Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Human

H

653 įrašai

2009/12/09 14:58:00 14:58:00

Man gejai niekuo netrukdo, bet kai kurie truputi paaukt gal turetu iki fantaziju savo. .

Samantta

S

481 įrašai

2009/12/10 00:28:48 00:28:48

Svečias: as uz grupin nors nesu bandes.mielai sutikciau ji pameginti tik kur rasti bendraminciu.vaikinu tai tikiu atsirastu bet kur merginu rasti jos kazkaip atrodo kad drovios

Čia ne drovumas, o padorumas - manding jis dar madoje, nes retas vyras apie ragus svajoja .

Gintas

G

5 įrašai

2009/12/11 15:34:26 15:34:26

serpensa: O aš tai tikrai norėčiau išbandyti, bet tik 2 vyrai viena moteris ir tikrai ne su mylimu žmogumi, kurio neturiu dabar, bet su tokiais, su kuriais daugiau nebesusitiksi niekad, kad tai būtų tik nuotykis - tai mano erotinė fantazija.

egis2

E

4 įrašai

2009/12/11 15:51:10 15:51:10

aha ir as tau pritariu gintai kad tai turetu buti tik nuotikis cir daugiau nieko

Gerasis Meskiukas

G

12 įrašai

2009/12/11 15:56:22 15:56:22

As kaip bandes grupini su dviem bisex merginomis galiu pasakyt, kad psichologiskai gana nemalonu yra tam, kuris yra "trecias", t.y. kuris jungiasi prie poros. Nes pirmi du visvien ims bendrauti uzuominomis, labiau jaus vienas kito kuna, troskimus, pries issiskiriant ims derinti judvieju planus, reikalus, o tas "trecias" taip ir liks "trecias". Jausmas toks pat, kai kokia pora sutinka tave kur nors pameteti savo masinoje ir jie abu vaziuoja priekyje

Del asmeninio malonumo, jau geriau viena labai gera mergina, nei dvi vidutiniskos Tik tiek, kad patenkini savo smalsuma ir galbut pamatai ko nemates

O kaip trecias asmuo paveikia ilgalaikes poros santykius pasakyt negaliu, nes sito varianto nesu bandes.

Human

H

653 įrašai

2009/12/11 16:31:13 16:31:13

Gerasis Meskiukas o jeigu jos abi tavo buvusios?

_egis_

_

264 įrašai

2009/12/14 03:24:32 03:24:32

vienakart vaziavom plentu

Romanelis

R

10 įrašai

2009/12/15 13:41:32 13:41:32

kibirktėlė: Patarkite. 15 m gyvename kartu su vyru , as maniau kad esame abu vienas kitam istikimi,bet atsitiko taip ,kad supratau kad vyrui reikia naujos patirties... išsiaiškinome sako myli ir visa kita .. tad siulo man kartu susirasti pora grupiniam seksui , del sekso paivairinimo ir kad neitikimybė nebus slapta . o tai darysim kartu . Bet as dalijuosi pusiau lyg ir norėciau , nezinau kokios bus pasekmės gerai jei abiem nepatiks , ojeigu .... as seip esu pavydi .. nors bandau valdytis.. Vyras sako kad jam su manimi malonu, atrodo nesu ir nuobodi lovoje ... tad nesuprantu ko jam truksta .../ ogal leisti jam vienam i kaire . Jis sako kad as taip pat galėciau , jis nepavydi ... bet as ji myliu ir nezinau kaip galėciau su kitu .... o gal as keistuolė. Man istikimybė visada buvo sventas reikalas...jis man pirmas vyras ... Dabar man viskas griuna ,, gal sutikti su vyro pasiulymu .. bet ar nepasikeis musų santykiai ... jis manęs nevercia padėkite .... ( auginame 3 vaikucius ).

Patikėk, geriau nuo to nebus. Na, o kad vyras nuėjo truputi į šoną, tai nieko, svarbu kad sugrįžo. Sėkmes

egis2

E

4 įrašai

2009/12/15 14:49:35 14:49:35

labukas niu jo situacija nekokia,o isiaiskinot ko kuris labiau norit ar abu grupinio ar abu i kaire?mano nuomone butu tokia jai vyras nores eiti i kaire tai ir eis jis o nuo to tik blogiau bus tie ejimai atskirai i kaire gali peraukti i rimtus santikius su kitais zmonemis tada jau sakes bus.a tai patarciau grupini pasirinkti vistiek vienas sale kito busit o kai formuose raso kaip kam tai tik santikius sutvirtina o jai ir jum nesutvirtys santikiu tai nera ka prarasti jai jau daejot iki to kad abu mastot i kaire eiti tai tikrai grupinis geriau.cia tik as taip manau'o jai esi pavydi tai bandykit grupini su dviem vyrais,jai taviskis nori vairoves tai tikrai sutikti turetu.cia tik astaip mastau ar gerai ar blogai nezinau

remis69

R

2 įrašai

2010/01/06 11:59:41 11:59:41

SUPER IR NESVARBU KOKIAM VARIANTE AR 2M+V AR 2V+M

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume