Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Ar žinote realių faktų?

Ar žinote realių faktų?

Svečias

S

689 įrašai

2012/12/27 16:18:12 16:18:12

Internete radau teigini, kad jei vienas is sutuoktiniu rimtai susidomi spiritizmu, joga ar panašiais dalykais, tai per kelis metus smarkiai pagileja problemos seimoje ir dažniausia prieina iki skyrybų.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/27 16:42:45 16:42:45

Egzorcistas.lt
Pirmiau pasiziurek kas tai yra, tada ir fktu maziau reikes.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/28 09:04:45 09:04:45

Na taip gali atsitikti, todel geriau kai tokiais dalykais domisi abu seimoje, bet jei vienam tai nepriimtina, tada tiesiog netrukdyti kitam tuo hobiu uzsiimti. Nes kokie 70 - 80% tuo domisi del mados ar neturejimo ka veikti ir ilgiau, kaip pora metu tai netrunka. Kitu gi pasauleziura istiesu gali stipriai pasikeisti ir jau taip , kaip buvo anksciau nebebus. Santykiai taps arba geresni arba dar blogesni nei buvo. Lukesciu nepasiteisinimas, tai yra pati didziausia skyrybu priezastis.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/28 10:03:55 10:03:55

Religija hobis. Pokalbiai su demonu nepatiko, o gal jam patiks. Tik kuriam jam.
Sitas modelis nepatenkino mano lukesciu.
Bravo.

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/07 14:47:07 14:47:07

Svečias: Na taip gali atsitikti, todel geriau kai tokiais dalykais domisi abu seimoje, bet jei vienam tai nepriimtina, tada tiesiog netrukdyti kitam tuo hobiu uzsiimti. Nes kokie 70 - 80% tuo domisi del mados ar neturejimo ka veikti ir ilgiau, kaip pora metu tai netrunka. Kitu gi pasauleziura istiesu gali stipriai pasikeisti ir jau taip , kaip buvo anksciau nebebus. Santykiai taps arba geresni arba dar blogesni nei buvo. Lukesciu nepasiteisinimas, tai yra pati didziausia skyrybu priezastis.

Jo, panašiai ir aš girdėjęs.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/03/07 17:00:56 17:00:56

Kas liečia hobį, tai įvairovė tikrai didelė. O tai kaip išgyvana žmonės kurie užkietėję kolekcionieriai, sportininkai, menininkai, kurie labai daug savęs tuti atiduoti ne vien šeimai. Matyt yra dalykų, kurie jungia. Ar čia ta šeima stipriausia, kur moteris vien tik 8val darbe ir visa kita - šeimininkavime, o vyras po tiek pat valandų darbo namie tik čiaupus remontuoja ir vinis kala.

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/08 12:09:22 12:09:22

labaivairuojanti: O tai kaip išgyvana žmonės kurie užkietėję kolekcionieriai, sportininkai, menininkai,

Na nemanau kad jogą galima lyginti su sportu, ten fiziniai pratimai skirti asmenybės pakeitimui (aišku ne per vieną dieną), dėl to kitas sutuoktinis pasijaučia tarsi gyventų su svetimu žmogumi.

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/08 17:04:17 17:04:17

Svečias:
labaivairuojanti: O tai kaip išgyvana žmonės kurie užkietėję kolekcionieriai, sportininkai, menininkai,

Na nemanau kad jogą galima lyginti su sportu, ten fiziniai pratimai skirti asmenybės pakeitimui (aišku ne per vieną dieną), dėl to kitas sutuoktinis pasijaučia tarsi gyventų su svetimu žmogumi.

Jogos metu atliekamos asanos, visų pirma, be gilesnio jogos supratimo, lavina raumenis, sveika sanariams, stuburui. Man tai net šiek tiek primena pilatesą. Kodėl sutuoktiniui turėčiau tapti svetima. Kokia moteris turėtų būti, kad ją laikytum sava? Gal į žvejybą kartu? Mielai.
Susvetimėja žmonės tada, kai nebeauga, kai nebeturi ką duoti vienas kitam. O paskui kaltinama rutina, pinigų stygius ar dar kažkas. Ką galėsi duoti sutuoktiniui, jei pats netobulėsi? O be to, kodėl sutuoktiniai negalėtų rasti jiems abiems mėgiamo užsiėmimo. Vieninteliu atveju sutikčiau, kad žmonės atitolsta, jei tai tampa fanatizmu.
O šiaip, man labiau aerobika

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/08 21:17:12 21:17:12

Svečias:
Susvetimėja žmonės tada, kai nebeauga,

Su ta joga tame ir problema (turiu galvoje kai jau į ja rimtai "pasineria"), kad neaugama , o prarandama savo "aš".
O nuo aerobikos tik nosis gali "užsiriesti" į viršų jei gatvėje dažnai pradės vyrai ryti akimis.

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/09 16:38:17 16:38:17

Svečias:
Svečias:
Susvetimėja žmonės tada, kai nebeauga,

Su ta joga tame ir problema (turiu galvoje kai jau į ja rimtai "pasineria"), kad neaugama , o prarandama savo "aš".
O nuo aerobikos tik nosis gali "užsiriesti" į viršų jei gatvėje dažnai pradės vyrai ryti akimis.

Nuo sporto nosies forma neturėtų pasikeisti, juo labiau kad vyrų prigimty užprogramuota, kad jie aplamai megėjai akimis paganyt.
Sportas dėl bendros savijautos, fizinės sveikatos, na ir dėl laimes hormono Be abejo sveikesnė išvaizda tuo pat ir patrauklesnė

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume