Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → NESVEIKAS PAVYDAS

NESVEIKAS PAVYDAS

?...

?

1 įrašai

2013/12/05 07:07:24 07:07:24

Labai norėčiau padiskutuoti apie pavydą, kuriam net nėra prasmės ir reikalo ,bet mano drauge labai manęs pavydi, net nežinau kodėl aš tikrai nesudarau tokiu scenų , kad reiktu pavydėti ,bet ji pati prisigalvoja ,prisifantazuoja ir taip į mėnesį koki karta iškyla tas pavydas, nors mes labai gerai sutariam .......

Svetė

S

256 įrašai

2013/12/05 16:57:59 16:57:59

jeigu myli-tai ir pavydi o kaip jos pavydas pasireiskia?
as irgi esu labai pavydi.ir nemegstu situaciju,kurias specialiai sukuria,kad pavydeciau (( jeigu myli - neskaudini

ieva

I

96405 įrašai

2013/12/05 21:16:20 21:16:20

svete: jeigu myli-tai ir pavydi o kaip jos pavydas pasireiskia?
as irgi esu labai pavydi.ir nemegstu situaciju,kurias specialiai sukuria,kad pavydeciau (( jeigu myli - neskaudini

Fu, kokios kvailes. Per borta tokias, savim nepasitiki, kompleksu pilnos, tai dar pavydo scenas kelia. Pilna normaliu panu. Nepernesu tokiu.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/12/06 15:54:54 15:54:54

?...: Labai norėčiau padiskutuoti apie pavydą, kuriam net nėra prasmės ir reikalo ,bet mano drauge labai manęs pavydi, net nežinau kodėl aš tikrai nesudarau tokiu scenų , kad reiktu pavydėti ,bet ji pati prisigalvoja ,prisifantazuoja ir taip į mėnesį koki karta iškyla tas pavydas, nors mes labai gerai sutariam .......

Nelabai tikėtina, kad visiškai nesukuriate pavydą skatinančių situacijų, juk nebūna dūmų be ugnies. Prisiminkite, gal kokiomis kalbomis, palyginimais su kitomis merginomis, gal pasakojimais apie kitas, su kuriomis buvote, ir paskatinate draugės pavydą? Nebent jau tikrai nieko tokio nedarote, o iš kur ji tada išpeša tą temą? Kokį pavyzdį pateikite. Nesveikas būna tik tada jei iš nieko kiltų ," tuščioj vietoj", o toks labai reta.

Dalia

D

99 įrašai

2013/12/06 19:08:19 19:08:19

Pavydas antrai pusei visada sukelia negatyvią reakciją. Galbūt, iš pradžių tai atrodo kaip neryškus santykių momentas, gal net kažkoks pasitenkinimas- "jei pavydi, tai myli", bet jei tai tęsiasi ilgai, nepagrįstai ir kyla agresija, tai neverta tokių santykių tęsti. Bus tik daug ašarų. Cituoju"...Nei vienas žmogus žmogus nevertas tavo ašarų, o tas, kuris vertas, nebers tavęs verkti...' G. Margnezas.
tiesą pasakius, tai įrodo to žmogaus, kuris pavydi, didelį nepasitikėjimą savimi ir tuo pačiu, antrąja puse

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume