2013/08/13 17:48:24 17:48:24
normalaus ugio mergina: Mergina 1,65 ugio tikrai nera zema- cia yra normalaus ugio mergina...Jei nesiekia net 160cm tada jau ji zema...Mano ugis 168-170 cm ir as tikrai neesu zema- 175-180cm vaikinai man kartais net buna per zemi o esu draugavusi ir su 195cm vaikinu ir atrodeme puikiai Tad nesikabinekit prie to ugio- viska lemia ne vien jis o ir kuno sudejimas
Per zema tikrai tu tam bernui. Tokiai tik antkakli parist ir laukais paleist kad ant zmoniu lotu. Arba po egle pakist. Gal koks grybautojes radias iraus ir i kasika isides Juokingos tosd pirskes. Jauciasi nepilnavertes pacios kabinasi ant kaklo ant bb lipa aukstesniam. Nors ce gerai nes sexo nemokamai gaut lengva.;
2013/08/13 17:51:36 17:51:36
Bet iš kur tokių vyrų čia privisę? Koks skirtumas, koks tos merginos ūgis? mano ūgis 1,60 cm. Na, kartais pasimyliu per pirmą pasimatymą - ir kas čia tokio. Abiems juk malonu. Esu sexuali. Tai kas? Iš tiesų man patinka aukštesni tai kodėl turiu su tais nykštukais, kurių ūgis 1,60-1,70 vaikščiot? Kažkokie grybai jūs visi...
2013/08/14 18:40:41 18:40:41
Svečias: normalaus ugio mergina: Mergina 1,65 ugio tikrai nera zema- cia yra normalaus ugio mergina...Jei nesiekia net 160cm tada jau ji zema...Mano ugis 168-170 cm ir as tikrai neesu zema- 175-180cm vaikinai man kartais net buna per zemi o esu draugavusi ir su 195cm vaikinu ir atrodeme puikiai Tad nesikabinekit prie to ugio- viska lemia ne vien jis o ir kuno sudejimas
Per zema tikrai tu tam bernui. Tokiai tik antkakli parist ir laukais paleist kad ant zmoniu lotu. Arba po egle pakist. Gal koks grybautojes radias iraus ir i kasika isides Juokingos tosd pirskes. Jauciasi nepilnavertes pacios kabinasi ant kaklo ant bb lipa aukstesniam. Nors ce gerai nes sexo nemokamai gaut lengva.;
geras komentaras, taip ir yra, seniai pastebejau.ner bjauriau uz zema pana.
2013/08/15 04:28:57 04:28:57
Aukšaūgius ateityje pakirs radiacija. Kai kils atominis karas - aukštaūgiai kris kaip lapai ir Žemė apsivalys. Senatvėje per didelis ūgis yra didelė problema ir nepatogumas. Žiauriai griūvinėja ir lūžta kaulai - tampa visišku bejėgių.
2013/08/15 04:30:30 04:30:30
2013/08/15 04:52:22 04:52:22
Po atominio karo liks pirskės -tarakonai, nes atsparesnės radiacijai tai va, po to karo gyvens tik pirskiai, žemesni už 1,65 cm ir tarakonų gaujos. O šiaip nervina mane irgi tos kubyzdalės. Man irgi patinka aukštesnės panos, nes pats esu aukštesnės, bet kiek visokių 1,60 m kabinasi. Ir visaip aš jas nustumt mėginu - ir aiškinu gražiai, kad neįdomu, ir į skambučius ar žinutes neatsakinėju. o tos, kur buvus, kur nebuvus atakuoja mane vėl ir vėl. Tikrai gal toms žemaūgėms kažkoks yra kompleksas? Yra gi aukštaūgių, kuriems mažesnės patinka (labai retais atvejais), bet kokiems 90 proc tikrai labai nemalonu su tokiom mazgėm trintis. vaikščiokit su savo ūgio baxūrais!
2013/08/15 06:24:21 06:24:21
Nori geresnių genų, nori pasiekti saulę. Tai kodėl nesuteikus joms tokios malonės? Vaiką tai jos pačios vienos gi augins arba susiras kokį žemaūgį, sugyventinį, kuris padės jai tą vaikelį užauginti, o palikuonys bus aukštaūgiai. Viskas čia gerai, o ir kaifo gausi. Dabar madinga šeimose vaikus auginti nuo kito vyro, nuo aukštaūgio, sakykime, taip. Dabar mergelės vaikelius darosi iš spermos banko donorų, vyrams to net nežinant. Ir dar - tas malonumas kainuoja, kurį apmoka kvailas jos vyras.
2013/08/15 07:06:36 07:06:36
Svečias: Nori geresnių genų, nori pasiekti saulę. Tai kodėl nesuteikus joms tokios malonės? Vaiką tai jos pačios vienos gi augins arba susiras kokį žemaūgį, sugyventinį, kuris padės jai tą vaikelį užauginti, o palikuonys bus aukštaūgiai. Viskas čia gerai, o ir kaifo gausi. Dabar madinga šeimose vaikus auginti nuo kito vyro, nuo aukštaūgio, sakykime, taip. Dabar mergelės vaikelius darosi iš spermos banko donorų, vyrams to net nežinant. Ir dar - tas malonumas kainuoja, kurį apmoka kvailas jos vyras.
tie pirskiai kaip Borgijos tai irgi niekam nereikalingi, tik forumuose trintis ir nesamones rasineti.
2013/08/15 08:48:50 08:48:50
Nors vienas sąmoningas atsirado ir pastatė Borgia į vietą.
2013/08/15 09:12:34 09:12:34
Aš tai išvis nesuprantu - čia šita tema rimtai ar juokais? Ir kas čia per žemesnio ūgio merginų apibūdinimas - pirskės, kubyzdalės. Pakraupau. Gi ne nuo pačio žmogaus priklauso, kiek jis auga...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume