Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Aurea

A

18 įrašai

2009/02/13 10:09:31 10:09:31

Mano nuomone,tai yra kaip alkanam prisivalgyti bet kokio,šlamštiško,toksiško,sveikatai kenksmingo maisto.Užvalgius kaip ir gauni pasitenkinimą,tačiau užterši kūną ir protą,ilgainiui gali susirgti tavo dvasia.Grupinis seksas tas pats.Juk protas žmogui tam ir duotas,kad sugebėtų atsirinkti,o ne pultų prie bet kokio pasiūlyto lovio,vien dėl to,kad kažkoks kietuolis pasakė,kad tai dabar madinga.Žmogui žemėje skirtas aukštesnis tikslas,daugelis per gyvenimą jo taip ir nesuvokia,nes iššvaisto energiją gyvybinę menkavertėms pramogoms.

Binary

B

784 įrašai

2009/02/13 10:26:50 10:26:50

nežinau gal kas jau ir buvo šią nuorodą įdėję, bet įdėsiu ir aš:
http://www.ieva.lt/sectionNews.aspx?Ski ... 31&s=2&i=2 čia šiaip bendram apsišvietimui

_egis_

_

264 įrašai

2009/02/14 13:13:09 13:13:09

pritariu George Bernard Shaw, "Monogamijos ir moralės tapatinimas padarė daugiau žalos žmonijos sąmonei nei bet kuri kita klaida"

aiviux

A

15 įrašai

2009/02/14 18:20:44 18:20:44

Esu bandes 2v+1M ... Visai nieko buvo. Aisku ji nebuvo mano drauge O kodel niekas negalvoja apie 2+2? Jug tai ir yra tikras grupinis Ir niekas nenukencia

sauliussukys

S

18 įrašai

2009/02/14 19:54:16 19:54:16

Nagi nagi, o ar estetiškai mums derintųsi tokiuose "eksperimentuose" mūsų vaikai kažkelintas procentas tikrai norėtumėm diržus nusijuosti Parafrazuojant kažkokį anekdotą gal ir nebūna negalimų eksperimentų, tik per mažai alkoholio bet sako, kai kurie žmonės atsiskyrė nuo primatų būrio prieš gerokai daugiau nei du tūkstančius metų

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/16 04:50:53 04:50:53

Aurea: Mano nuomone,tai yra kaip alkanam prisivalgyti bet kokio,šlamštiško,toksiško,sveikatai kenksmingo maisto.Užvalgius kaip ir gauni pasitenkinimą,tačiau užterši kūną ir protą,ilgainiui gali susirgti tavo dvasia.Grupinis seksas tas pats.Juk protas žmogui tam ir duotas,kad sugebėtų atsirinkti,o ne pultų prie bet kokio pasiūlyto lovio,vien dėl to,kad kažkoks kietuolis pasakė,kad tai dabar madinga.Žmogui žemėje skirtas aukštesnis tikslas,daugelis per gyvenimą jo taip ir nesuvokia,nes iššvaisto energiją gyvybinę menkavertėms pramogoms.

bet ar verta priesintis tam ko labai troksti... ir net pats nezinai ir nesuvoki to as pvz net negalvojau apie taip, bet isgerus tam tikra alkoholio kieki, su tam tikrais asmenim, net pati nustebau, kai pagalvojau, pasakiau ir net padariau tai....

Beganti2

B

71 įrašai

2009/02/16 07:23:09 07:23:09

kaprizas:
Aurea: Mano nuomone,tai yra kaip alkanam prisivalgyti bet kokio,šlamštiško,toksiško,sveikatai kenksmingo maisto.Užvalgius kaip ir gauni pasitenkinimą,tačiau užterši kūną ir protą,ilgainiui gali susirgti tavo dvasia.Grupinis seksas tas pats.Juk protas žmogui tam ir duotas,kad sugebėtų atsirinkti,o ne pultų prie bet kokio pasiūlyto lovio,vien dėl to,kad kažkoks kietuolis pasakė,kad tai dabar madinga.Žmogui žemėje skirtas aukštesnis tikslas,daugelis per gyvenimą jo taip ir nesuvokia,nes iššvaisto energiją gyvybinę menkavertėms pramogoms.

bet ar verta priesintis tam ko labai troksti... ir net pats nezinai ir nesuvoki to as pvz net negalvojau apie taip, bet isgerus tam tikra alkoholio kieki, su tam tikrais asmenim, net pati nustebau, kai pagalvojau, pasakiau ir net padariau tai....

O kai kurie išgėrę tam tikrą alkoholio kiekį sužinojo, kad jų didžiausias troškimas buvo sėsti girtam už vairo, apšlapinti kokio nors valstybinio pastato kampą, viešai prieš kameras visus pasiųsti

Manęs nestebina jokie girtų poelgiai Kai blaiva galva pasirenkamas grupinis, tai sutinku, kad žmogus norėjo, o kai girta galva, tai ką žinau.

Powke

P

77 įrašai

2009/02/16 22:19:30 22:19:30

Gyvenimas yra vienas, todel visai nieko kazka naujo issbandyt. Ypac noreciau su kokia panele nuvaryt y svingeriu vakareli (nu tikriausiai ne su savo panele, nes kiltu lietuviskas pavydas ziurint ka su ja daro kiti, tiesiog ka nusivest, nes tokios taisykles)

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/17 13:01:51 13:01:51

Teko paragauti sito dalykelio, 2 moterys ir vyras. Porele ir pazystama mergina, su kuria ir toliau yra bendraujama, bet ne seksu. Tai va, santykiai nepablogejo, o tik paliko mazyte intrigele, kuria tezino tik tie trys asmenys. Savotiskai smagu, kai turi tokia paslapti ir niekas nezino . Buvo gana idomi patirtis, kotokios aistros, sekso paivairinimas. Nesiuloma praktikuoti su neaiskios kilmes zmonem, geriausiai jei pavyksta su gerai zinomu zmogumi . Bet kokiu atveju ,visuomenes morales taisykles yra visiems, o jei tu ju nesilaikai, tai busi sunaikintas. Daryk su protu, svarbu, kad kiti nuo tavo poelgiu nekentetu ir bus super!

Pamella

P

14 įrašai

2009/03/02 10:24:50 10:24:50

teko pabandyti 2vyr.1mot.,galiu pasakyti tik tiek,kad ''kazkur'' dingsta vyru pajegumas(nors 1 ant 1,tai ir noro ir jegu per krastus),...Po kurio laiko uzdaviau klausima ir vienam ir kitam atskirai,atsakymas buvo-"negaliu,kaip su tavimi kitas..."ir jie man tik pazistami...Teko pabandyti ir 2mot.1vyr.,bet....TAIP KAD AS GERIAU RENKUOSI VIENA,BET GERA!!!!!!!!!!!!!!!!! Ir dar pakartosiu kazkieno pasakytus zodzius,NIEKADA GRUPINIO NEDARYCIAU SU MYLIMU ZMOGUMI...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume