Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Kaip ilgai draugaujate iki sekso?

Kaip ilgai draugaujate iki sekso?

Motto

M

20 įrašai

2008/07/28 10:04:12 10:04:12

kad nereiktu greitai pasimyleti tai faktas. Nors vyram ir patinka seksas, bet jie ne maziau megsta ir paslaptis.. islaikyta paslaptis yra puikus dalykas, ypac jei dar mokat, merginos, ir graziai paerzinti, kad suprastu, kad jis Jums taip pat patinka, o ne atstumiate ji...

Ziurint is kito rakurso, save gerbiantis vyras ir nebando merginos nusitempti i lova jau per pirmus tris pasimatymus. Ieskantys rimtu santykiu vaikinai, nori panele pazinti daug geriau dar iki sekso...

ugnelė

U

892 įrašai

2008/07/28 10:20:22 10:20:22

Aš esu tos pačios nuomonės, kaip Motto. Dėl tų, kurie to norėjo iš karto ir aš nesutikau, niekada nesigailėjau. O ieškantys rimtų santykių niekada ir nebandė nusitempti iš karto į lovą.Rinkdavausi tik iš jų ir nesuklysdavau. Aš prieš seksą per pirmą pasimatymą, bet tai tik mano asmeninė nuomonė.

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/07/28 13:37:09 13:37:09

Tiek save gerbianciai merginai,tiek vaikinui yra taikomas tas pats faktas...jei ieskai rimtu santykiu,tai privaloma valdyt savo gyvuliska instinkta...nors kiekvienam yra savo...as asmeniskai labai sunkiai pasitikeciau mergina,kuri pasiraso per pirma pasimatyma...:)

sauliuslt

S

21 įrašai

2008/07/28 14:43:45 14:43:45

Na, vyrai skirtingai jaucia seksualini geisma ir skirtingai geba ji tramdyti. Manau esme ne tiek laukimo laikas, kiek vyro tikejimas, jog seksas bus :) O jei vyras tuom nelabai tetiki (del nepasitikejimo savimi, situacijos neapibreztumo, merginos elgesio), gali prasidet psichologinis spaudimas ar net terorizavimas. Sprendimas butu paprastas, leist suprast, kad seksas jus domina, bet dar norite daugaiu pabendrauti ir pan.

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/07/28 15:38:40 15:38:40

frazes kaip frazes...kiekvienas,mato viska savaip...man seksas,taip pat malonus reikalas,taciau,kokybisko sekso sudetis manau yra patenkintos abi puses...man svarbiau kokybe,ne kiekybe... nemanau,kad moteris seksa turetu priimt,kaip prievuole ar duokle uz kazkokia suteikta vilti,ar paslauga...jomajo kur pasaulis ritasi...juokinga,kai vaikinas,tiesmukai praso savo merginos:duok...tiek pat juokinga,kai mergina jaucia,kad vaikinukas rimtas,pradeda zaisti kate ir pele...seksa pradeda naudoti,kaip manipuliacine priemone...kiek zmoniu,tiek situaciju,kiek situaciju,tiek poziuriu,kiek poziuriu,tiek pasauleziuru...ir t.t.

viskas labai paprasta,jei zmogus Tau nepriimtinas...su juo nebendrauji...kazko is jo tikiesi,santykius tesi...kazkaip visi linke rasyti juodai ant balto...kiekvienas savo lapa turetu uzsipildyti pats...;)

sauliuslt

S

21 įrašai

2008/07/28 17:02:14 17:02:14

Hehe. Su paskutine pabendraves beveik tuom ir patikejau. Kad normaliai seksas galimas tik santuokoj tarp vyro ir zmonos arba draugystej kai jau liepsnoja amzina ir tikra meile. O visais kitais atvejais seksas paleistuvyste ir nedora vyro uzgaida.

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/07/28 17:17:07 17:17:07

Taip taip Sauliau...kazkaip lovoje viskas uzsimirsta ar Tu vedes'usi,ar nevedes'usi...visiem tai smagu daryti,toliau seka Tavo komentaras...taciau merginos,subtiliau isreiskia ta simpatija seksui...
Turejau zmona,truputi is arciau teko pazint moteri...ji puikiai zinojo,koks esu as...bet sulaukiau,is jos tokios frazes...''as galiu gyventi ir be sekso''...pagalvoti daug,ka gali...o 100% atviro atsakymo negausi,tad smagus tas kelias su moterimis:)

oversa

O

251 įrašai

2008/08/17 20:51:18 20:51:18

Na, per jėga mylimas nebūsi. Normalu, nenormalu... Kaip tu jautiesi? Jei tave trikdo, reikia jam pasakyti. Priklauso nuo abiejų pusių nusiteikimo - normalu ir per pimą pasimatymą, jei abu to nori ir niekas nieko neprievartauja...

vaidsss

V

197 įrašai

2008/08/31 14:13:22 14:13:22

Aš iki sekso su mergina draugauju ne mažiau kaip mėnesį. Ir merginos paprastai tikrai nerodo iniciatyvos kuo greičiau pulti į lovą. Tvirtų santykių pamatas turi būti tikrai ne aistra.

evve

E

35 įrašai

2008/09/02 23:19:51 23:19:51

O aš manau, kad lova labai svarbi šeimoje gyvenančiai porai. Iš esmės kai toje srityje viskas gerai, kiti dalykai tampa antraeiliai, dėl jų galima kažkaip susitarti. O dėl pirmo karto, tai manau, kantresni ir supratingi vyrai visada laimi daugiau

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume