Atsidūriau keistoje situacijoje ir norėčiau sužinoti jūsų nuomonę.
Draugauju su vaikinu jau kelis mėnesius. Man 21 m., anksčiau esu turėjusi vaikinų, bet santykiai ilgai netrukdavo, taigi iki sekso nedaeidavom. Saugojau savo nekaltybę tam ypatingam... Manau, kad dabar jau tokį sutikau ir norėčiau su juo pasimylėti.
Bet kai neseniai jam prisipažinau, kad esu dar nekalta, jo reakcija mane šokiravo. Aš visada maniau, kad nekaltybė yra vertybė ir bet kuris vyras bus laimingas būdamas savo merginai pirmas. Pasirodo, kad ne visada taip... Mano vaikinas sužinojęs, kad esu nekalta, nusivylė. Kai pradėjau klausinėti kodėl, jis paaiškino, kad vargas su nekaltom merginom, nes nieko jos nežino, nieko nemoka, visko bijo ir kad iki gero sekso laukia ilgas kelias... Mane tikrai nemaloniai pritrenkė žinia, kad jis visai nevertina mano nekaltybės ir to, jog jis man ypatingas. Dabar nežinau, ką daryti. Aš jį myliu, santykiai geri buvo iki šiol, bet dabar manau, kad mano nepatyrimas lovoje gali viską sugadinti. O gal išvis bėgti nuo tokio vyro kuo toliau? Bet myliu jį. Tik ar nebus jis vėliau man neištikimas, jei jam taip norisi lovoje patyrusių...