Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Jis nevertina mano nekaltybės!

Jis nevertina mano nekaltybės!

siela

S

8 įrašai

2008/09/10 10:29:36 10:29:36

Atsidūriau keistoje situacijoje ir norėčiau sužinoti jūsų nuomonę.
Draugauju su vaikinu jau kelis mėnesius. Man 21 m., anksčiau esu turėjusi vaikinų, bet santykiai ilgai netrukdavo, taigi iki sekso nedaeidavom. Saugojau savo nekaltybę tam ypatingam... Manau, kad dabar jau tokį sutikau ir norėčiau su juo pasimylėti.
Bet kai neseniai jam prisipažinau, kad esu dar nekalta, jo reakcija mane šokiravo. Aš visada maniau, kad nekaltybė yra vertybė ir bet kuris vyras bus laimingas būdamas savo merginai pirmas. Pasirodo, kad ne visada taip... Mano vaikinas sužinojęs, kad esu nekalta, nusivylė. Kai pradėjau klausinėti kodėl, jis paaiškino, kad vargas su nekaltom merginom, nes nieko jos nežino, nieko nemoka, visko bijo ir kad iki gero sekso laukia ilgas kelias... Mane tikrai nemaloniai pritrenkė žinia, kad jis visai nevertina mano nekaltybės ir to, jog jis man ypatingas. Dabar nežinau, ką daryti. Aš jį myliu, santykiai geri buvo iki šiol, bet dabar manau, kad mano nepatyrimas lovoje gali viską sugadinti. O gal išvis bėgti nuo tokio vyro kuo toliau? Bet myliu jį. Tik ar nebus jis vėliau man neištikimas, jei jam taip norisi lovoje patyrusių...

kiesux

K

1086 įrašai

2008/09/10 12:15:29 12:15:29

Na as vaikinas ir nesuprantu tokiu, kurie nusivilia, kad drauge nekalta, bent man tai visiskai nesuvokiama... Tarkim jai man mergina taip butu pasakius pries pirma karta... tikrai nebutu jokio sekso ir jokiu santykiu su ja :D
Mano nuomone, jai vaikinas nevertina tavo nekalybes, to kaip tau tai svarbu, jog tu ja nori atiduoti jam, tai klausimas kyla kiek apskritai svarbi tu jam? aisku cia tik mano nuomone is to kiek parase autore :)

*JI*

*

2 įrašai

2008/09/10 12:32:28 12:32:28

Is patirties galiu pasakyti, kad jis dar nesubrendes ir tiesiog nevertina tai ka dabar turi, o tu vaikinu tavo gyvenime bus ir ne vienas, todel suimk save i rankas ir gyvenk toliau, neverta buti su vaikinu, kuriam rupi tik vienas dalykas.

.

.

10 įrašai

2008/09/10 14:34:33 14:34:33

Vaikinai nenori prasideti su nekalta kai nemyli ir nenori likti kartu. Jie bijo, kad jei jis bus pirmas, tai mergina prisiris, o jiems tai tik nasta. Dar jie bijo atsakomybes ir nera savimi pasitikintys. Jie patys nelabai ka moka, todel nezino,kaip su nekalta elgtis.
Jei vaikinas myletu, jam tokiu klausimu nekiltu kalta ar nekalta. Butu laimingas ir tiek.
Ar nekaltybe saugot verta -nezinau. Manau myletis reikia tada, kai tam esi pasiruosus ir to pati nori. Nera cia kazkoks ypatingai saugotinas dalykas. O kaip pasverti, kuris vertas tos nekaltybes neaisku. (Na, cia taikoma pilnameciams)

kgiedrius

K

2 įrašai

2008/09/11 09:03:20 09:03:20

pritariu, nes jei tai isgasdino tavo vaikina, reiskia jo jausmai tau netikri

kora

K

2495 įrašai

2008/09/11 12:50:14 12:50:14

Nenusimink!Tai buvo pirmas kartas.Ateis laikas, ir jis suvoks,kad tokiu kartu ne tiek jau daug jam pasitaikys.Ko nedaug, tas tampa savotiska vertybe.O tu savo patirties karjera jau pradejai.Tik nuo taves priklausys, kaip tobulai galesi kilti.Taciau tik kruopsciai atsirink,kas nereikalinga, ir viskas bus gerai:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume