Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Smalsumo vedama isiveliau i nesamone. padekit

Smalsumo vedama isiveliau i nesamone. padekit

18920id_Liutuke

1

5 įrašai

2011/02/10 15:09:24 15:09:24

jjj

nesvecias

N

8 įrašai

2011/02/10 15:51:59 15:51:59

Prisipažinsiu - laukiau šito klausimo.
Tai va, tu dabar privalai pavogti jo plauką (nebūtinai nuo gaktos, tinka pažasties) ir tada jį nunešt pas užkalbėtoją, kad tą plauką užburtų. Tada visą užburtą neši jį namo, ištepus žąsų taukais, pakepini 3 minutes mikrobangėj kartu su ožio sūrio gabalėliu. Tada atsistoji prie veidrodžio, apsisuki 3 kartus ir sušunki "yaba daba du" ir suvalgai tą visą skanėstą su visu plauku. Ir voi-la - problema išspręsta.

Ai, jei jis skutasi pažastis, tai dada tau reikia susirast kitą darbą.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/10 16:22:00 16:22:00

nesvečias: Prisipažinsiu - laukiau šito klausimo.
Tai va, tu dabar privalai pavogti jo plauką (nebūtinai nuo gaktos, tinka pažasties) ir tada jį nunešt pas užkalbėtoją, kad tą plauką užburtų. Tada visą užburtą neši jį namo, ištepus žąsų taukais, pakepini 3 minutes mikrobangėj kartu su ožio sūrio gabalėliu. Tada atsistoji prie veidrodžio, apsisuki 3 kartus ir sušunki "yaba daba du" ir suvalgai tą visą skanėstą su visu plauku. Ir voi-la - problema išspręsta.

;D

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/10 16:38:01 16:38:01

Voila Tuoj nuvirsiu

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/10 17:30:51 17:30:51

Ne, dažosi!

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/10 19:27:21 19:27:21

Gintarė: Noriu issipasakoti ir sulaukti nuomone bei patarimu. jauciuosi pasimetusi ir nezinau ka daryti. O istorija tokia: esu uzsienyje ir nuo vasaros dirbu vienam darbe. Viskas sekasi gerai, su visais sutariu ir pan. sutariu ir su vadovu. visada i ji ziuredavau pagarbiai ir kaip i tikra autoriteta. Jis visada su manimi maloniai bendraudavo, kartais tekdavo pavertejauti kitiems lietuviams ir pan. Zodziu,kreipdavausi i ji kada tik reikdavo ir visada sulaukdavau pagalbos. Prie geras dvi savaites supratau kodel jis man toks geras. Pasirodo - patinku jam. Jis pradejo man rasineti sms ir pan. As nieko blogo tame nemaciau, nors tiesa sakant man buvo tik smalsu iki kokio lygio jis leisis su manim bendrauti. Atrasinejau jam tik smalsumo vedama, nes patikti jis man kaip vyras nepatinka. Supratau kad jam reikai tik lovos ir jis pats tai prispazino, todel garbingai pasitrauke. Zinoma, darbe musu santykiai pasikeite, nes buvom ir susitike ir rasinejomes, bet sutarem buti 'draugais'. Ok. viskas normalu. Jis man neberasineja, darbe esam tik kolegos. Taciau po keletos dienu suzinojau, kad jis turi drauge, o ta drauge mano pazistama ir taip pat is darbo... man nei silta nei salta jis, bet jauciuosi blogai pries ta pazistama. Manau, kad jei pasakysiu tai leksiu is darbo, todel jauciu spaudima greiciau susirasti kita darba, iseiti is sito darbo ir pasakyti tai panelei tiesa.
Darbe kartais jauciuosi prastai , nes stengiuosi jam neisiduoti kad zinau tiesa. Taciau jis pradejo vel testi savo kabinima,bet dabar jis panaseja i labaiu kabinejimasi. O as jo nenoriu ne matyti... Taciau apsimetineju kad tureciau darba. Jauciuosi prastai, zinau kad viena iseitis tik - keisti darba. Ka jus manot kaip man elgtis? Laukti kol susirasiu darba ar jau dabar pasakyti tai panelei tiesa, nes mes bendraujam ir uz darbo ribu. Tiesa, kad ji draugauja su juo darbe niekas nezino, nes jie slepia savo santykius.. To paties jis prase ir manes - niekam nepasakoti kad bendraujam kitaip. per smalsuma isiveliau ten, kur nereikia...

Pamirsk viska, nepaisyk, nesuk sau galvos - tegu pati pazistama aiskinasi. Jau isivelei per smalsuma, ir vel nori nesamone kokia padaryti? Kas tau darbo su kuo kas? Tai davatku reikalas, o tau reikia darba tureti. Nuduok kad nieko nebuvo, nieko nera ir ramiai dirbk toliau. Sekmes:).
O su tuo kepintu plauku - och gerai pasijuokiau, aciu nesveciui

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/10 19:39:20 19:39:20

Prisipažinsiu - geresnio atsakymo negalėtų duoti nei Palmira Kelertienė, nei LolaŠvili, nei Vanga...
Būtinai pasinaudok juo - nesigailėsi!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume