Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Ar as skaitausi normalus?

Ar as skaitausi normalus?

valetas

V

23 įrašai

2011/05/19 21:00:46 21:00:46

Cia kai kurie vyrukai , sako jog yra saunus ir nera normaliu moteru. As esu optimistiskesnis moteru atzvilgiu, bet ne toks atlaidus sau. Zodziu esu 31m vyrukas , be darbo ir gyvenantis su tevais. Pagal moteru issireiskimus forumuose ir siaip, tai save reiktu priskirti nevykeliams. Galbut toks ir esu. Bet save norisi nupiesti ir geresnemis spalvomis. Be zalingu iprociu, su issilavinimu, turejau nedideli versliuka, kuris del krizes zlugo. Nesu patenkintas savo pasiekimais ir nesijauciu galintis buti pilnaverciu partneriu moteriai. Todel vengiu pazinciu, nes nesu susitvarkes savo gyvenimo. Pirma neskyriau laiko moterims nes koncentravausi darbui ir kabinausi i gyvenima, o dabar ... na neturiu dar joms ko pasiulyti. Vyras vis tiek turi buti su stabiliomis pajamomis ir apsirupines. Ir as nesitaikau i barakudas. Bet metai eina, vienisumo jausmas smaugia vis labiau, ir pradedi galvoti, gal as galeciau ir dabar tiketis sekmingos pazinties su moterimi. Nesitaikau i moteris kurioms, belekoks vyras gerai, kad tik vyras butu. Ir alfoncu ne uz ka nebuciau. Ar man toliau pamirsti svajones apie seima ir toliau laukti ir siekti kol prasikursiu, ir tik tada galesiu mastyti jog as jau normalus vyrukas ir galiu ieskoti normalios moters ?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/05/20 05:11:15 05:11:15

Perskaityk sia knyga "Šaolinas. Laimėk nekovodamas. "
Tada pasikalbesim.

Agnieška O

A

106 įrašai

2011/05/20 09:27:19 09:27:19

Normalus vyras yra tas,kuris išsilaiko bent save.Manau,tai yra vienintelė būtina savybė.O toliau-moterys yra įvairios,tik vyras turi visada daugiau iniciatyvos rodyti visame kame-bendrauti,būti veikliam,nuolat domėtis gyvenimu,žodžiu,patys žinot.

Filosofas

F

252 įrašai

2011/05/20 10:42:44 10:42:44

Valetai, o kodel tau rupi buti "normaliu"? Tau rupi surasti sirdies drauge. Buk nenormalus ir rask drauge. Nesirupink ka galvoja kiti.
Nepamirsk, zmones labai ivairus. Vienos yra materialistes, kitos romantikes, trecios idealistes, ketvirtos pxuistes, penktos... sestos... Gali rasti viska, ka tik nori, tik ne viska rasi vienodai lengvai. Gal but dauguma merginu yra materialistes - tebunie, nesmerk ju, o taip pat neklausyk ka jos sneka, jusu skirtingi keliai. Ieskok tokios, kuriai tavo gyvenimo aplinkybes nera problema bendravimui, o i kitas mandagiai nekreipk demesio. Nesijausk kazkuo blogesnis, tiesiog tavo gyvenimas dabar yra [i:1dn12nxj]kitoks[/i:1dn12nxj]. Yra daugybe siauro mastymo zmoniu, kurie bet koki kitoniskuma vadins blogu, nevykusiu, amoraliu, nederamu - tai tik ju asmenine nuomone. O tu turek savo nuomone. Viduje buk nepriklausomas nuo kitu zmoniu nuomones. Ir niekada nemenkink saves. Zmogus - tai ne darbas, ne sugebejimai ir ne turtai. Kas tavo sirdy - stai kur klausimas. Neieskok "normalios" moters, Ieskok panasios sirdies.

C

1075 įrašai

2011/05/20 10:46:29 10:46:29

Agnieška O: ,tik vyras turi visada daugiau iniciatyvos rodyti visame kame-bendrauti

Kur cia tokia taisykle radai taip parasyta?
Ar tavo princas tokia savybe turetu tureti?

valetas

V

23 įrašai

2011/05/20 13:07:18 13:07:18

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Perskaityk sia knyga "Šaolinas. Laimėk nekovodamas. "
Tada pasikalbesim.

Sita Saolinu vienuoliu pamokyma kazkur skaiciau. Bet tik kaip straipsneli knygoje " Vienuolis kuris pardave ferrari" arba kitoje panasaus tipo knygoje. Taigi, nematau rysio tarp laimejimo nekovojant ir mano uzvestos temos. O gal neiziuriu prasmes giliau ? Kaip ten bebutu tokios knygos man patinka, susirasiu ja.
Nebent turi omeni, jog apsimesciau pasiturintis ir pasitikintis savimi. Matydami mano si isitikinima patiketu ir kiti zmones? Teigiamu minciu sau iteigimas beabejo turi galios, bet sioje situacijoje galima izvelgti ir paprasciausia apsimetinejima. Kietuoliu ir ale verslinku pilna ir taip. Ir deje nemazai moteru uzkimba ant tokiu kabliuku.

C

1075 įrašai

2011/05/20 13:32:54 13:32:54

Pirma perskaityk, po to pasikalbesim.

Niekada niekam nesiuliau apsimesti. Priesingai.

Jei labai nori nerti dar giliau "Laukinis sirdyje". Ziurek nepaskesk.

PS as tau ne priesas

valetas

V

23 įrašai

2011/05/20 13:35:50 13:35:50

Filosofas: Valetai, o kodel tau rupi buti "normaliu"? Tau rupi surasti sirdies drauge. Buk nenormalus ir rask drauge. Nesirupink ka galvoja kiti.
Nepamirsk, zmones labai ivairus. Vienos yra materialistes, kitos romantikes, trecios idealistes, ketvirtos pxuistes, penktos... sestos... Gali rasti viska, ka tik nori, tik ne viska rasi vienodai lengvai. Gal but dauguma merginu yra materialistes - tebunie, nesmerk ju, o taip pat neklausyk ka jos sneka, jusu skirtingi keliai. Ieskok tokios, kuriai tavo gyvenimo aplinkybes nera problema bendravimui, o i kitas mandagiai nekreipk demesio. Nesijausk kazkuo blogesnis, tiesiog tavo gyvenimas dabar yra [i:3mn7q1e9]kitoks[/i:3mn7q1e9]. Yra daugybe siauro mastymo zmoniu, kurie bet koki kitoniskuma vadins blogu, nevykusiu, amoraliu, nederamu - tai tik ju asmenine nuomone. O tu turek savo nuomone. Viduje buk nepriklausomas nuo kitu zmoniu nuomones. Ir niekada nemenkink saves. Zmogus - tai ne darbas, ne sugebejimai ir ne turtai. Kas tavo sirdy - stai kur klausimas. Neieskok "normalios" moters, Ieskok panasios sirdies.

Nera taip jog mano vienintelis tikslas susirasti sirdies drauge. Prioretai buvo pirma isitvirtinti gyvenime ir tada sirdies drauge. Kabinies kabinies i gyvenima ir bac krize ateina. Metai praejo ir ziuri jog nedaug esi pasiekes ir esi vienisas. Ir pradedi galvoti jog gal neteisingai gyveni. Galvoji gal laukti metus kitus kol atsitiesiu, gal jau dabar kurti rimta pazinti su moterimi. Bet stabdo tai jog nasta kitam zmogui tikrai nenoriu buti. Kaip zmogus blogas nesijauciu, esu girdejes geru atsiliepimu, bet kaip partneris moteriai esu per prastas dar. Pats tokio zento nenoreciau

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/20 13:36:44 13:36:44

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Pirma perskaityk, po to pasikalbesim.

Niekada niekam nesiuliau apsimesti. Priesingai.

Jei labai nori nerti dar giliau "Laukinis sirdyje". Ziurek nepaskesk.

PS as tau ne priesas

Laba, ar galima gauti Jūsų kontaktą?

cia tas draugas

C

3 įrašai

2011/05/20 13:37:50 13:37:50

kokiu klausimu?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume