2011/05/21 12:49:54 12:49:54
Čia niekas nesipažindina.. tik toks įvaizdis kuriamas, negaiškit laiko, žmonės. Štai paprašiau patikusio žmogaus kontaktų (ką dar galiu padaryti prie esamų aplinkybių? balioną padovanoti?), bet negavau. Net pabandyti, pasidomėti nenori, tai kokia šios svetainės funkcija. Pasirašinėti? Tai gal turėtų būti ne darnipora.lt o pasnekesiai.lt ? Apmaudu.
2011/05/21 12:57:10 12:57:10
O temos autoriui galiu iš savo moteriškos giminės pusės pasakyti:
Drąsiai pažindinkis su merginomis, tavo esama materialinė padėtis ne amžina, žinoma, kad pagerės, protinga moteris kuri vertins tave tai supras ir nenurašys kaip netikusio. Truputi daugiau pasitikėjimo savimi
2011/05/21 13:14:19 13:14:19
Svečias: Čia niekas nesipažindina.. tik toks įvaizdis kuriamas, negaiškit laiko, žmonės. Štai paprašiau patikusio žmogaus kontaktų (ką dar galiu padaryti prie esamų aplinkybių? balioną padovanoti?), bet negavau. Net pabandyti, pasidomėti nenori, tai kokia šios svetainės funkcija. Pasirašinėti? Tai gal turėtų būti ne darnipora.lt o pasnekesiai.lt ? Apmaudu.
Truputi atskirkit forumą/diskusijas ir pažinčių skiltį, forume niekas pažinčių neieško, o tik pliurpia, išsako savo nuoskaudas, nuomonę, taškosi tulžim etc. Draugas neregistruotas dalyvis ir jei pažiūrėsit jo kitus postus, jau ne kartą minėjo, kad yra užimtas, tai kokio velnio jam bandyti jumis domėtis ir dalinti kontaktus, na gal įžeidė moterišką orumą, bet praeis
2011/05/21 13:24:10 13:24:10
tai kad pazinciu skilty vieni liurbiai sedi, net nera apie ka su jais kalbeti.O visi idomiausi zmones yra diskusijose ir visi ir vyrai, ir moterys,kiek pastebejau, jau uzimti.Paradoksas...
2011/05/21 16:31:58 16:31:58
Svečias: tai kad pazinciu skilty vieni liurbiai sedi, net nera apie ka su jais kalbeti.O visi idomiausi zmones yra diskusijose ir visi ir vyrai, ir moterys,kiek pastebejau, jau uzimti.Paradoksas...
Kam tas išankstinis nusistatymas, juk su visai nebendravot, kad galėtumėt tokias drastiškas išvadas daryt.
Diskusijose jau yra tema apie kurią visi ir diskutuoja, todėl ir atrodo, kad visi įdomūs, o pažintyse nevisada pavykstą tą temą surasti, gal tame ir esmė, galų gale pažindinantis yra ir neliečiamų temų, kuriomis visiškai laisvai diskutuojame forume.
2011/05/21 19:38:34 19:38:34
Filosofas: Valetas: Galvoji gal laukti metus kitus kol atsitiesiu, gal jau dabar kurti rimta pazinti su moterimi. Bet stabdo tai jog nasta kitam zmogui tikrai nenoriu buti. Kaip zmogus blogas nesijauciu, esu girdejes geru atsiliepimu, bet kaip partneris moteriai esu per prastas dar. Pats tokio zento nenoreciau
Jei [i:37hy6a1s]manai[/i:37hy6a1s] kad dar esi per prastas, vadinasi, [i:37hy6a1s]esi[/i:37hy6a1s] per prastas. O jei esi per prastas, vadinasi, dar anksti ieskot moters. Ar ne taip?.. Ko is tiesu nori paklaust pas sio forumo zmones?
Taip, to ir norejau paklausti. Ar is tiesu esu per prastas ieskoti rimtu santykiu? As pats manau , kad per prastas, tiesiog ta vakara liudnesnes minties pagautas ir sukuriau sia tema. Trupuciuka tikejausi, jog kas ipus man kokia viltele. Juk apsidaires aplinkui matau ir isgerinejancius ir sukancius i kaire bendraamzius , bet vistiek su antrom pusem. Nekalbu jau apie tuos kuriems gyvenimas palankiau susikloste. Mano gyvenimas nesusikloste kaip norejau, as neturiu dar pajamu, bet ka veikti visada turiu. Gal ir nedaug , bet atsirastu norinciu pazindintis su manim moteru , ir buvo atsirade, bet as pats nutraukiu santykius. Zodziu viskas ir taip yra aisku ir praktiskai galima rakinti sia tema. Sakau liudnesnes minties pagautas sukuria sia tema, todel atsiprasau uz sutrukdyma. Sekmes visiems.
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti
C
1075 įrašai
2011/05/22 06:47:18 06:47:18
Valetas: Taip, to ir norejau paklausti. Ar is tiesu esu per prastas ieskoti rimtu santykiu? As pats manau , kad per prastas, tiesiog ta vakara liudnesnes minties pagautas ir sukuriau sia tema. Trupuciuka tikejausi, jog kas ipus man kokia viltele. Juk apsidaires aplinkui matau ir isgerinejancius ir sukancius i kaire bendraamzius , bet vistiek su antrom pusem. Nekalbu jau apie tuos kuriems gyvenimas palankiau susikloste. Mano gyvenimas nesusikloste kaip norejau, as neturiu dar pajamu, bet ka veikti visada turiu. Gal ir nedaug , bet atsirastu norinciu pazindintis su manim moteru , ir buvo atsirade, bet as pats nutraukiu santykius. Zodziu viskas ir taip yra aisku ir praktiskai galima rakinti sia tema. Sakau liudnesnes minties pagautas sukuria sia tema, todel atsiprasau uz sutrukdyma. Sekmes visiems.
Esi normalus bicas tik pagautas liudesio. Niekur nepabek juk nori susitvarkyti gyvenima, tik nezinai kaip? as zinau kaip!. Perskaityk ka siuliau eiles tvarka. tada pasikalbesim. Esi vertas
2011/05/22 12:36:00 12:36:00
Na, ir kodel gi tu be darbo? Galetum pasakyt? Ar tingi, ar ambicijos neleidzia dirbti, kur maziau moka? Zmogus be darbo na tikrai nezavi... nekalbu vien tik apie p;inigus, bet kuo gali zaveti tokia asmenybe? Iskart pradedi galvoti, kad kazkas negerai. Negi negali susirasti darbo? O del gyvenimo su tevais... kaip cia pasakius, na, daugiau ar maziau esi priklausomas nuo tevu, o tau 30 metu, tai nera normalu, normalu zmogu, manau, tai pradeda smaugti ir kita moteris nenores, kad tevai pernelyg kistusi i jusu bendravima, seima. Kaip sakant, ateina tokie dalykai, kur turi pradeti labai jausti ribas... Bent jau as tiek is savo varpines.
2011/05/23 05:13:07 05:13:07
Jai nepastebejai, valetas, shiais laikais daugumai mot lyciai be pinigu, sexo ir intrigu nieko nebereikia.... tai patikek, tas vienatves smaugimas- tik shvelnus paglostymas.... jo, susirask dsarba, uzdirbk babkes ir atiduok bobikei.... kazin ar to nori?...
o kas liecia zmogu, kuris tave myletu... arba pramazinai, arba dar sutixi, taip, kad......
sekmes....
2011/05/23 13:23:56 13:23:56
Danielius: Jai nepastebejai, valetas, shiais laikais daugumai mot lyciai be pinigu, sexo ir intrigu nieko nebereikia.... tai patikek, tas vienatves smaugimas- tik shvelnus paglostymas.... jo, susirask dsarba, uzdirbk babkes ir atiduok bobikei.... kazin ar to nori?...
o kas liecia zmogu, kuris tave myletu... arba pramazinai, arba dar sutixi, taip, kad......
sekmes....
Nezinau, kaip jaunesneniu pasaulyje - bet vyresniame amziuje ne barakudu nebuna - kad ir kokie grazus zodeliai is pradziu butu sakomi, bet veliau ar anksciau ta moteriska savybe islenda...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume