:34:58
Tai reikia mylėtis tokioje vietoje, kur nėra ką sudaužyti, ir nagučius pasitrumpinti ;)
2008/11/06 08:08:52 08:08:52
As siulyciau perkast jam kiausius ir palikt:))
2008/11/24 00:51:46 00:51:46
kazkokia keista tema kad tik ne nariai kalbasi...
ir keista tuom kad atsikratyti kazko kas isties naturalu ir zavu... taip jei tai butu vaidyba tada tikrai nesamone, bet siaip eina toks vaikinas kuris to nesupranta ir nevertina nesakysiu kur ;)
geriau atsikratytk ne iprocio o vaikino... susirask toki kuriam patiktu tai kaip tu elgiesi sekso metu...
as asmeniskai nesiskundziau draskomas net glamoniu metu, tik paskui jau buvo perdaug to, na vaidyba o ne naturali reakcija... o vyra randai puosia, jei jis gedinasi eit sudraskytas i darba tai gal jis ir taves gedinasi?
as tavo vietoj palikciau toki zmogu ir tegu draskosi pats is noro pasimyleti :P
2008/12/01 12:48:13 12:48:13
apsimauk kumstines pirstines ir nesidraskysi :D
2008/12/01 13:04:47 13:04:47
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume