Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → pinigai

pinigai

Ovidijus

O

19 įrašai

2011/11/10 20:05:42 20:05:42

Svečias: Ir as pagalvojau, kad deepsorrow virsta senu bambekliu. Moterys nei zyzia, nei bamba. Su geru vyru moteris žydi

Aciu uz komentara manau jognesvarbu kas kiek uzdirba svarbu abipusis supratimas. bebejo buna islaikytiniu tokiem turetu buti geda. manau nesvarbu kas seimoi kiek uzdirba svarbu kad kiek gali tiek prisideda ir nesedi prie kokio telio ir nesako kad ner darbo.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/10 21:22:58 21:22:58

svetlana:
Ak Deepsorrow, kažkodėl virstate senu niurgzliu . O gaila. Negi tokia karti patirtis?

Svečias: Ir as pagalvojau, kad deepsorrow virsta senu bambekliu. Moterys nei zyzia, nei bamba. Su geru vyru moteris žydi

Miela Svetlana, mielas svečias aš anaiptol niekuo nevirstu, evangelija pagal Zygfrid‘a turi net labai teisingų pastabų, kaip jau esu minėjas mano džentelmeniškumas ir lankstumas nedavė vaisių, vadinasi kažkur yra problema. Dėl žydėjimo, na net nežinau orchidėjos pas mane ant palangės pražysta, moterys pūkuose, nėra tokio metų laiko, kad bent viena nežydėtų. O, bet, tačiau nelabai , kas daugiau 2-3 mėn. auga(turiu galvoje moteris), kame problema nežinau, tiesa gal ir žinau, aš jau esu minėjas, kad seksas nėra raištis man pasilikti su moterimi ir vien todėl ji visada nebus įdomi. Ji turi būti visapusiška, barbės manęs nedomina(na gal 1 naktį), moteris turi būti žavi, intelektuali ir charizmatiška, kad pristatydamas draugams ir kolegoms galėtumei ja didžiuotis. Kad galėtum joje įžvelgti tiek savo vaikų mamą, tiek impozantišką koketę. Bet kol kas liaudiškai tariant – „šuds su brukna“, toks vaizdas kad visom tik seksas galvoj

Vingiu Jonas

V

46 įrašai

2011/11/11 08:01:09 08:01:09

Ooooo jei jau maziau uzdirba tai manau tada blogaaaai. busi tas kuri islaiko jo stora boba ir kadangi ji daugiau uzdirba tai gali tave sau laimingai laikyti po padu .

MrMisteris

M

48 įrašai

2011/11/11 08:04:18 08:04:18

Vingiu Jonas: Ooooo jei jau maziau uzdirba tai manau tada blogaaaai. busi tas kuri islaiko jo stora boba ir kadangi ji daugiau uzdirba tai gali tave sau laimingai laikyti po padu .

Cia tu gerulis Nekad islaikytu zmona ar moteris bet "STORA BOBA" iskart O tu kitokiu neturejes tik storas ispampusias bobas kad tau tik jos ir asocijuojesi? Uzuojauta tau vargseli

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/03 19:03:36 19:03:36

Ovidijus: Ka mano moterys, jei vyras uz jas maziau uzdirba?

Kai pakankamai užsidirbi pati, tai visiškai nesvarbu, kiek uždirba vyras. Svarbu, kad yra šeimoje pinigai ir jų yra pakankamai. Kai pinigų trūksta, be abejo yra kaltas vyras. Nieko nepadarysi - tokios tradicijos. O jei jis dar uždirba mažiau, tada kaltas dvigubai.

Faina44

F

50 įrašai

2012/03/15 15:30:50 15:30:50

NPCRIZ – tai profesionali sveikatingumo, grožio, jaunystės ir tinklinio marketingo kompanija.
visų pirma natūralių peptidų, gaminamų Sankt-Peterburgo Bioreguliacijos ir Gerontologijos moksliniame tyrimo institute, distributorius. Ši kompanija yra bendraautorius, kuriant išskirtinę kosmetologinę liniją, naudojant natūralius peptidus, maisto papildus, ajurvedines arbatas. Visa ši produkcija patikimai apsaugota nuo klastočių. Dėl aukštos kainos ir neprieinamumo šio instituto produkcijos preparatus galėjo vartoti tik nedaugelis. Dabar dėka NPCRIZ ši produkcija prieinama daugeliui.
http://www.npcriz.eu/lt/kletochnaja-kos ... ptidy.html registracija [email protected]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume