2009/05/24 18:47:31 18:47:31
manau kad kažkas smegeninėje vistiek turi būti pasisukę, jei interneto forume klausinėjama visuomenės nuomonės apie savo intymų gyvenimą.
Jie nekaltas ir tau gerai - puiku, bet jei jautiesi turys kam nors pasiaiškinti.. Tai koks skirtumas, jei ne dėl kaltumo - nekaltumo, tai dėl ko nors kito jausis blogai ir reikės išorinio savo vertės patvirtinimo.
2009/05/24 19:17:43 19:17:43
bambuco: ar tai reiskia kad jinai nesveika ar tiesiog susikloste tokios gyvenimo aplinkybes?
sveikintina ....
2009/05/24 19:28:47 19:28:47
???: manau kad kažkas smegeninėje vistiek turi būti pasisukę, jei interneto forume klausinėjama visuomenės nuomonės apie savo intymų gyvenimą.
Jie nekaltas ir tau gerai - puiku, bet jei jautiesi turys kam nors pasiaiškinti.. Tai koks skirtumas, jei ne dėl kaltumo - nekaltumo, tai dėl ko nors kito jausis blogai ir reikės išorinio savo vertės patvirtinimo.
Pritariu
2009/05/25 05:21:10 05:21:10
Vo blyn, čia dar yra nekaltų bernelių? Nieko sau. Tai bent naujiena.
liberatelin2005
L
33 įrašai
2009/05/25 09:28:43 09:28:43
idomu, o is kur tokie tikslus duomenys apie kazkieno kaltuma ar nekaltuma, ar si savybe o gal buvis toks svarbus bendravime?
2009/05/25 11:32:32 11:32:32
Apie tokia mergina manau, kad shaunuole, jai nesutikai savo zmogaus, skubeti per daug nereik, bet aisku kaip cia mineta uzsisedeti, ir jieskoti princo ant balto zirgo, nemanau kad butu teisynga. Bet kuriuo atveju pagarba tokiai merginai siais laikais...
2009/05/30 12:26:11 12:26:11
nematau tame nieko nenormalaus, kiekvienas savo seksualini gyvenima pradeda pagal savo konkrecias aplinkybes, norus ir galimybes.
kad ir konkreciai as tokio pat amziaus taipat esu nekaltas, ir ka?paprasciausiai nesusikloste palankios aplinkybes jos praradimui ir tiek, neketinu ieskoti santykiu vien tam kad ja prarasti, visada ieskojau rimtos darugystes, taciau iki siol jos nesuradau, taip jau yra. ieskome kazko ipatingo, to kuris jaustusi artimas nuo pirmosios pazinties akimirkos-nors gal but taip ir nebuna...nezinau
2009/05/30 14:21:31 14:21:31
Aš ir manau, kad - beviltiška tokia mergina. Su dvasinėmis vertybėmis gyvenimo skonio nepajusi.
2009/05/30 20:27:58 20:27:58
audinukas: nematau tame nieko nenormalaus, kiekvienas savo seksualini gyvenima pradeda pagal savo konkrecias aplinkybes, norus ir galimybes.
kad ir konkreciai as tokio pat amziaus taipat esu nekaltas, ir ka?paprasciausiai nesusikloste palankios aplinkybes jos praradimui ir tiek, neketinu ieskoti santykiu vien tam kad ja prarasti, visada ieskojau rimtos darugystes, taciau iki siol jos nesuradau, taip jau yra. ieskome kazko ipatingo, to kuris jaustusi artimas nuo pirmosios pazinties akimirkos-nors gal but taip ir nebuna...nezinau
Aš manau aplinkybės ir nesusiklostys.
patys kuriame tas aplinkybes. O jei bijai sekso, tai vis tų aplinkybių rimtiems santykiams ir neatsiras.
Pvz.: pasakyk, kokiomis savybėmis turi pasižymėti mergina, su kuria bus tie rimti santykiai? Ar ji turi būti inteligentiška, kultūringa, išsilavinusi, subtilaus skonio ir atidi tavo poreikiams ir turi sukurti atmosferą kurioje tu jausiesi jaukiai?
2009/05/30 20:50:30 20:50:30
???: audinukas: nematau tame nieko nenormalaus, kiekvienas savo seksualini gyvenima pradeda pagal savo konkrecias aplinkybes, norus ir galimybes.
Aš manau aplinkybės ir nesusiklostys.
patys kuriame tas aplinkybes. O jei bijai sekso, tai vis tų aplinkybių rimtiems santykiams ir neatsiras.
Pvz.: pasakyk, kokiomis savybėmis turi pasižymėti mergina, su kuria bus tie rimti santykiai? Ar ji turi būti inteligentiška, kultūringa, išsilavinusi, subtilaus skonio ir atidi tavo poreikiams ir turi sukurti atmosferą kurioje tu jausiesi jaukiai?
juk sutikes mergina ir su ja pabendraves supranti nori jos,ar ne,kaip sekso partneres. kartais mergina tave traukia tiesiog moraliskai be jokio minciu i seksa kartu o kartai kaip magnetas traukia kunu spinduliuojancia aistra.tos kurios trauke fiziskai kazkaip niekada nebuvo tomis su kuriomis noreciau kazko daugiau negu sekso, todel niekada neapgaudinejau ir atsklesidavau tiesa.pokalbiai su merginomis apie lytinius santykius man nera nei tabu nei koks nors kompleksas,tiesiog ju nelaikau svarbiausiu dalyku gyvenime,sutikes moteri kuri mane trauks visomis prasmemis nesiruosiu delsti ir kazko laukti, tiesiog leidziu yvykiams klostytis sava vaga.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume