Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Seksualumas: kas tai yra?

Seksualumas: kas tai yra?

evve

E

35 įrašai

2008/09/02 22:48:04 22:48:04

Pritariu, mylinti save moteris visada seksuali

Svetė

S

256 įrašai

2009/01/16 00:04:31 00:04:31

Na, gal ir sutinku, kaip kazkas cia rase, kad yra tokiu , kur su visais ir visad seksualios, turi seksualuma kaip prigimti... ir kad tokiu moterys nemegsta tai, blemba, gryna teisybe Bjauru, kai i tave bado zvilgsniais kaip i kokia nusikatele, pliotkina, pavydi ir ziurii, prie ko prikibt ar kaip tik apipilt purvais.

Bet va, manau, vis tiek negalima daryt grieztos skirties, kad tik tokios arba tokios. Pvz., nesiskundziu demesiu, kartais net pati nesuprantu Kai kuriems vaikinams as atrodau baisiai seksuali, ne vienas sakes, jog mane gaubia kazkokia ypatnga aura, i kuria ieina mano balsas, juokas, zvilgnis... Kita vertus, kitas isvis manyje nemato nieko ypatingo, ir sako, kad as nieko, bet neissiskirianti is kitu. Tai va, kaip buna skirtingai

smilgute

S

253 įrašai

2009/01/16 06:18:56 06:18:56

Hm...O as truputeli patikslinsiu. Ne vienas vaikinas yra sakes, yra tokiu merginu-alia salonu liutes, kol kabini, tai raitosi, akys blizga, sijonas trupiausias, atrodo seksualumas super duper, o kai atsigula i lova..viskas baigiasi, guli kaip pliauskos ir nieko nenori Tai manyciau, kad seksualumas yra pomegis myletis, o ne kazkoks falsas ar isorines imitacijos:)))

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/16 06:58:13 06:58:13

smilgute: Hm...O as truputeli patikslinsiu. Ne vienas vaikinas yra sakes, yra tokiu merginu-alia salonu liutes, kol kabini, tai raitosi, akys blizga, sijonas trupiausias, atrodo seksualumas super duper, o kai atsigula i lova..viskas baigiasi, guli kaip pliauskos ir nieko nenori Tai manyciau, kad seksualumas yra pomegis myletis, o ne kazkoks falsas ar isorines imitacijos:)))

Smilgute vadinasi tai neisbaigtas seksualumas

smilgute

S

253 įrašai

2009/01/16 07:02:51 07:02:51

Nerijau, tai jis ir netaps isbaigtu niekada, tokia prigimtis. Nebent susiras tokio pat zemo teperamento partneri, mylesisi karta per menesi ir abu bus patenkinti:D
Be to, kaip sako psichologai, issaukianti isore beveik visada buna priesinga tikrajam seksualumui. Tai lyg kompensuoja ta trukuma:))

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/16 10:34:12 10:34:12

smilgute: Hm...O as truputeli patikslinsiu. Ne vienas vaikinas yra sakes, yra tokiu merginu-alia salonu liutes, kol kabini, tai raitosi, akys blizga, sijonas trupiausias, atrodo seksualumas super duper, o kai atsigula i lova..viskas baigiasi, guli kaip pliauskos ir nieko nenori Tai manyciau, kad seksualumas yra pomegis myletis, o ne kazkoks falsas ar isorines imitacijos:)))

A, tai as cia kalbejau apie ta isorini seksualuma. Manau, tai yra kazkas, kas apskritai is zmogaus zklinda, o ne tai, koks esi lovoje. Bet kas liecia lova, taip, as irgi panasiu komentaru esu girdejusi

Brakadielas

B

12 įrašai

2009/01/31 16:10:27 16:10:27

Aha, aš pritariu, kad seksualumas tai daugiau vidinė, o ne išorinė savybė. Kaip kažkas sakė: "seksualumas yra pomėgis mylėtis", "toks vidinis nusiteikimas, kai iš vidaus žmogus atrodo spinduliuoja kažkokią seksualinę energiją".
Girdėjai sakant: seksualios akys, ar seksualios lūpos? Manau dažniau išgirsi taip sakant, o ne: seksualus sijonas, ar seksualus lūpdažis

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/01/31 20:35:41 20:35:41

As esu seksualus, nes esu panasus i Malrboro kawboju

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume