Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Bijau pasakyti, kad man nepatinka seksas su juo

Bijau pasakyti, kad man nepatinka seksas su juo

flower

F

2 įrašai

2008/07/16 16:37:13 16:37:13

Esu nepatenkinta seksu su vaikinu. Man norisi ilgos įžangos, oralinio sekso, šiaip įvairovės, bet jam užtenka greitai ir paprastai pasimylėti. Bandžiau sakyti, bet pamačiau, kad jis baisiai nepatenkintas tuo, kad skundžiuosi, todėl užsičiaupiau. Visose kitose srityse mes normaliai sutariam ir aš nenorėčiau, kad mūsų draugystė iširtų tik dėl sekso.
Kaip jam pasakyti, ko aš noriu, neįžeidžiant jo kaip prasto meilužio? O gal verta susitaikyti, kad geresnio sekso su juo nebus?

variabarzdis

V

121 įrašai

2008/07/17 05:25:32 05:25:32

Tau dabar reiktų atidžiau pasižiūrėti, kaip jis reaguoja į kitas tavo išsakomas problemas - ar jis ir tuom būna nepatenkintas? Jei taip, tai teks susitaikyti ne tik su tuo, kad geresnio sekso nebus, bet ir su tuo, kad visur ir visada jam teks nuolaidžiauti.

Jei į kitas problemas reaguoja normaliai, tai gal problema tai, kaip tu išsakei savo nepasitenkinimą. Skųstis dėl sekso tikrai ne pats geriausias būdas gauti tai ko nori. Pabandyk tiesiog pasiūlyti paįvairinti seksualinį gyvenimą, be konkrečių pasiūlymų. Žiūrėk, kaip reaguos. Jei turės savo idėjų, kaip paįvairinti - puiku, išbandykit jas (jei jos tau priimtinos, savaime suprantama), o po kažkiek laiko pateik ir savo pasiūlymus paįvairinimui. Jei pasiklaus tavęs idėjų - tuomet ir išsakyk savo norus. Jei jis nenori įvairovės, nes jam ir taip gerai, gali pasakyti, kad tau taip nėra gerai. O jei vėl reaguos neigiamai, tai matyt šitoj srity nieko pagerinti nepavyks.

Beje, svarbu pokalbiui pasirinkti tinkamą laiką - ne po sekso, ne prieš seksą, kai abu būsit atsipalaidavę ir turėsit laiko.

pi

P

77 įrašai

2008/07/20 15:39:34 15:39:34

Reikia išsiaiškinti kuo anksčiau. Netempk gumos, nes bus tik blogiau. Jei tavęs ir pasikalbėjus seksas netenkins, pasiieškok sekso kitur ;)

Saulyte

S

11 įrašai

2008/07/20 16:52:09 16:52:09

Isbandyk seksa telefonu su savo vaikinu...papasakok viska ko noretum...Manau tai suveiks...

Edita

E

16 įrašai

2008/07/23 08:58:08 08:58:08

Čia jau tavo pasirinkimo reikalas, ar tau santykiai su juo yra tiek brangūs, kad galėtum gyventi ir su nekokybišku seksu...O kalbos manau per daug nepadės, juk nepasikeis žmogaus seksualumas nuo kalbų...

ugnelė

U

892 įrašai

2008/07/23 14:38:16 14:38:16

Man regis, jeigu vyras tikrai myli, jis labai stengsis, kad jo moteriai būtų su juo gerai ir stengsis viską išklausyti ir į galvą įsidėti. Aišku, kalbėtis reikia tinkamu momentu.....Šiaip poros santykiai daug nukenčia, kai sekso kokybė nevisai tenkina.

mirta

M

131 įrašai

2008/07/23 20:42:47 20:42:47

Kokia prasme apskritai kazko tiketis is prasto meiluzio? Ka, nesi verta geresnio?! Sitoks nepasitenkinimas ir taikstymasis atsilieps ligomis, psichinemis ir fizinemis vyresniame amziuje. Grazius visapusiskus santykius galima sukurti ir su kitais zmonemis.

saulė

S

76 įrašai

2008/07/24 20:19:42 20:19:42

Ne visoms pavyksta tą geresnį sutikti...

Agne

A

1659 įrašai

2008/07/29 06:16:58 06:16:58

Priklauso nuo to, koks jis žmogus ir kiek jam rūpi tavo pasitenkinimas. Jei sakai, rodai, bet nekreipia dėmesio, tai nieko gero ir nebus. Bet būna atvejų, kai pačios merginos aiškiai neparodo ir nepasako, o vyrai iš akių ne visada gali perskaityti... Kažką nedrąsiai bando paaiškinti, bet matydamos, kad vaikinas nevisai supranta jų poreikius, iš baimės jį įžeisti ar tiesiog atvirai parodyti, kas joms nepatinka, tyli ir kenčia.

Ausrys

A

155 įrašai

2008/07/30 15:37:37 15:37:37

Bijojimas drąsiai išreikšti savo jausmus ir prisitaikėliškas elgesys daro tave pačią bloga meiluže ;)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume