Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Seksas už pinigus

Seksas už pinigus

egis

E

73 įrašai

2008/10/30 11:32:08 11:32:08

Tai jei aš vogsiu tik iš kai kurių arba prievartausiu ne bet kurias, būsiu normalus žmogus ? Kuriat kaip norit savo moralės normas, bet kam jų iš viso reikia ?

Rutkelyte

R

4 įrašai

2008/10/30 18:01:31 18:01:31

Gal tavo draugas turi dar koki panasu drauga? :)

Bace

B

14 įrašai

2008/10/30 21:43:44 21:43:44

nezinau, cia taip rimtai kalbat :)
manau, kad esu ir išsilavinęs, ir atrodau, manau normaliai, bet blemba , kodėl man vis dar ,kokia panelė panaši A. Jolie nepasiliūlė pinigėlių, iškart parsiduočiau :)) araba ne dar truputį pasilaužyčiau, o po to parsiduočiau, nes čia kažkuris paskaičiavo,kad dar ir apsimoka :) : ) :)

ema

E

9 įrašai

2008/10/30 22:18:15 22:18:15

Jusu palyginimas absoliuciai netinka , Egi.Jei eisim prie tokiu krastutinumu, tai net mylejimasis su antru vyru bus parsidavimas.Tos merginos ar moterys turi draugus, kurie lyg ir atsidekodami joms dovanoja pinigus, ar perka rubus , ar masinas.Jos visiskai nepanasios i kazkokias prostitutes. Turejau drauge, kuri turejo vedusi drauga, jis buvo vyresnis daug uz ja.Jis ja pilnai islaike nupirko buta , masina,vaiksciojo apsirengus kaip lelyte, na veliau ji paliko. Labai grazi panele buvo.Jis verkdavo, kad tik ji griztu, paliko seima, isimylejo zmogus.Jam 50, jai 24m. buvo.Bet isties tokiam bendravime kada kiekviena puse gauna savo, as nieko smerktino nematau.Ir, kad ir kiek cia tauskesim tas pirkimas-pardavimas bus. Kaip ir visur jis vyksta..kazkas parase teisingai..

ina

I

26 įrašai

2008/10/30 22:37:10 22:37:10

As jau susigundziau visai:)Ir kur tokiu dosniu vyru rasti?:)

egis

E

73 įrašai

2008/10/31 06:13:41 06:13:41

Kodel neteisingas ? Tarkim man reikia pinigu, galiu pavogti viena, du ... kazkiek kartu. As to nedarau visa gyvenima. Tik kuri laika kol man truksta pinigu. Kas cia blogo ?
Kodel jus taip bijot to zodzio prostitute ? Ir i ka ji panasi ? Gal tai priklauso nuo kainos ? Tarkim virs 1k jau nebe prostitute ? Gal nuo isvaizdos ? Jei grazi, viskas tvarkoj ji ne tokia ? Gal reiketu iteisinti antra zmona/vyra, gal ir trecia, nes akivaizdu, kad tai visiems labai patinka ir priimtina ? Nieko nesmerkiu, tik bandau issiaiskinti, kuo skiriasi seksas uz pinigus jusu aprasytu atveju nuo prostitucijos.

visokia

V

59 įrašai

2008/10/31 14:56:54 14:56:54

Padariau tokias išvadas:
1. Prostitucija yra tam tikras specifinis darbas, kur viskas įvardinta. Pinigai už paslaugą, abiem naudingas sandoris. Tik prostitutės vietoj stengčiaus apsieiti be ryklių sutenerių ir klientus rinktis pati (normalios psichikos).
2. Jei žmona su vyru gyvena tik dėl patogumo (seksas, naminis maistas ir buto tvarkymas iš vienos pusės, pinigai iš kitos), tai yra abiem naudingas sandoris.
3. Jei graži mergina ima iš vyro materialines vertybes už seksą, tai yra abiem naudingas sandoris. Bet šituo atveju arba vyras yra nepasitikintis savimi(arba senas), arba mergina šalta ir seksą atlieka kaip prievolę. Nes jei abiem sekso reikėtų vienodai, tai niekas neliktų skolingas jokių metarialinių gėrybių.
4. Apie jausmus čia neina kalba, kaip supratau.

Aisté

A

38 įrašai

2008/10/31 17:58:04 17:58:04

Man keista, kad jus EGI, lyginate pinigu vogima su prostitucija. Taip ta paslauga musu saly kol kas neiteisinta... Bet ar nemanot, kad is esmes tai visai skirtingi dalykai. Prostitute skiriasi nuo vagies- ji ,,atidirba,, uz tuos pinigus, ..patenkina kokio gasluno norus .Abi puses patenkintos. Viena gavo p

Aisté

A

38 įrašai

2008/10/31 18:00:40 18:00:40

viena puse gavo pinigus, kita-malonuma. O ,jei jus pavagiat pinigus- pasitenkinat tik jus- kita puse -nukentejus...Jokio panasumo cia nera.

egis

E

73 įrašai

2008/10/31 18:38:18 18:38:18

Gerai parasyta ! Ir 1 ir 2 atveju - tai tik sandoris. Del 3-io nezinau ...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume