2011/09/28 06:42:44 06:42:44
as noreciau suzinoti man idomaus, kiek daug skaiciau internete apie smurtas pries moteris.
galite papasakoti. merginos moteris ir paneles, tai jums klausimas, nes as esu vyras man 26metu ir man reikia zinoti kaip juos atsidure sutuacijos jusu.
kodel smurtas pries moteris skriaudzia?
kodel vaikinai skriaudzia merginai ir panelei?
ir kodel jie taip daro vyrai ir vaikinai smurta?
kaip padeti moterims, merginoms ir panelems nuo smurto?
galite papasakoti kaip jusu atsidurete sutuacijos ir klausimus atsakyti.
tokios as seniai labai negirdejes, jei aukociau moterims ir merginoms ir panelems.
busiu dekingas uz klausima ir pasakojima, aciu!
2011/09/28 06:45:08 06:45:08
Kam tau reikia istoriju apie smurta?
2011/09/28 06:54:41 06:54:41
vaidas1985: as noreciau suzinoti man idomaus, kiek daug skaiciau internete apie smurtas pries moteris.
galite papasakoti. merginos moteris ir paneles, tai jums klausimas, nes as esu vyras man 26metu ir man reikia zinoti juos atsidure sutuacijos jusu/
tokios as seniai labai negirdejes, jei aukociau moterims ir merginoms ir panelems.
pirma be klaidu rasyti ismok, nes cia jau vien kol tave perskaitai gaunasi smurtas
2011/09/28 07:14:48 07:14:48
Vaidas pas mus ipatingas. Teks prisitaikyti prie jo rasymo.
2011/09/28 09:01:50 09:01:50
Svečias: Vaidas pas mus ipatingas. Teks prisitaikyti prie jo rasymo.
O tai čia jūs jau taip prisitaikėte? Žodis Ypatingas prasideda raide Y
2011/09/28 09:43:34 09:43:34
Svečias: Svečias: Vaidas pas mus ipatingas. Teks prisitaikyti prie jo rasymo.
O tai čia jūs jau taip prisitaikėte? Žodis Ypatingas prasideda raide Y
Taip, mes prisitaikeme.
Vaidas buti viskas labai gerai.
2011/09/28 10:23:21 10:23:21
salamonijus:
pirma be klaidu rasyti ismok, nes cia jau vien kol tave perskaitai gaunasi smurtas
Žmogus su sutrikimu nesityčiokit, kažkada ir aš pats buvau „pasikabinęs“ , bet viena mergina paaiškino situaciją.
2011/09/28 11:07:28 11:07:28
deepsorrow: salamonijus:
Žmogus su sutrikimu nesityčiokit, kažkada ir aš pats buvau „pasikabinęs“ , bet viena mergina paaiškino situaciją.
Matai, kristolini rutuli su taro kortomis palikau namie, tai nesigavo isburti ir nesuveike mano telepatiniai gebejimai, kad zinociau jog su sutrikimu. kava be tirsciu geriu, tai taip pat is kavos tirsciu neisskaiciau. na, o autoriui, sorry, nenorejau nieko blogo.
2011/09/29 12:35:23 12:35:23
Svečias: Kam tau reikia istoriju apie smurta?
apie smurtas pries moteris yra viskas parasyti gogleje susirasyk i google smurtas pries moteris.
deje as cia tekstas rasiau asmeniskai is tu zmoniu pasiklausti ir papasakoti.
del to esu labai senai negirdejes ir nesu mates ir uz tai kad as seniai labai buvau vaikysteje kaip mano tevai susipyko.
2011/09/29 12:38:54 12:38:54
salamonijus: vaidas1985: as noreciau suzinoti man idomaus, kiek daug skaiciau internete apie smurtas pries moteris.
galite papasakoti. merginos moteris ir paneles, tai jums klausimas, nes as esu vyras man 26metu ir man reikia zinoti juos atsidure sutuacijos jusu/
as rasiau kad gal mano klavatura neispaudziau ir stai sutvarkaiu teksta, deje cia yra asmeniskai.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume