Brigita: Aš kaip vyras, kurio ūgis 1,90 neprasidedu su panelėmis, kurių ūgis žemesnis kaip 1,70 cm. Čia kaip ir su šuniukais - tie mažesnis visada piktesni būna... loja ir loja. Tai kiek teko bendrauti su tokiom panelėm irgi panašiai. o antra - tai seksualinis suderinamumas. jeigu didelis ūgių skirtumas, tai, patys suprantat - kaip paversi, taip sunku su ja lovoj... Kaip su vaiku atrodo... Žodžiu man 1,65cm per žema. Bet yra daug žemų vaikinų gal Deiviui jau žmona atsibodo
Labai teisingai pasakyta - pirskės Aš tai galvoju, kad žemesniems normaliems vyrams yra sunkiau porą susirast. Tai tos pirskės užuot su savo ūgio vaikinais bendravusios, prie aukštų kabinėjasi. Tada tie mažiukai vaikinai pradeda kažkokį nepilnavertiškumą dėl ūgio jaust, platformas nešiot... Tai ar čia normalu? Pirskės prie aukštų vyrų atrodo kaip jorkšyro terjerai prie senbernaro...[/quote]
Liuks komentaras Prie žemesnių vyrų jos normaliai atrodytų. Nėr ko čia sau gėdą daryt ir prie aukštų kabinėtis [/quote]
180 cm vyro ugis nera aukstas, tai vidurkis , o zemesni turetu draugauti su 155 cm - 160 cm S. Jasaitis ir O. Pikul tikrai tragiskai atrodo
https://www.google.lt/search?gs_rn=14&g ... B730%3B530
S. Jasaiciui reiketu 200 cm moters, jei jo ugis koks 215 cm
Siaip nezinau, ar Jus visi cia DP sedintys vyrai tokie irzlus, iskaudinti ir perpyke ant viso pasaulio moteru, kad kiekviename atsakyme i bet kuria tema stengiasi kuo labiau jas pazemint, izeist , nepriklausomai, koks ju butu ugis, kas man daugiau juokinga nei pikta, bet 165 CM IR 183 CM VAIKINO UGIO SKIRTUMA NERa toks kaip SIMO IR PIKUL - BE AUKSTAKULNIU TA MERGINA JAM IKI LUPU, o ne iki peciu, kaip jus nurodot. Vel pasiziurekit, kokio ugio vyrai raso - 190 cm tokiai moteriai yra per daug. Klausimas buvo rimtas ir nesipainiokit.
O zemaugiams, kuriu ugis iki 175 cm ir skirtos paneles apie 1, 55 -160 cm.