Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/01/27 09:50:50 09:50:50

Kiekvieną porą ištinka pabodimo sindromas ir kiekviena pora turi vienaip ar kitaip išspręsti šią problemą - teigiamai arba neigiamai - išsiskiriant. Tokia yra žmogaus prigimtis ir neverta čia ko nors kaltinti. Pabodimas yra neišvengiamas ir reikia gerai pagalvoti, kaip išsaugoti šeimą, nepasidaryti bereikalingos žalos ir nenuskriausti vaikų. Protingai išsprendus šią problemą šeima yra nesugriaunama, o išsaugoma.

vaidilana

V

46 įrašai

2009/01/27 10:40:55 10:40:55

Pigmaleonas: Kiekvieną porą ištinka pabodimo sindromas ir kiekviena pora turi vienaip ar kitaip išspręsti šią problemą - teigiamai arba neigiamai - išsiskiriant. Tokia yra žmogaus prigimtis ir neverta čia ko nors kaltinti. Pabodimas yra neišvengiamas ir reikia gerai pagalvoti, kaip išsaugoti šeimą, nepasidaryti bereikalingos žalos ir nenuskriausti vaikų. Protingai išsprendus šią problemą šeima yra nesugriaunama, o išsaugoma.

Taip suprasti galima, kad grupinis seksas išsprendžia šeimynines problemas

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/01/27 15:03:29 15:03:29

vaidilana:
Pigmaleonas: Kiekvieną porą ištinka pabodimo sindromas ir kiekviena pora turi vienaip ar kitaip išspręsti šią problemą - teigiamai arba neigiamai - išsiskiriant. Tokia yra žmogaus prigimtis ir neverta čia ko nors kaltinti. Pabodimas yra neišvengiamas ir reikia gerai pagalvoti, kaip išsaugoti šeimą, nepasidaryti bereikalingos žalos ir nenuskriausti vaikų. Protingai išsprendus šią problemą šeima yra nesugriaunama, o išsaugoma.

Taip suprasti galima, kad grupinis seksas išsprendžia šeimynines problemas

Aš turėjau omenyje pabodimą, kaip vieną iš priežasčių, dėl ko yra svingeriaujama. O blogai tai ar gerai, aš nežinau, o jei kam padeda, aš nesmerkiu. Svarbu, kad abiems gera, saugu, higieniška ir patikima.

as UZ :)

A

8 įrašai

2009/02/02 14:42:00 14:42:00

hmmm... o kur mao post'as pradingo?

representer

R

36 įrašai

2009/02/02 14:57:30 14:57:30

Na jau tai seniai diskuotajama-paskaitykit įstorija -nieko naujo.Manau kad kiekvienas pasirenka-ar jam to reikia ,ar ne?Kiekvienas renkasi-ar jam to reikia? Juk kitas net pagalvot nenori Visiems skirtingai {gal vaikystės sutrikimai,o gal poreikis toks}

tauskale

T

3 įrašai

2009/02/07 16:02:28 16:02:28

esu bandzisi grupini ,2vaikinai ir as ,,,buvo tiesiog super;)

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/11 21:07:13 21:07:13

Bandziau, 2 vaikinai ir as... savaite laiko daugiau apie nieka negalejau galvoti, tik apie tai, is pradziu kaltinau ir griauziau save... dbr nesigailiu, to kas buvo, manau viska reikia gyvenime isbandyti kas yra tau paciam priimtina, ir dar kol esi niekam neisipareigojes... issilakstyk iki vestuviu, o ne po ju... beja, tiems zmonems geriau nejausti siltu jausmu, tik aistra... nes tada jau prasideda nereikalingi niuansai...

ASHA

A

13 įrašai

2009/02/11 22:50:44 22:50:44

kaprizas: Bandziau, 2 vaikinai ir as... savaite laiko daugiau apie nieka negalejau galvoti, tik apie tai, is pradziu kaltinau ir griauziau save... dbr nesigailiu, to kas buvo, manau viska reikia gyvenime isbandyti kas yra tau paciam priimtina, ir dar kol esi niekam neisipareigojes... issilakstyk iki vestuviu, o ne po ju... beja, tiems zmonems geriau nejausti siltu jausmu, tik aistra... nes tada jau prasideda nereikalingi niuansai...

bET visvien kazka naujo patyrei? daugiau malonumo?..man kartais kyla tokIS noras.., bet neisivaizduoju kaip realiai jausciaus...

reklamos_auka

R

3 įrašai

2009/02/12 06:18:47 06:18:47

Nenoreciau isbandyti. Man uztenka 1 moters ivairiais budais

svinas69

S

14 įrašai

2009/02/12 14:56:01 14:56:01

Bandžiau ir visai patiko, nors tikėjausi kažko labiau jaudinančio. O dauguma, kaip pastebėjau, masto maždaug taip: nesidalinsiu, nenoriu kad kažkas kitas liestu ir panašiai. Nejau visi vedę ar draugauja tik su nekaltais ir kitu neliestais. Sakyčiau čia daugiau psichologiniai barjerai ir įsitikinimai, kis vienintelis ir tik mano. Papraščiausiai dauguma apie savo fantazijas tyli arba laiko jas vulgariomis, gėdingomis nes visuomenės norma siauresnė nei žmogaus norai ir troškimai. Taip pat toks bendravimo būdas gana sudėtingas nes sunku išlaikyti situacija kad neliktų nuskriaustų. O pagal prigimty, fiziologiją žmogus poligamiškas ir pirmas instinktas pavalgyti(išgyventi) o antras pasidauginti kiek galima daugiau. Toliau auklėjimas ir aplinka formuoja. Taip kad grupinis seksas galimybe patirti nauju pojūčių, geriau pažinti save(nebandžiau ir man tai nepatinka skamba subjektyviai), ir kitus. Aš už.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume