Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grubus ir laukinis seksas

Grubus ir laukinis seksas

Inkognito.v

I

80 įrašai

2009/01/17 17:43:28 17:43:28

Raa: Inkognito, maniau, kad kaip valdovas su stažu seniai žinote visus galimus variantus

mokitys reikia visa gyvenima, o te vyrai, kurie mano, kad perprato moteri- manau tiesiog kvailiai
todel ir parasiau toki prasyma/pasiulyma.
Kam jis nepriimtinas- tegu nieko neraso, cia niekas ne prievartauja....

...o reklamotis man nereikia.... kitaip nika paimciau pvz. "supermenas"

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/20 13:12:13 13:12:13

Kiek zmoniu tiek nuomoniu... kartais norisi nekalto pasimylejimo... o kartais laukinio ir drastisko sekso... Buna ivairiai...

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/11 22:29:02 22:29:02

Man patinka toks grubesnis, sakyciau grubiai svelnus seksas, kai apkabina stipriai, suspaudzia, ikanda, ir paciai lb patinka kandziotis patinka stipriai jausti zmogu salia...o po to jau svelniai apsikabine galim paguleti, kvapa atgauti bet izanga vistiek turi buti ))

ASHA

A

13 įrašai

2009/02/11 22:46:52 22:46:52

Man patinka kartais grubus be jokiu izangu.svelnumas i8rgi atsibosta galima paivairint.

Valdovas

V

1 įrašai

2009/05/11 09:29:55 09:29:55

Norincioms isbandyti BDSM zaidimukus prasom kreiptis e-pastu: [email protected]
Sauguma, konfidencialuma ir gera laika garantuoju.
Valdovas

kora

K

2495 įrašai

2009/05/11 09:56:53 09:56:53

Valdovas: Norincioms isbandyti BDSM zaidimukus prasom kreiptis e-pastu: [email protected]
Valdovas

[u:3vtt5lic]Man[/u:3vtt5lic] skamba panasiai, kaip "Vaiksciokim skustuvo asmenim, garantiju jokiu, kad neskaudes ir visiskai nenukraujuosit, garantijos, kad niekas nezinos". Valdovams nederetu sitaip elgtis net su savais vergais ar priesais.

Inkognito.v

I

80 įrašai

2009/05/12 19:02:53 19:02:53

kora:
Valdovas: Norincioms isbandyti BDSM zaidimukus prasom kreiptis e-pastu: [email protected]
Valdovas

[u:2oypswej]Man[/u:2oypswej] skamba panasiai, kaip "Vaiksciokim skustuvo asmenim, garantiju jokiu, kad neskaudes ir visiskai nenukraujuosit, garantijos, kad niekas nezinos". Valdovams nederetu sitaip elgtis net su savais vergais ar priesais.

tikras Valdovas turi pazint savo verge, zinot, ko ji troksta ir ko bijo, kur yra zaidimu ribos.
BDSM santikiu esme grubiai galima apibudinti tokia kiek paini fraze, kad Valdovas kankinantis verge suteikia jai maolonuma ir pasitenkinima ir nuo to tam paciam Valdovui zaidimas nesa daug daugiau emociju ir malonuma!
Tikri Valdovai, gali ziauriai kankinti savo verge, bet sekancia diena verge vel nori pratest zaidima ir vel ateina pas Valdova, butent todel, kad Valdovas jaucia ryba, kur kancias dar suteikia malonuma, jis zaidzia labai arti tos ribos, bet ne perziangia ja...
o BDSM pagal uzsakyma... gal, bet manau cia siek tiek kvepe sintetika, gal todel kitiem ziauru skaityt tokius skelbimus?
P.S. tai mano nuomone

sandryte39

S

363 įrašai

2009/05/13 07:57:01 07:57:01

valdovas ne i ta saita papuole,ne cia iesko kosmaras iki ko ritames......

kora

K

2495 įrašai

2009/05/13 08:10:10 08:10:10

Inkognito.v:
kora:
Valdovas

[u:ork5jfk8]Man[/u:ork5jfk8] skamba panasiai, kaip "Vaiksciokim skustuvo asmenim, garantiju jokiu, kad neskaudes ir visiskai nenukraujuosit, garantijos, kad niekas nezinos". Valdovams nederetu sitaip elgtis net su savais vergais ar priesais.

tikras Valdovas turi pazint savo verge, zinot, ko ji troksta ir ko bijo, kur yra zaidimu ribos.
BDSM santikiu esme grubiai galima apibudinti tokia kiek paini fraze, kad Valdovas kankinantis verge suteikia jai maolonuma ir pasitenkinima ir nuo to tam paciam Valdovui zaidimas nesa daug daugiau emociju ir malonuma!
Tikri Valdovai, gali ziauriai kankinti savo verge, bet sekancia diena verge vel nori pratest zaidima ir vel ateina pas Valdova, butent todel, kad Valdovas jaucia ryba, kur kancias dar suteikia malonuma, jis zaidzia labai arti tos ribos, bet ne perziangia ja...
o BDSM pagal uzsakyma... gal, bet manau cia siek tiek kvepe sintetika, gal todel kitiem ziauru skaityt tokius skelbimus?
P.S. tai mano nuomone

Girdejau, zmones sako, kad zmogus, kuris iseina i pasauli kita, fiziniu kanciu jau nebejaucia, veidas jo nusvinta, nes mato sviesa, link kurios jis juda pats. Ka tuomet valdovas tikras jaucia, kai jau zino, kad jo verge rytoj nebeateis

P.S. Moteris - tai juk ne verge, o valdovas - tai ne Dievas, neklystantis del ribos

Inkognito.v

I

80 įrašai

2009/05/13 15:17:29 15:17:29

klysta visi, atrodo, kartais ir dievas klysta
... o ka jaucia paprastas vyras, kuris zino, kad jo drauge rytoi neateis?! Manau ta pati.
Pazisyu keleta zmoniu, kurie uzsimineja BDSM... nepanasus jie ne i velnia ne i raganas... sentimentalus, protingi... normalus zmones...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume