Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grubus ir laukinis seksas

Grubus ir laukinis seksas

Inkognito.v

I

80 įrašai

2009/01/14 20:29:30 20:29:30

eg0iste: Incognito.v > čia man atrodo kiekvieno fantazijos reikalas ir tai nuo dviejų žmonių priklauso, kokias ribas jie nustato... nors aš nebūčiau linkusi painioti tiesiog grubaus sekso su BDSM

...bet as ir ne painioju, grubus seksas, tai aistra, beganti per krastus, tai nekantrumas dveju pasiilgusiu kunu ir sielu, spontaniskumas ir dar daug kas, o BDSM daznai zaidimas pagal is anksto sugalvota scenarija, kur viskas turi buti apgalvota, kad ne liktu kokiu neigiamu pasekmiu...

Man patinka ir svelnus, tradicinis seksas ir grubus ir periodiskai praktikoju BDSM... Why not?!
kodel zmogus turirinktis kazko vieno jai galima gaut skirtingu malonumu?!

eg0iste

E

123 įrašai

2009/01/14 20:50:14 20:50:14

tikrai, why not aš irgi už tai, kad gyvenime verta išbandyti įvairius dalykus, tame tarpe ir įvairias sekso formas

Ramane

R

40 įrašai

2009/01/14 20:57:38 20:57:38

o galit zmoniu kalba paaiskint kas tas BDSM??

eg0iste

E

123 įrašai

2009/01/14 21:08:38 21:08:38

Ramane: o galit zmoniu kalba paaiskint kas tas BDSM??

hmmm... žmonių kalba tai tokie vergo/valdovo santykiai, kurie kaip ir apskritai bet kokie dviejų žmonių santykiai gali labai skirtis... pats pavadinimas BDSM daug pasako apie tų santykių esmę. jį galima šifruoti kaip bondage (nemoku išversti), disciplina,paklusnumas, dominavimas, sadizmas, mazochizmas... čia Inkognito yra praktikuojantis, gal jis daugiau paaiškins

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/14 21:10:54 21:10:54

BDSM = Bondage and Sadomazahizmas.
Cia kai pvz. partneriai vienas kita surisa, uzspaudzia burna naudoja botageliu, apsimestini kankinima na tarkime paima partneri visiskai savo valiai. Na tarkim... pririsi vaikinuka svelniai prie lovos, pati apsirengi LATEXU buciuoji, kuteni, o po to pliauksteli botageliu ir pereini prie aktyviu (OKi na gal ir grubiu) sexualiniu veiksmu.

Nors siaip (kolkas) neraktikuoju, tiesiog kazkada mokykloje per sexualiniu pagrindu pamokas aiskino...
Gal tiesiog kas labiau kompetentingas galetu pailiustruoti...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/14 21:12:27 21:12:27

eg0iste:

hmmm... žmonių kalba tai tokie vergo/valdovo santykiai, kurie kaip ir apskritai bet kokie dviejų žmonių santykiai gali labai skirtis... pats pavadinimas BDSM daug pasako apie tų santykių esmę. jį galima šifruoti kaip bondage (nemoku išversti), disciplina,paklusnumas, dominavimas, sadizmas, mazochizmas... čia Inkognito yra praktikuojantis, gal jis daugiau paaiškins

Padesiu tamstai Bondage=vergove, priklausomybe
Sadomazochizmas = sadizmas ir mazachizmas. sadizmas tai kai jauti pasitenkinima skaudindamas kita, o mazochizmas kai jauti pasitenkinima skaudindamas save.

eg0iste

E

123 įrašai

2009/01/14 21:25:26 21:25:26

ArunasKLP:
eg0iste:

Padesiu tamstai Bondage=vergove, priklausomybe
Sadomazochizmas = sadizmas ir mazachizmas. sadizmas tai kai jauti pasitenkinima skaudindamas kita, o mazochizmas kai jauti pasitenkinima skaudindamas save.

na man pagalbos kaip ir nereikėjo, terminus aš suprantu, tik prie angliškų labiau pripratus, nebent norėjote patikslinti mano žinutę, kad ir kiti suprastų

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/14 21:33:50 21:33:50

Eeee... tai kad cia angliskai

eg0iste

E

123 įrašai

2009/01/14 21:38:02 21:38:02

ArunasKLP: Eeee... tai kad cia angliskai

kuris iš žodžių? vergovė ar priklausomybė? klausimas retorinis, nebūtina atsakyti. be to, tai jau būtų OT

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/14 22:24:27 22:24:27

eg0iste:
ArunasKLP: Eeee... tai kad cia angliskai

kuris iš žodžių? vergovė ar priklausomybė? klausimas retorinis, nebūtina atsakyti. be to, tai jau būtų OT

Off topic
"Bondage"

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume