2008/09/10 13:28:16 13:28:16
Moterys, noriu, kad pasakytumėte savo nuomuonę, ar jums labai svarbu, kad vyras lovoje būtų patyręs ir geras meilužis.
Aš susitikinėju su mergina, reikalai jau krypsta lovos link, bet nedrįstu rimčiau imtis iniciatyvos, nes turiu mažai patirties sekse ir bijau apsikvailinti, kažką ne taip padaryti. Nesiūlykit pasiskaityti apie seksą, nes teoriškai viską žinau ;)
Be to, ta mergina lovoje tikrai ne naujokė, prieš mane ilgai draugavo su kitu vaikinu. Iš to, ką ji kalba, supratau, kad ji daug išbandžiusi. O aš galiu ant pirštų suskaičiuoti, kiek kartų mylėjausi...
Gal kas nors iš čia esančių vyrukų buvo panašiose situacijose ir kaip jos išsisprendė?
2008/09/10 16:00:51 16:00:51
As visada renkuosi atviruma :) Tiesiog siulyciau imti ir pasikalbeti su ja apie tai pasakyti tapati ka cia parasiai. Jai tai tau butu pirmas kartas gal sunkiau vaikinui apie tai kalbeti, bet jai tik kiekyje problema tai anokia cia problema manau, bet pasakyt, kad tau del to neramu manau vistiek verta, bent ji zinos, kad net juokais geriau neleptelt konors ir pati geriau jausis kai tu jai parodysi toki pasitikejima kalbedamas apie tokius dalykus:)
2008/09/10 19:43:06 19:43:06
Jonai, kiesux teisingai sako, pasakyk savo merginai apie tai, pasakyk, kad tau nedrasu, kad reikia jos pagalbos ir t.t. Jei tu jai nors kiek rupi, jai patiks tavo atvirumas ir ji tau pades.
O jei ne... tai kam tau tokia mergina? :)
2008/09/15 14:26:32 14:26:32
Viena aišku - nuo kalbų problema neišsispręs. Siūlau pereiti prie veiksmų. Jei daugiau savim pasitikėsi, mergina gal net nepagalvos, kad tu turi mažai patirties.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume