2009/09/01 08:47:00 08:47:00
Kaip pavadinsi, tai nesugadinsi. Detale ar ne detale esmes nekeicia. Issireiksiu pritarimu. Gal zodelis " esmes" pakeisciau i zodi "pasekmes"
swx
PS Dar karteli, kad aiskiau butu- manau tai nenormalu, nepriimtina, "NE". Argumentams nera laiko.
PPS Vieta kur susilaikau nuomones, tai amziuje po 50.
2009/09/26 20:45:10 20:45:10
evve: Gerai parašei, Vaidai. Tvirtai ir vyriškai. Sutinku. Pagalvojau, kodėl nesituokia ir negyvena tryse, keturiese ar visu būriu? Kodėl ieškome savo antros pusės, o ne savo trečdalio? Gal todėl, kad dviese jauti pilnavertiškesnį ryšį ir pasitenkinimą ne vien fiziniam lygmeny...
Kikvienas turime savo fantazijas tuo paciu jas isreiksdami jas: 1. Zodziu - filasofijos pagrindu - diskusija ir t.t... 2.Fiziskai - veiksmas .
Taigi - isvada: Apie pasekmes vieni galvoja pries - veiksma tuo paciu antri pries veiksma - analizes budu.
Manau sveika fantazuoti ir analizuoti + veikti . Sekmes - visame kame...
Asmeniskai - manau geriau sau nemeluoti ir pasikapstyti kokius jausmus sukelia butent - fantazijoje , kai esate ne dviese imtymioje Jums situacijoe . Mane kaz kodel - "veza" vien nuo minties... Manau tai super...
2009/09/27 12:07:59 12:07:59
serpensa: O aš tai tikrai norėčiau išbandyti, bet tik 2 vyrai viena moteris ir tikrai ne su mylimu žmogumi, kurio neturiu dabar, bet su tokiais, su kuriais daugiau nebesusitiksi niekad, kad tai būtų tik nuotykis - tai mano erotinė fantazija.
Ziurek, saulele... esi darnios poros nare ir pasisakai uz grupini? tai logiskai nesirisantys dalykai! fantazija nera "kazkas" nevaldomo.. tai yra noras, siekinys, kaip ir kiti norai, siekiniai, tokie kaip: noras rytoj susitikti su draugais, isvykti paatostogauti ir pan... t.y. samoningas siekimas kazko. Cia ir iskyla paradoksas, jog nori ir antros puses, su kuria sudarytumete "darnia pora" ir grupinio sekso.. sios dvi sakos siejamos su ateitim yra is principo skirtigos... Tokios problemos kyla del zmogaus nepakankamu moraliniu vertybiu sistemos... patarciau bent jau susidelioti prioritetus, kas tau gyvenime yra svarbiausiai, o kas nea... taip maziau prisikentesi...
2009/09/27 14:19:32 14:19:32
Takam: Svečias: Saule99: Šį eksperimentų sąrašą skiriu tiems, kurie nori VISKĄ gyvenime išbandyti:
- šokti iš devinto aukšto;
- įkišti pirštą į rozetę;
- pabandyti būti pedofilu ar kokiu nors kitokiu patologiniu iškrypėliu (gal visai patiks);
- narkotikai ir kt.
... ar tęsti dar sąrašą? Ar jau įsitikinote, kad ne tik neverta, bet ir žalinga VISKĄ išbandyti ? .
Manau, reikia mąstyti ir atsirinkti, o ne pasiduoti masėms, madai ar dar kokiai velniavai.
- šokti iš devinto aukšto; - pabandyta su guma is auksciau.
- įkišti pirštą į rozetę; - pabandyta vaikysteje:)
- pabandyti būti pedofilu ar kokiu nors kitokiu patologiniu iškrypėliu (gal visai patiks); kas dar tavo nuomone yra patologinis iskrypimas?
- narkotikai ir kt. - pabandyta...
grupini su zmona ir praktikuojame bent karta per menesi jau greitai bus 5 metai.
Kolkas galiu konstatuoti, kad jokiu neigiamu pasekmiu nepastebeta, tik prasiplete akiratis ir maziau kas stebina...
Net juokas suėmė . Kokie prasmingi pabandymai. Ir akiratis, kaip prasiplėtė. Bandau įsivaizduoti, koke jis buvo iki tol.
2009/09/28 06:14:09 06:14:09
"Seksualinė revoliucija, kurios metu žmonės vadavosi iš puritoniškų tradicijų, Vakaruose neįsitvirtino dar dėl vienos priežasties – teorija pasirodė neįgyvendinama praktiškai.
„Seksualinė revoliucija propagavo besąlygišką meilę. Besąlygiška meilė reiškia, kad aš nekeliu jokių sąlygų ir nesirenku žmonių. [b:1e0ruye5]O jei aš nesirenku, vadinasi, myliu visus. Pabandžius taip gyventi labai greitai paaiškėjo, kad toks gyvenimas turi antrąją pusę: tu myli visus, tave taip pat visi myli, bet iš tiesų tu esi vienas. Paprastai meilė turi sąlygas – kodėl aš renkuosi šitą žmogų, o ne kitą[/b:1e0ruye5]“, - teigė psichologas."
[url:1e0ruye5]http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/seksualine-revoliucija-lietuvoje--tarp-veidmainystes-ir-katalikisku-vertybiu.d?id=24253682[/url:1e0ruye5]
swx
2009/10/18 09:08:33 09:08:33
Nesvarbu: Bandžiau. Nepatiko.
Su mylimu žmogumi tam niekada nesiryžčiau ir tokios jo idėjos nepriimčiau, nes tikrai nemanau, kad tai padeda santykiams. Greičiau atvirkščiai.
Dėl pripratimo prie grupinio sekso... Pažinojau vyrą, kuris tvirtino, kad jam dabar didžiausią pasitenkinimą kelia būtent grupinis seksas, o seksas dviese tik iš bėdos.. Ir apskritai seksas jam gyvenime buvo svarbiausias dalykas. Daugiau nieko.
velniskai noriu pameginti su dviem pagyvenusiais vyrais
2009/10/18 10:43:01 10:43:01
noreciau su dviem merginom pabandyti
2009/10/19 09:30:33 09:30:33
Esu bandziusi su 2 vyrais ir man labai patiko.
Tai buvo jau senokai, dabar esu istekejusi, susikurusi seima. Bet prisiminusi ana ivyki, mane apima begalinis, svaiginantis jaudulys....
Kai nebunu nuotaikoje myletis, tokie prisiminimai padeda uzdegti aistros ugneliai. Ir tada lovoje su vyru viskas buna tiesiog super
P.S. dabar as to tikrai nedaryciau.....tada buvo jaunyste, eksperimentu bei pazinimo metas
2009/10/19 09:56:06 09:56:06
Nu sutinkam, o kur rinktis?
2009/10/19 11:07:06 11:07:06
Tiesiog as : Esu bandziusi su 2 vyrais ir man labai patiko.
Tai buvo jau senokai, dabar esu istekejusi, susikurusi seima. Bet prisiminusi ana ivyki, mane apima begalinis, svaiginantis jaudulys....
Kai nebunu nuotaikoje myletis, tokie prisiminimai padeda uzdegti aistros ugneliai. Ir tada lovoje su vyru viskas buna tiesiog super
P.S. dabar as to tikrai nedaryciau.....tada buvo jaunyste, eksperimentu bei pazinimo metas
Tiesiog super. Su vyru lovoje, mintimis su tais dviem, o realiai DP forume.
swx
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume