Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/17 16:21:06 16:21:06

Bet koks neirodytas faktas nera tiesa, o gal as ne senukas, o zavus jaunikaitis? Todel cia manes neuzgauna joks pasisakymas mano atzvilgiu, ir jauciuosi toks laimingas, kad daugumos tokiu kaip cia rasiusiu nera mano aplinkoje. Aplamai tai kazkur skaiciau kad sitai svetainei amen.Ko gero taip , nes tikrai kazka isgirsti normalioje diskusijoje, sansu nera. Uzeina zmones su blogesne patirtim,kazka uzklausia , juos apsiks, kazkas kitaip masto, vel atsiras tie patys brukantys savo nuomone. Afigienai.
Is kur pas mus Lietuvoj tiek teisuoliu ir viska zinanciu, krepsininkus reiketu atmesti. ????????
Niekuom tu manes ypatingai neuzkabinai,o ir negali. Tu sluoji didelio miesto gatves rasiai, mes paprasciausiai prasilenkiame su tavim.O antipatija galima jausti ir per atstuma.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/10/17 16:36:22 16:36:22

Svečias: Bet koks neirodytas faktas nera tiesa, o gal as ne senukas, o zavus jaunikaitis? Todel cia manes neuzgauna joks pasisakymas mano atzvilgiu, ir jauciuosi toks laimingas, kad daugumos tokiu kaip cia rasiusiu nera mano aplinkoje. Aplamai tai kazkur skaiciau kad sitai svetainei amen.Ko gero taip , nes tikrai kazka isgirsti normalioje diskusijoje, sansu nera. Uzeina zmones su blogesne patirtim,kazka uzklausia , juos apsiks, kazkas kitaip masto, vel atsiras tie patys brukantys savo nuomone. Afigienai.
Is kur pas mus Lietuvoj tiek teisuoliu ir viska zinanciu, krepsininkus reiketu atmesti. ????????
Niekuom tu manes ypatingai neuzkabinai,o ir negali. Tu sluoji didelio miesto gatves rasiai, mes paprasciausiai prasilenkiame su tavim.O antipatija galima jausti ir per atstuma.

Žavus 48 metų jaunikaitis? Na, bet jau čia Tau pačiam reikėtų apsispręsti, kas tu, - senukas ar žavus jaunikaitis. Ne mano reikalas. Aš irgi jaučiuosi laiminga, kad grupių mano aplinkoje nėra. Net labai. Savo nuomonės nebruku ir neriboju Tavo dalyvavimo grupėje. Kiekvienam savo. Bile laimingas. Tik mane erzina, kai antivertybės pateikiamos kaip vertybės.
O kaip čia ta antipatija per atstumą? Aš, pavyzdžiui, nejaučiu Tamstai antipatijos.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/17 16:43:27 16:43:27

Sitoj svetainej seniai pastebeta, kad susirinke be galo pavydus zmones, kurie paskende savo nesekmese, sekso trukume yra visai netolerantiski kitaip mastantiems. Nu ir kas cia tokio atsitiko, kad vaikinas apturejo grupini seksa? nu juk daugelis vyru is cia sedinciu pasvajoja apie toki seksa, o ir moterytes kai kurios Bet ar nuo to, kad cia visi kaip vienas lojat ant to atviro zmogelio, tai jau sventesni tampat??? Kiekvienas, kuris cia bent kiek drasesnis pasirodo, tuoj pamazgom apipilat. O prisipazinkit - po stalu drocinat issijuose As labai fainai jausciausi, kad ant manes tokios mergickos uzsiliptu, ale kad ju nera. Sikniai esta ir tiek, pavydus lietuviai, davatku lizdas, todel ir sedit cia vienisi

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/17 16:44:40 16:44:40

Tiesa ta, kad kuo daugiau žmogus mintyse ištvirkęs ir pilnas nukrypimų, tuo labiau niekina taip vadinamąją kūnišką meilę.
Oralinis manęs nežemina, nes žmogaus kūnas man nekelia pasišlykštėjimo. Priešingai. Tobulas Tobulybės kūrinys. Instrumentas, skirtas išreikšti meilę. Apie analinį mano nuomonė kitokia.

Lady-scorpio

Kazkoks neatitikimas pacios svarstymuose, o ka cia pati ka tik parasiai-Tik mane erzina, kai antivertybės pateikiamos kaip vertybės.

nebesusigaudau kas pas tave tos vertybes, sexas , bet koks, kaip fiziologinis reiskinys ,negali buti vertybe, gimines pratesimas, vaiku gimimas, stai vertybe. O visa kita jausmai, lyrika.............ir i stalo apacia galva susitrenkusi

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/17 16:45:34 16:45:34

Renku grupe pradedanciuju, apmokysiu dykai. Net pavaisinsiu, svarbu nebutu senos ir storos. Kursai 2 kartus per savaite.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/17 17:06:51 17:06:51

As gal irgi mielai pabandyciau nors karta ta grupini, bet nera salygu.Gal ir neptiktu, bet 1 karta noreciau.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/17 17:21:48 17:21:48

Svečias: Sitoj svetainej seniai pastebeta, kad susirinke be galo pavydus zmones, kurie paskende savo nesekmese, sekso trukume yra visai netolerantiski kitaip mastantiems. Nu ir kas cia tokio atsitiko, kad vaikinas apturejo grupini seksa? nu juk daugelis vyru is cia sedinciu pasvajoja apie toki seksa, o ir moterytes kai kurios Bet ar nuo to, kad cia visi kaip vienas lojat ant to atviro zmogelio, tai jau sventesni tampat??? Kiekvienas, kuris cia bent kiek drasesnis pasirodo, tuoj pamazgom apipilat. O prisipazinkit - po stalu drocinat issijuose As labai fainai jausciausi, kad ant manes tokios mergickos uzsiliptu, ale kad ju nera. Sikniai esta ir tiek, pavydus lietuviai, davatku lizdas, todel ir sedit cia vienisi

Taip kolega, jei zmonem nerupetu tas dalykas, jie nesedetu sitoj ''slykscioj'' temoj, o virtu vaikam vakarienes ar ziuretu telika. Ale ziuiri, nes rupi ir dar rankele padirbeja.Sekso trukumas dar baisiau nei tas grupinis.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/17 17:27:55 17:27:55

kurse paskelbkit ,kad renkate pinigus  grupiniam pirty, susimeskit visi kolektyviai po atitinkama suma ,issinuomokyt kokia 600m2 pirti, ir kurse sudainave , kas nevaziuos tas pederastas , varykit i pirti. Ten kazkas gausis savaime. Tik salyga iskelkit, jokiu telefonu ir fotoaparatu.............Gali gautis labai paprastai. Manau ateis daugiau pagal poreiki , negu interesantu kaip tai atrodo.

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/17 17:32:04 17:32:04

Svečias: :D kurse paskelbkit ,kad renkate pinigus grupiniam pirty, susimeskit visi kolektyviai po atitinkama suma ,issinuomokyt kokia 600m2 pirti, ir kurse sudainave , kas nevaziuos tas pederastas , varykit i pirti. Ten kazkas gausis savaime. Tik salyga iskelkit, jokiu telefonu ir fotoaparatu.............Gali gautis labai paprastai. Manau ateis daugiau pagal poreiki , negu interesantu kaip tai atrodo.

as prisideciau, jomajo, as gi ne pideras koks.... Jomajo, kur tie kursai??? Man jau dega Tik jokiu vietiniu davatku is cia Nes ciuju, prilys tikrai

ieva

I

96405 įrašai

2012/10/17 17:45:55 17:45:55

Tik mane erzina, kai antivertybės pateikiamos kaip vertybės.

Bandau suprasti, nesigauna, skaiciau visus komentarus , niekur neradau parasyta ,kad grupinis ar porinis sexas butu vertybe, ar atvirksciai.
Jeigu yra vertybes ir yra antivertybes , reiskia cia turetu buti teorema, kuri turi atvirkstini irodyma, taip? Aksioma neturi atvirkstinio irodymo. Tai kas gi yra vertybe? Is karto prisimenu romana ''12 kedziu'', kur turku valdinio sunus ponas Ostapas Berta Suleiman Marija Benderis reze kalba sachmatu klubo nariams Vasiukuose.
-ponai, sios paskaitos tema , vaisinga debiuto ideja sachmatu lentoje, ponai tai kas gi yra debiutas ir kas yra ideja, debiutas ponai, tai Quazi una fantazia, na tai visiem suprantama, ir kas gi ponai yra ideja?
Bendrais bruozais noreciau isgirsti vis delto kas tos antivertybes, na vertybes as mazdaug isivaizduoju, vertybiu skale yra visai kas kita, nes vienam kose per skysta-kitam deimantai per smulkus.
Scorpion, tai kas ta antivertybe?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume