svetlana:
Ak Deepsorrow, kažkodėl virstate senu niurgzliu . O gaila. Negi tokia karti patirtis?
Svečias: Ir as pagalvojau, kad deepsorrow virsta senu bambekliu. Moterys nei zyzia, nei bamba. Su geru vyru moteris žydi
Miela Svetlana, mielas svečias aš anaiptol niekuo nevirstu, evangelija pagal Zygfrid‘a turi net labai teisingų pastabų, kaip jau esu minėjas mano džentelmeniškumas ir lankstumas nedavė vaisių, vadinasi kažkur yra problema. Dėl žydėjimo, na net nežinau orchidėjos pas mane ant palangės pražysta, moterys pūkuose, nėra tokio metų laiko, kad bent viena nežydėtų. O, bet, tačiau nelabai , kas daugiau 2-3 mėn. auga(turiu galvoje moteris), kame problema nežinau, tiesa gal ir žinau, aš jau esu minėjas, kad seksas nėra raištis man pasilikti su moterimi ir vien todėl ji visada nebus įdomi. Ji turi būti visapusiška, barbės manęs nedomina(na gal 1 naktį), moteris turi būti žavi, intelektuali ir charizmatiška, kad pristatydamas draugams ir kolegoms galėtumei ja didžiuotis. Kad galėtum joje įžvelgti tiek savo vaikų mamą, tiek impozantišką koketę. Bet kol kas liaudiškai tariant – „šuds su brukna“, toks vaizdas kad visom tik seksas galvoj