Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Sunra_sun

S

75 įrašai

2009/08/06 13:19:26 13:19:26

aš tai ne... man tai nepriimtina

Augustė

A

16 įrašai

2009/08/20 10:00:06 10:00:06

Savo vaikinuj paaiskinau, jog noriu didesnio malonumo nei su vievnu ka galima pajausti (na zinot kai pvz vykst vaginalinis ir analinis vienu metu) ir jis mane suprato. taigi susiradau du nepazystamus vaikinus ir visi trys mane nuostabei patenkino

Vika

V

64 įrašai

2009/08/20 10:19:03 10:19:03

auguste: Savo vaikinuj paaiskinau, jog noriu didesnio malonumo nei su vievnu ka galima pajausti (na zinot kai pvz vykst vaginalinis ir analinis vienu metu) ir jis mane suprato. taigi susiradau du nepazystamus vaikinus ir visi trys mane nuostabei patenkino

uzjauciu tave

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/20 11:27:26 11:27:26

auguste: Savo vaikinuj paaiskinau, jog noriu didesnio malonumo nei su vievnu ka galima pajausti (na zinot kai pvz vykst vaginalinis ir analinis vienu metu) ir jis mane suprato. taigi susiradau du nepazystamus vaikinus ir visi trys mane nuostabei patenkino

dabar ilgai "patenkinta" busi!

svajoklis

S

151 įrašai

2009/08/29 15:25:50 15:25:50

Indra: Seksas yra nuostabu ir be galo malonu, bet... As nesuprantu vieno dalyko. Tarkime, yra seima. O vyras labai nori ir stengiasi ikalbinti savo zmona, kad ji sutiktu dalyvauti grupiniame - vyras, ji ir jo draugas. Sito niekaip nesuprasiu. Kuo tas malonumas grupiniame didesnis? Ir kaip vyras gali duoti savo zmona kitam? Kas galetu man tai paaiskinti? Ar jus sutiktumete dalyvauti grupiniame sekse?

kai zmona nusibosta ir jis jau nori pakeisti ja i kita zmona tada jau tiknka ir grupinis. paprastai zmona iseina pas kita po tokiu pramogu...

Sistina

S

375 įrašai

2009/08/30 17:00:53 17:00:53

Original: Kaip daugelis vyru apie toki dalyka tikrai pasvajoju. Bet kad merginas tam prikalbinti yra labai jau nelengva. O jei trecias butu vyrukas, tai nesamone - nu net susijaudinti nepavyktu ji nuoga salia matant..

va va ir tik tokiu variantu ir patiktu du vyrai ir viena moteris

MoterisJi

M

27 įrašai

2009/08/30 17:54:57 17:54:57

Narkotiku niekas neitikintu bandyti. Tas pats su grupiniu, cia tik dar didesnis saves zudymas (is vidaus). Paskaitykit tu propoguojanciuju komentarus: pikti, tusti, zombiski, agresyvus. Sie savizudziai ryskiai turejo dideliu seksualiniu traumu, uzauge be tevu demesio, silumos ir meiles. Fiziskai isaugo, moraliskai, emociskai ir dvasiskai - ne. Padirbet, vaikai, reik ne tik su subine, bet ir su galva, tam, kad tapti Zmogumi ir susikalbet su zmonemis.

Saule99

S

9 įrašai

2009/08/31 12:15:11 12:15:11

Šį eksperimentų sąrašą skiriu tiems, kurie nori VISKĄ gyvenime išbandyti:
- šokti iš devinto aukšto;
- įkišti pirštą į rozetę;
- pabandyti būti pedofilu ar kokiu nors kitokiu patologiniu iškrypėliu (gal visai patiks);
- narkotikai ir kt.
... ar tęsti dar sąrašą? Ar jau įsitikinote, kad ne tik neverta, bet ir žalinga VISKĄ išbandyti ? .
Manau, reikia mąstyti ir atsirinkti, o ne pasiduoti masėms, madai ar dar kokiai velniavai.

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/31 13:10:18 13:10:18

Saule99: Šį eksperimentų sąrašą skiriu tiems, kurie nori VISKĄ gyvenime išbandyti:
- šokti iš devinto aukšto;
- įkišti pirštą į rozetę;
- pabandyti būti pedofilu ar kokiu nors kitokiu patologiniu iškrypėliu (gal visai patiks);
- narkotikai ir kt.
... ar tęsti dar sąrašą? Ar jau įsitikinote, kad ne tik neverta, bet ir žalinga VISKĄ išbandyti ? .
Manau, reikia mąstyti ir atsirinkti, o ne pasiduoti masėms, madai ar dar kokiai velniavai.

• šokti iš devinto aukšto; - pabandyta su guma is auksciau.

• įkišti pirštą į rozetę; - pabandyta vaikysteje:)

• pabandyti būti pedofilu ar kokiu nors kitokiu patologiniu iškrypėliu (gal visai patiks); kas dar tavo nuomone yra patologinis iskrypimas?

• narkotikai ir kt. - pabandyta...
    grupini su zmona ir praktikuojame bent karta per menesi jau greitai bus 5 metai.
    Kolkas galiu konstatuoti, kad jokiu neigiamu pasekmiu nepastebeta, tik prasiplete akiratis ir maziau kas stebina...

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/08/31 13:18:30 13:18:30

Saule99: ...

va va, mąstyti reikia, o ne atsistojus kartu su mąsėmis rėkti ir demonstruoti savo ribotumą ir kitą velniavą...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume