Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Ar svarbus merginos ugis - kokia per zema

Ar svarbus merginos ugis - kokia per zema

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 19:27:34 19:27:34

Svečias:
Brigita: Vyrai, ar kalbant apie išvaizdą Jums svarbus merginos ūgis? Na, jei būtų ne visai žema, bet apie 165 cm kokiam 185 cm vyrukui jau butu per zema ar tai nebutu esminis isvaizdos dalykas? O gal visgi?...

Seip taj sitam tinklapi daugiausiai tokiu 1,55 - 1,65 paneliu. man tai nemaiso - net labeu patinka. tokios greicau pasiraso sexui nesilauzo visaj. O sejp taij paklausk ajrino is patrauklus vyras lt. jis daug miargu turejas tai pasakis kajp su tuo ugiu

Airinas gerokai per aukstas nurodytam autorės ugiui

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 19:30:08 19:30:08

Svečias:
Svečias: O man kaip tik grazu, kai vyras galva aukstesnis. Aisku, kai mergina su aukstakulniais jis jam buna kazkur iki trecdalio galvos - man tai grazu Tada mergina tokia tarsi smulkesne, lengvesne jauciasi... Na, bet cia as is moters pozicijos sakau

Labai negražu tokios pirskės šalia aukštų vyrų, mes dar pasišaipom iš tokių. Vyras gražiausia, kai maždaug 10-15 cm aukštesnis, ne daugiau.

Tai 15 cm jau nemazai - ir butu - kokiu 165-167cm su 1,83 cm. Ji jam butu kazkur iki smakro be aukstakulniu.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 19:42:43 19:42:43

Svečias:
Svečias:
Brigita: Vyrai, ar kalbant apie išvaizdą Jums svarbus merginos ūgis? Na, jei būtų ne visai žema, bet apie 165 cm kokiam 185 cm vyrukui jau butu per zema ar tai nebutu esminis isvaizdos dalykas? O gal visgi?...

Seip taj sitam tinklapi daugiausiai tokiu 1,55 - 1,65 paneliu. man tai nemaiso - net labeu patinka. tokios greicau pasiraso sexui nesilauzo visaj. O sejp taij paklausk ajrino is patrauklus vyras lt. jis daug miargu turejas tai pasakis kajp su tuo ugiu

Airinas gerokai per aukstas nurodytam autorės ugiui

Px tam ajrinuj tas ugis. svarbu kad sexo duotu.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 21:06:47 21:06:47

Svečias:

Aš kaip vyras, kurio ūgis 1,90 neprasidedu su panelėmis, kurių ūgis žemesnis kaip 1,70 cm. Čia kaip ir su šuniukais - tie mažesnis visada piktesni būna... loja ir loja. Tai kiek teko bendrauti su tokiom panelėm irgi panašiai. o antra - tai seksualinis suderinamumas. jeigu didelis ūgių skirtumas, tai, patys suprantat - kaip paversi, taip sunku su ja lovoj... Kaip su vaiku atrodo... Žodžiu man 1,65cm per žema. Bet yra daug žemų vaikinų gal Deiviui jau žmona atsibodo

Labai teisingai pasakyta - pirskės Aš tai galvoju, kad žemesniems normaliems vyrams yra sunkiau porą susirast. Tai tos pirskės užuot su savo ūgio vaikinais bendravusios, prie aukštų kabinėjasi. Tada tie mažiukai vaikinai pradeda kažkokį nepilnavertiškumą dėl ūgio jaust, platformas nešiot... Tai ar čia normalu? Pirskės prie aukštų vyrų atrodo kaip jorkšyro terjerai prie senbernaro...

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 21:10:21 21:10:21

Svečias:
Svečias:

Aš kaip vyras, kurio ūgis 1,90 neprasidedu su panelėmis, kurių ūgis žemesnis kaip 1,70 cm. Čia kaip ir su šuniukais - tie mažesnis visada piktesni būna... loja ir loja. Tai kiek teko bendrauti su tokiom panelėm irgi panašiai. o antra - tai seksualinis suderinamumas. jeigu didelis ūgių skirtumas, tai, patys suprantat - kaip paversi, taip sunku su ja lovoj... Kaip su vaiku atrodo... Žodžiu man 1,65cm per žema. Bet yra daug žemų vaikinų gal Deiviui jau žmona atsibodo

Labai teisingai pasakyta - pirskės Aš tai galvoju, kad žemesniems normaliems vyrams yra sunkiau porą susirast. Tai tos pirskės užuot su savo ūgio vaikinais bendravusios, prie aukštų kabinėjasi. Tada tie mažiukai vaikinai pradeda kažkokį nepilnavertiškumą dėl ūgio jaust, platformas nešiot... Tai ar čia normalu? Pirskės prie aukštų vyrų atrodo kaip jorkšyro terjerai prie senbernaro...

Liuks komentaras Prie žemesnių vyrų jos normaliai atrodytų. Nėr ko čia sau gėdą daryt ir prie aukštų kabinėtis

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 21:12:28 21:12:28

Svečias:
Svečias:
Svečias: Vyrai, ar kalbant apie išvaizdą Jums svarbus merginos ūgis? Na, jei būtų ne visai žema, bet apie 165 cm kokiam 185 cm vyrukui jau butu per zema ar tai nebutu esminis isvaizdos dalykas? O gal visgi?...

Liuks komentaras Prie žemesnių vyrų jos normaliai atrodytų. Nėr ko čia sau gėdą daryt ir prie aukštų kabinėtis [/quote]
Oksana Pikul todėl dar specialiai taburetę pasiima, nes irgi tai kategorijai priskiriama

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/24 09:04:51 09:04:51

Brigita: Aš kaip vyras, kurio ūgis 1,90 neprasidedu su panelėmis, kurių ūgis žemesnis kaip 1,70 cm. Čia kaip ir su šuniukais - tie mažesnis visada piktesni būna... loja ir loja. Tai kiek teko bendrauti su tokiom panelėm irgi panašiai. o antra - tai seksualinis suderinamumas. jeigu didelis ūgių skirtumas, tai, patys suprantat - kaip paversi, taip sunku su ja lovoj... Kaip su vaiku atrodo... Žodžiu man 1,65cm per žema. Bet yra daug žemų vaikinų gal Deiviui jau žmona atsibodo

Labai teisingai pasakyta - pirskės Aš tai galvoju, kad žemesniems normaliems vyrams yra sunkiau porą susirast. Tai tos pirskės užuot su savo ūgio vaikinais bendravusios, prie aukštų kabinėjasi. Tada tie mažiukai vaikinai pradeda kažkokį nepilnavertiškumą dėl ūgio jaust, platformas nešiot... Tai ar čia normalu? Pirskės prie aukštų vyrų atrodo kaip jorkšyro terjerai prie senbernaro...[/quote]
Liuks komentaras Prie žemesnių vyrų jos normaliai atrodytų. Nėr ko čia sau gėdą daryt ir prie aukštų kabinėtis [/quote]

180 cm vyro ugis nera aukstas, tai vidurkis , o zemesni turetu draugauti su 155 cm - 160 cm S. Jasaitis ir O. Pikul tikrai tragiskai atrodo

https://www.google.lt/search?gs_rn=14&g ... B730%3B530

S. Jasaiciui reiketu 200 cm moters, jei jo ugis koks 215 cm

Siaip nezinau, ar Jus visi cia DP sedintys vyrai tokie irzlus, iskaudinti ir perpyke ant viso pasaulio moteru, kad kiekviename atsakyme i bet kuria tema stengiasi kuo labiau jas pazemint, izeist , nepriklausomai, koks ju butu ugis, kas man daugiau juokinga nei pikta, bet 165 CM IR 183 CM VAIKINO UGIO SKIRTUMA NERa toks kaip SIMO IR PIKUL - BE AUKSTAKULNIU TA MERGINA JAM IKI LUPU, o ne iki peciu, kaip jus nurodot. Vel pasiziurekit, kokio ugio vyrai raso - 190 cm tokiai moteriai yra per daug. Klausimas buvo rimtas ir nesipainiokit.

O zemaugiams, kuriu ugis iki 175 cm ir skirtos paneles apie 1, 55 -160 cm.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/24 09:38:26 09:38:26

Zmones, biski pagalvokit, kad Pikul ir Jasaicio ugis skiriasi 40 cm

moteriske_n

M

1 įrašai

2013/05/24 10:35:36 10:35:36

Labai atsiprašau, bet pati esu 1, 66 cm, kai užsidedu aukštakulnius, būnu apie 1, 72 cm , taigi 1, 75 cm ūgio vyrukai būna beveik mano ūgio ir man jau yra per žemi. Norisi jausti, kad vyras aukštesnis, stipresnis už tave Pamenu, kai bręstant paauglystėj pradėjau anksčiau augti ir berniukai buvo beveik mano ugio arba tik truputi aukstesni, tada kompleksavau, nes jausdavausi kaip dramblys ir kaulai atrode stambesni

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/24 10:41:42 10:41:42

Mano kambarioke 1, 74 cm. Jos draugas 1, 80 cm Tai kai uzsideda aukstakulnius, buna uz ji aukstesne, labai kompleksuoja del to Nori buti zemesne

Zemaugiams vyrukams kompleksuot nereikia - svarbiausia bukit stambus ir atrodysit gerai Jums svarbiausia buti stambiems, stipriems, Geriau toks, nei dvieju metru kartis, kuri, atrodo, tuoj perlus Nematau cia jokip grozio.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume