Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Subtilus klausimas: kur baigiasi kandidatų peržiūra ir prasideda tikra draugystė?

Subtilus klausimas: kur baigiasi kandidatų peržiūra ir prasideda tikra draugystė?

spindulelis

S

74 įrašai

2008/10/11 20:25:12 20:25:12

Isivaizduokit tokia situacija. Susirasineju as su keliasis vyrais nes nezinau, ar kuris man tiks. Sisitinku su vienu, dar karta susitinku, pasimyliu. Gal draugausiu, gal ne. Tada skambina kitas susitinku su juo irgi pasimyliu, bet irgi nezina ar draugausiu, ar jau draugauju. Nes skambina ir kviecia susitikti trecias, ketvirtas.
Kaip zinot, kur baigiasi kandidatu perziura ir prasideda tikra draugyste?

tulžė

T

182 įrašai

2008/10/11 21:10:29 21:10:29

Man atrodo, kad sprendimas ar suvokimas apie draugystę turi būti tarpe tarp susitinku - pasimyliu. Kokio dydžio tas tarpas - tai jau individualus klausimas.

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/10/11 21:26:57 21:26:57

tokius bairius apie kandidate suzinociau pats save is saraso isbraukciau,susitinku-pasimyliu,susitinku-pasimyliu,susitinku-pasimyliu...o ateity kad ir bus draugyste,negali but tikras kad nebus,susitinku-pasimyliu...po tokiu atveju buna,pastojau,bet nezinau nuo ko...

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/10/11 21:30:34 21:30:34

pasirenki viena ir ji analizuoji...o jei nezinai,kuris kai turi dauguma,turi problema ieskant vienintelio arba dar ne laikas jo ieskoti,tad trauk i sarasa kad ir 10...siandien noriu spontaniskai,imu sita...o rytoj noresiu gyvuliskai,imu trecia...

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/10/11 21:46:37 21:46:37

paskaicius tokia tema as sakau ir tik TAU sakau seksas tai yra tik seksas...ir nujauciu kad po kiekvino tokio lytinio akto tik pasislykstejimo jausmas apima,o kur malonumas,kad tai yra tas zmogus su kuriuo noriu taip arti prieiti,prieiti ne tik sekso meto o visame kame kitame,su tuo paciu ir kitaip,kitur,kitu laiku...

asus

A

555 įrašai

2008/10/12 10:34:16 10:34:16

Nu jooo,Spiduleli,laiko veltui neleidi:)Ar po tokiu perziuru nepavargsti?Nes kai skaitai,tai atrodo kaip darba dirbtum,o jausmu jokiu.
Neissivaizduoju kaip nejauciant nieko imanoma myletis,kazkaip pasislykstejimo verta situacija...
Sakai,nezinau ar kuris man tiks?Cia juk ne drabuzis,kad pasimatavai ir matai ar tinka ar ne...Toks vaizdas susidaro kad renkiesi tik pagal seksualines vertybes,charakterio vertybiu ir t.t. net nematai ir tau ju nereikia.
Siaip tai as nepuolu,man tik keista.

spindulelis

S

74 įrašai

2008/10/12 14:46:04 14:46:04

Niekas nesako ,kad myliuosi per pirma pasimatyma. Sakykime ,kad per koki 3. Bet ka as zinau, ar jau pati noresiu su juo draugauti ir ar su manim nores. Be to juk man raso ir skambina kiti kandidatai. Tai kaip su?
Kiek kartu reikia susitikti, kad jusu nuomone, galeciau lipt i lova? Ir kada jau galima manyti, kad draugauju?
Nesijauciu nei slyksciai, nei kaip kitaip blogai. Kiekvienas vyras buvo savaip patrauklus ir neapsikiaulino, nes su tais kurie man nepatiko nebendrauju.
Bet visvien esu pasimetusi, nes abejoju savo dorovingumu.

mergaiciukex

M

54 įrašai

2008/10/12 15:30:13 15:30:13

as visu 100% pritariu Nerijau.

dainelė

D

1512 įrašai

2008/10/12 15:39:21 15:39:21

Spindulėli, Tavo dorovingumas TIKRAI abejotinas.
Dabarties vakarietiškos visuomenės vyraujanti yda yra norėti išsemti visas galimybes, kurios yra neišsemiamos, o apsiribojimas laikomas vienprasmiškai neigiamu asmens laisvės suvaržymu. Tartum pats asmuo nebūtų ribotas. Visi, plaukiojantys tokios ideologijos jūroje pasmerkti ieškojimams be galo (iki smerties), daugybei trumpalaikių atradimų ir skausmingų praradimų. Bevaikystei, beprasmybei ir liūdnai senatvei.
Ir niekas kitas už Tave nenuspręs, kada sustoti. O gali būti ir taip, kad kai panorėsi sustoti, jau nebegalėsi... :(
Išgąsdinau?

spindulelis

S

74 įrašai

2008/10/12 15:53:15 15:53:15

Neikiek neisgasdinai. Nes to kuris man tikrai patinka dar neradau. Sako, kad zmogus atsiskleidzia po 3 pasimatymo... Neatsiskleide nei vienas tiek kad tikrai patiktu.
Dar noriu patikslinti, kad neverciu i lova as ju taip masiskai. Bet buna, kad sutampa taip, kad su vienu lyg ir pradedu pazinti, su kitu irgi. Juk jei nei vienam nieko nepazadejau, jei apie draugyste nekalbeta tai esu laisva ir galiu daryti ta ka noriu.
Ar gi ne taip?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume