Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Oxfords

Oxfords

Padekit susigaudyt ..

P

2 įrašai

2011/05/29 13:35:59 13:35:59

Sveiki ir sveikos,

Kaip išverstumėt tokį vaikino pasakymą, kad mes pora būt negalim, nes man reikia geresnio vaikino už jį ??? Čia kažin taip tiesiogiai suprast ?? Ar tiesiog jis nenorėdamas įskaudint, jog aš jam perprasta, paėmė taip ir pasakė ??

Zavute

Z

1 įrašai

2011/05/29 13:58:49 13:58:49

Na,kadangi vaikinai dazniausiai kalba tiesiogiai,o ne su uzuominom ir visokiom metaforom,tai gal jis taip ir galvoja,ka pasake Turetum dziaugtis tokiais zodziais

dabdelion

D

1 įrašai

2011/05/29 14:01:44 14:01:44

cia tiesiog panorejo issiskirt ir sugalvojo bele ka kad neskaudintu, bet nemanau kad taip sakydamas turejo omeny jog tu jam per prasta, tiesiog norejo nutraukt santykius..

Padekit susigaudyt ..

P

2 įrašai

2011/05/29 14:19:55 14:19:55

dabdelion: cia tiesiog panorejo issiskirt ir sugalvojo bele ka kad neskaudintu, bet nemanau kad taip sakydamas turejo omeny jog tu jam per prasta, tiesiog norejo nutraukt santykius..

O kaip jums atrodo ar vaikinas, kuris nori nutraukt santykius, po tokio pasakymo dar bendrautų t.y. skambintų, rašytų sms ??

dandelion

D

9 įrašai

2011/05/29 15:21:12 15:21:12

Padekit susigaudyt ..:
dabdelion: cia tiesiog panorejo issiskirt ir sugalvojo bele ka kad neskaudintu, bet nemanau kad taip sakydamas turejo omeny jog tu jam per prasta, tiesiog norejo nutraukt santykius..

O kaip jums atrodo ar vaikinas, kuris nori nutraukt santykius, po tokio pasakymo dar bendrautų t.y. skambintų, rašytų sms ??

siaip tai ne, nebent pacioj pacioj issiskyrimo pradzioj. arba yra kitas variantas, kad jis trenktas ir is tikruju mano kad tau per prastas ir nusprende is dideles meiles pasiaukot ir paleist tave. o kaip tu pati mastai? gal jis is tikruju taves nevertas? gal tu daug protingesne, geresne, grazesne uz ji?

pade

P

1 įrašai

2011/05/29 15:52:16 15:52:16

dandelion:
Padekit susigaudyt ..:

siaip tai ne, nebent pacioj pacioj issiskyrimo pradzioj. arba yra kitas variantas, kad jis trenktas ir is tikruju mano kad tau per prastas ir nusprende is dideles meiles pasiaukot ir paleist tave. o kaip tu pati mastai? gal jis is tikruju taves nevertas? gal tu daug protingesne, geresne, grazesne uz ji?

Asmeniškai aš manau, kad mes esam lygiaverčiai. Yra sričių kuriose jis pranašesnis, o aš visiška dundukė, o yra sričių kuriose aš geriau išmanau, bet visumoj, tai manau, kad mes lygiaverčiai.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/05/29 20:19:55 20:19:55

pade: Asmeniškai aš manau, kad mes esam lygiaverčiai. Yra sričių kuriose jis pranašesnis, o aš visiška dundukė, o yra sričių kuriose aš geriau išmanau, bet visumoj, tai manau, kad mes lygiaverčiai.

Uzveskite su juo idomu disputa: kodel jis mano kad jus pranasesne, argumentai??

Alinka

A

31 įrašai

2011/05/30 16:53:10 16:53:10

svetlana:
pade: Asmeniškai aš manau, kad mes esam lygiaverčiai. Yra sričių kuriose jis pranašesnis, o aš visiška dundukė, o yra sričių kuriose aš geriau išmanau, bet visumoj, tai manau, kad mes lygiaverčiai.

Uzveskite su juo idomu disputa: kodel jis mano kad jus pranasesne, argumentai??

pritariu ir reiktu iskvosti viska iki paskutinio

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume