2011/06/05 17:31:36 17:31:36
sveiki, turiu tokia gal ir nelabai reiksminga problema... ta, kad neseniai pradejau draugaut su vienu vaikinu. tikrai fainas, simpatiskas, protingas ir pan.. bet vat pastebejau, kad visiskai nustojo rupintis kaip ir ka apsirenges! vat su asmens higiena viskas tobula, bet stiliaus pojucio neturi.. man tikrai nereikia, kad rengtusi kaip metroseksualas ar koks petruskevicius, bet paprastai prisiderines.. ns db tai ka as zinau, nesuprasi kaip jis ten rengias, buna kad ir visai normaliai, bet buna kad tikrai nekaip......:/
man kazkaip nedrasu jam daryt pastabas, mes gi neseniai pradeje bendraut, be to jis toks gan izeidus ir jautrus zmogus. gal zinot kokiu gudrybiu kaip netesiogiai uzsimint apie apranga arba kaip elgtis, kad pats susivoktu? :] arigato:]
2011/06/05 18:00:53 18:00:53
o kaip tu pati noretum, kad vaikinas tau pasakytu tokioje situacijoje? ar apskritai manytum, kad tai ne jo reikalas?
2011/06/05 18:07:56 18:07:56
Pas mane tokia pati situacija... Neseniai uzsimezge pazintis su mielu ir protingu vaikinu,bet jo apranga uzgozia viska... Nemoka zmogus apsirengti visiskai Kol kas dar tyliu ir nieko nesakau,bet manau,jog ilgai neistversiu
2011/06/05 18:15:59 18:15:59
Svečias: o kaip tu pati noretum, kad vaikinas tau pasakytu tokioje situacijoje? ar apskritai manytum, kad tai ne jo reikalas?
tai vat butent, kad as galvociau, kad cia ne jo reikalas ir jei man ka sakytu del aprangos tai isizeisciau... bet galvoju gal yra koks netiesioginis budas...
o jis i pasimatyma su manim ateina apsirenges pvz taip: seni kedai plius kojines plius kelnes iki blauzdos kokio trecdalio, dar koks panesiotas megztinis:/ arba maikute ir sena liemene.
2011/06/05 18:19:23 18:19:23
Monika: Pas mane tokia pati situacija... Neseniai uzsimezge pazintis su mielu ir protingu vaikinu,bet jo apranga uzgozia viska... Nemoka zmogus apsirengti visiskai Kol kas dar tyliu ir nieko nesakau,bet manau,jog ilgai neistversiu
na tikekimes, kad viskas bus ok :] siaip pazistu irgi tokia mergina, kuri ir pakeite vaikino apranga, bet cia jau jie susituoke yra, reiks prie progos pasiklaust, ka dare:] jauciu tiesiogiai liepe
2011/06/05 18:54:03 18:54:03
o tu paklausk jo ar jam patinka tavo apranga. Gal paaiskes, kad jis negali pakesti kaip tu apsirengusi. O gal dar ir figura tavo nekokia... Aptars su draugeliais tavo stliaus trukumus
2011/06/05 18:55:32 18:55:32
mango tango: Monika: jauciu tiesiogiai liepe
va va, dar viena generoliene auga...
2011/06/05 19:12:17 19:12:17
Svečias: mango tango: Monika: jauciu tiesiogiai liepe
va va, dar viena generoliene auga...
tikrai jokia ne generoliene. as noriu geranoriskai, ir svarbiausia nenoriu izeisti savo zmogaus del tokio atrodo menko dalyko. bet juk noris kad butu geriau... ar manot. kad nieko nereikia ir keist?
2011/06/05 19:24:31 19:24:31
o kodel jus galvojat, kad tik pradejus draugauti mergina turi teise pradeti reguliuoti vaikino apranga? O jeigu jus draugaujate su vienu ir jis iskart reguliuoja, kad nori tik trumpo sijono, po pusmecio draugaujat su kitu, tas isaiskina, kad tavo sijonas kaip klounes ir jam patinka tik dzinsai? Na ir kaip tada butu?
2011/06/05 19:30:23 19:30:23
Svečias: o kodel jus galvojat, kad tik pradejus draugauti mergina turi teise pradeti reguliuoti vaikino apranga? O jeigu jus draugaujate su vienu ir jis iskart reguliuoja, kad nori tik trumpo sijono, po pusmecio draugaujat su kitu, tas isaiskina, kad tavo sijonas kaip klounes ir jam patinka tik dzinsai? Na ir kaip tada butu?
reikalas tas, kad as i ta zmogu ziuriu tikrai rimtai. jei taip neziureciau, tai iskart ir palikciau, jei man kazkas nepatiktu. o dabar as noreciau, kad tai kaipnors issisprestu, nors jei ir neissisprestu, tai nebutu pasaulio pabaiga, tas zmogus turi tikrai daug pliusu:]
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume