Man asmeniskai siektiek keista kodel jis pasiule butent vyras+vyras+moteris. Gal tu tiesiog buvai mazai turejus partneriu ir jis tikisi galbut, kad tu kazkiek gal net atsiskleisi ir gal patirsi ka naujo, taip savo patirti pateikdama jam tolesniuose santykiuose. Nes dazniausiai vyrai masto apie mergina+mergina+vyras. Dauguma merginu yra is prigimties dalinai bisexualios, tad jos siam variantui palengva ramiai isitenka. O siuo atveju, gal ji tiesiog veza pamatyti, stebeti. Siaip jis manau turetu labai gerai pasitiketi savimi, kad tau siulo butent toki varianta. Idomu ar jis pamasto, kad tau su kitu gali labiau patikti nei su juo ir ka jis apie tai mano.
o kas čia keisto? gal pagalvojo, kad jai nelabai malonu būtų žiūrėti į jį su kita moterimi. be to, atrodo, kad vyrai šio varianto bijo dažnai ir dėl to, kad "vat, aš ne gėjus, kad kitą vyrą į savo lovą įsileisčiau" (anaiptol neteigiu, kad tai taisyklė, tiesiog toks įspūdis iš kitų forumų ir diskusijų).
dėl tos baimės,kad su kitu gali patikti labiau, tai man atrodo ji nepagrįsta, nes ne vien seksu santykiai grindžiami ir ne vien dėl sekso partnerį renkamės.
apie merginų prigimtinį biseksualumą, tai man labai patiktų išbandyti m+m (be jokių pašalinių)... m+m+v, gal, bet nemėgstu būti stebėtoja, todėl bijau, kad negausiu pakankamai dėmesio.