Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → savas bicas?

savas bicas?

dandelion

D

9 įrašai

2011/05/31 08:36:39 08:36:39

sveiki, norejau paklaust, gerai ar blogai yra tas, jog vaikinai meta mazdaug tokias pastabas: 'su tavim faina bendraut, nes tu esi kaip savas bicas' arba: 'as jauciuos laisvai su tavim'.
siaip as tikrai neatrodau kaip berniukas, tik atrodo bendrauju panasiai kaip vaikinai. tai nereiskia, kad keikiuos ar apie alu sneku arba isvis geriu ta alu... tiesiog neissidirbineju kaip kai kurios 'tikros' merginos. ir pas mane dominuoja kairysis pusrutulis, o ne desinysis:]] taigi kokia vaikinu nuomone apie tokias merginas su vyriskom smegenim

Madam

M

2 įrašai

2011/05/31 08:58:56 08:58:56

Manau viską lemia tavo elgesys su vyrais. Kol nepradėsi elgtis kaip moteris, į tave žiūrės kaip į savą bičą

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/31 09:06:49 09:06:49

dandelion: ir pas mane dominuoja kairysis pusrutulis, o ne desinysis:]] :

o kur čia tokius tyrimus atlieka dėl pusrutulių dominavimo ?
Siūlau paklausti to vaikino, kuris tave biču vadina, kodėl taip vadina. Mes nesžinome visos situacijos ir kaip tu elgiesi. Jei nepatinka būti biču, būk mergina. Kaip? Galvoti turi pati.

dandelion

D

9 įrašai

2011/05/31 09:54:34 09:54:34

Madam: Manau viską lemia tavo elgesys su vyrais. Kol nepradėsi elgtis kaip moteris, į tave žiūrės kaip į savą bičą

o kaip moteris elgiasi su vyrais? flirtuoja?

dandelion

D

9 įrašai

2011/05/31 09:59:37 09:59:37

Svečias:
dandelion: ir pas mane dominuoja kairysis pusrutulis, o ne desinysis:]] :

o kur čia tokius tyrimus atlieka dėl pusrutulių dominavimo ?
Siūlau paklausti to vaikino, kuris tave biču vadina, kodėl taip vadina. Mes nesžinome visos situacijos ir kaip tu elgiesi. Jei nepatinka būti biču, būk mergina. Kaip? Galvoti turi pati.

tyrimai elementarus: ziuri ar pas tave dominuoja emocijos ar logika, tai vat pas mane logika tikrai ima virsu:geek: yra 10 % moteru su vyriskom smegenim ir 20 % vyru su moteriskom smegenim. cia per psichosomatikos paskaitas suzinojau tai vat as patenku i ta 10 %:]
klausiau kodel vadina, sako, kad su manim lengva bendraut... kaip ir viskas gerai, bet as taip pagalvojau, kad vaikinam zymiai daugiau patinka tos tradicines merginos su savo navarotais... tai cia ir norejau gaut patvirtinima kad tikrai tokios jums, vaikinai, patinka labiau:]

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/05/31 11:53:43 11:53:43

O kodel nesivadovauji savo pusrutuliu?

Madam

M

2 įrašai

2011/06/03 10:38:25 10:38:25

dandelion:
Madam: Manau viską lemia tavo elgesys su vyrais. Kol nepradėsi elgtis kaip moteris, į tave žiūrės kaip į savą bičą

o kaip moteris elgiasi su vyrais? flirtuoja?

Truputėlis flirto nepakenkia tai tik parodo vyrui, kad tu jį laikai vyru, o ne draugeliu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume