2011/01/29 11:47:36 11:47:36
Sveiki. Man 13m. Neseniai pamačiau labai nešvankų filmą. Tai mane sutrikdė. Aš savęs nesuprantu. Nebežinau kokia mano orentacija. Man buvo įdomu tai žiūrėti, bet vis vien perjungiau kanalą. Jeigu man buvo įdomu tai negi aš tokia??? Ką man daryti gal galite kas nors patarti? (aš nenoriu būti tokia, bet nežinau ką tai lemia. Jau apie tai mąstau apie mėnesį)
2011/01/29 12:40:38 12:40:38
O ka tam filme rode? per kuri kanala? tesinio ,nezinai, nebus???
2011/01/29 18:06:40 18:06:40
Na, seksualinę orientaciją nulemiama genai, retesniais atvejais - vaikystėje patirtos traumos ar kultūrinė įtaka, tad labai galimas daiktas, kad tavoji orientacija jau buvo iš anksto nulemta. Paprasčiausias patarimas - klausyk širdies balso. Jei tau tai įdomu, tai nesivaržyk ir žiūrėk, nes drausdama sau daryti tai, kas patinka, tik be reikalo kankinsiesi, o problemos neišspręsi. Galų gale, tai, kad tave domina vaizduojami lytiniai santykiai tarp moterų, toli gražu nereiškia, kad pati esi lesbietė - tai gali būti paprasčiausias paaugliškas smalsumas.
2011/01/29 18:09:10 18:09:10
Kai buvau 13-kos, ir mane trauke mergaites kai kurios - tai yra normalu paauglysteje. Dabar viskas normalu, i iskrypima neperejo.
senas hrienas
S
540 įrašai
2011/01/29 18:58:41 18:58:41
paauglyste: Sveiki. Man 13m. Neseniai pamačiau labai nešvankų filmą. Tai mane sutrikdė. Aš savęs nesuprantu. Nebežinau kokia mano orentacija. Man buvo įdomu tai žiūrėti, bet vis vien perjungiau kanalą. Jeigu man buvo įdomu tai negi aš tokia??? Ką man daryti gal galite kas nors patarti? (aš nenoriu būti tokia, bet nežinau ką tai lemia. Jau apie tai mąstau apie mėnesį)
Paauglystej viskas smalsu ypac kas neiprasta ar netoleruojama. Bet tau nereiketu labai tai akcentuoti ar tuo labiau, taip elgtis. Net jei ir netapsi kokia lesbiete ar dar kazkuom, veliau tai atsirugs kaip sazines priekaistas. Kvailumas budingas paauglysteje pas merginas praeina gerokai anksciau nei pas vaikinus, taip kad patarciau pakentet, veliau tie keisti ir kvaili dalykai savaime atpuls.
2011/01/29 21:23:14 21:23:14
Visa tai - natūralu, nepergyvenk - praeis
2011/01/30 16:52:22 16:52:22
Aciu uz patarimus! pirmajam parasiusiam - as tikrai daugiau neziuresiu tokiu dalyku. Man tesiog buvo idomu, mano tevai sako, kad as pati rinksiuos kuo noriu buti as tikiu. Tik man buvo neramu del to, kad man buvo idomu ir del sapnu. Aciu dar karta, kad man padejote suprasti, kad tai tik paaugliskas smalsumas!!!
2011/02/04 12:40:41 12:40:41
Skrajūnas: Na, seksualinę orientaciją nulemiama genai, retesniais atvejais - vaikystėje patirtos traumos ar kultūrinė įtaka, tad labai galimas daiktas, kad tavoji orientacija jau buvo iš anksto nulemta. Paprasčiausias patarimas - klausyk širdies balso. Jei tau tai įdomu, tai nesivaržyk ir žiūrėk, nes drausdama sau daryti tai, kas patinka, tik be reikalo kankinsiesi, o problemos neišspręsi. Galų gale, tai, kad tave domina vaizduojami lytiniai santykiai tarp moterų, toli gražu nereiškia, kad pati esi lesbietė - tai gali būti paprasčiausias paaugliškas smalsumas.
Ne jokie cia genai, tai yra liga!
2011/02/04 12:41:28 12:41:28
house11: Skrajūnas: Na, seksualinę orientaciją nulemiama genai, retesniais atvejais - vaikystėje patirtos traumos ar kultūrinė įtaka, tad labai galimas daiktas, kad tavoji orientacija jau buvo iš anksto nulemta. Paprasčiausias patarimas - klausyk širdies balso. Jei tau tai įdomu, tai nesivaržyk ir žiūrėk, nes drausdama sau daryti tai, kas patinka, tik be reikalo kankinsiesi, o problemos neišspręsi. Galų gale, tai, kad tave domina vaizduojami lytiniai santykiai tarp moterų, toli gražu nereiškia, kad pati esi lesbietė - tai gali būti paprasčiausias paaugliškas smalsumas.
Ne jokie cia genai, tai yra liga!
Argumentuok
2011/02/04 15:03:14 15:03:14
Klaikiai tos nuorodos ir man nepatinka, bet straipsnis SPUOGAI VEŽA - teisingas
[url:1frqp2vl]http://issuu.com/pravdamag/docs/pravda_63_paaugliai?mode=embed&layout=http%3A//skin.issuu.com/v/light/layout.xml[/url:1frqp2vl]
"...Paauglystė simbolizuoja laivę,kuri prarandama, kai atsiduodi sistemai..." (iš ten pat)
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume