Nors mano pazystamas sizofrenikas pats laimingiausias zmogus pasaulyje. Man tu ji priminei
Tai bent.
Skausmo nepamatuosi. Kiekvienam jo skausmas didziausias.
Kodel ne skausmu daliniesi, o pykciu?
ieva
2011/09/07 11:47:31 11:47:31
Tai bent.
Skausmo nepamatuosi. Kiekvienam jo skausmas didziausias.
Kodel ne skausmu daliniesi, o pykciu?
ieva
2011/09/07 12:50:28 12:50:28
Jei taip nutiktų, pagalvočiau, kad turiu galimybę viską pradėti nuo pradžių. Tuo metu gal ir būtų liūdna, bet gerai pagalvojus, juk neamžinai. Iš visų nelaimių ir įvykių būtina pasimokyti, kad situacijos nesikartotų.
Kaip matau, turi psichiatro diplomą ir diagnozes nustatynėji net neakivaizdžiai. )))))))))))) oho. Paprastai mes įžvelgiame kituose tai, ko patys daugiasia turime, tik nevisada pastebime. Aš tai bėgu nuo tokių piktų ir neviltingų žmonių kuo toliau kaip tu.
Autorius
2011/09/07 13:32:05 13:32:05
Griztame i tema apie savitaiga?
Gana gal to liudesio, pilna Lietuva jo.
J_ullija
2011/10/05 16:43:30 16:43:30
Man padeda filmas "Paslaptis". Paskaičius Luule Viilma knyga "Skaidrus meiles šaltinis " randu atsakymus į savo atrodo "nepakeliamą " problemą. Apsiraminu ir nusišypsau - ne man vienai tokios problemos iškyla, pasirodo reikia tik ieškot atsakymo.
Faina44
2012/03/15 15:37:24 15:37:24
NPCRIZ – tai profesionali sveikatingumo, grožio, jaunystės ir tinklinio marketingo kompanija.
visų pirma natūralių peptidų, gaminamų Sankt-Peterburgo Bioreguliacijos ir Gerontologijos moksliniame tyrimo institute, distributorius. Ši kompanija yra bendraautorius, kuriant išskirtinę kosmetologinę liniją, naudojant natūralius peptidus, maisto papildus, ajurvedines arbatas. Visa ši produkcija patikimai apsaugota nuo klastočių. Dėl aukštos kainos ir neprieinamumo šio instituto produkcijos preparatus galėjo vartoti tik nedaugelis. Dabar dėka NPCRIZ ši produkcija prieinama daugeliui.
http://www.npcriz.eu/lt/kletochnaja-kos ... ptidy.html registracija [email protected]
Faina44
2012/03/15 15:37:56 15:37:56
NPCRIZ – tai profesionali sveikatingumo, grožio, jaunystės ir tinklinio marketingo kompanija.
visų pirma natūralių peptidų, gaminamų Sankt-Peterburgo Bioreguliacijos ir Gerontologijos moksliniame tyrimo institute, distributorius. Ši kompanija yra bendraautorius, kuriant išskirtinę kosmetologinę liniją, naudojant natūralius peptidus, maisto papildus, ajurvedines arbatas. Visa ši produkcija patikimai apsaugota nuo klastočių. Dėl aukštos kainos ir neprieinamumo šio instituto produkcijos preparatus galėjo vartoti tik nedaugelis. Dabar dėka NPCRIZ ši produkcija prieinama daugeliui.
http://www.npcriz.eu/lt/kletochnaja-kos ... ptidy.html registracija [email protected]
*Harmonija*
2012/05/13 16:08:55 16:08:55
Atsakant į klausimą, taip, naudoju savitaigą. Kiekvieną rytą pradedu su maždaug tokiomis mintimis : "Šiandien ypatinga diena", "Šiandien nutiks kas nors gero ir netikėto", "Šiandien ta diena, kai man viskas sekasi !". Savo gyvenime naudoju ne tik afirmacijas, bet ir vizualizacijas Domiuosi tokiais dalykais, na, o šitas domėjimąsis prasidėjo pažiūrėjus filmą " The Secret"
ieva
2012/11/19 08:49:50 08:49:50
– Ką manote apie savigalbą: ar ištikus problemai žmogus visada gali padėti pats sau?
– Dauguma žmonių ištikus sunkumams pirmiausia mėgina susigaudyti patys, bet tai ne visada veiksminga. Žinoma, paprastas problemas dažniausiai išsprendžiame savo jėgomis, taigi į psichoterapeutus kreipiasi žmonės, turintys sudėtingų klausimų. Kai kurie klientai atėję sako: „Jei mėginu kažką suprasti, tik dar labiau susipainioju. Kai skaitau savigalbos knygas, viskas atrodo aišku, tačiau kai bandau gyventi pagal tuos patarimus, nieko neišeina.“ Matyt, egzistuoja riba, už kurios žmogus nebegali padėti pats sau. Sartre’as yra rašęs apie žmogaus gebėjimą „gražiai save apgaudinėti“: tai mes ir darome, rasdami tokius aiškinimus, kurie mums yra patogūs. Psichoterapeutas, kaip žmogus iš šalies, tampa veidrodžiu, kuris parodo, ką klientas galvoja.
– Kartais besikreipiantieji pagalbos kritikuojami, neva jiems trūksta disciplinos, gebėjimo „susitvarkyti patiems“. Ką manote apie tokį požiūrį?
– Įdomu būtų pažiūrėti, kas yra už tokių priekaištų. Kartais artimiesiems nesinori, kad pagalbos besikreipiantis žmogus psichoterapeutui pasakotų apie savo gyvenimą, nes kalbėdamas apie savo aplinką žmogus mini šeimą, artimus žmones, santykius… Kitaip tariant, „neša šiukšles iš namų“. Kartais šeimos nariai dėl to jaučiasi nejaukiai. Laimei, taip yra ne visada: artimieji skatina ieškoti pagalbos, o ne siekia sulaikyti nuo jos.
[url:3ad3i3wq]http://www.satenai.lt/?p=12949[/url:3ad3i3wq]