Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Karas iki pergales

Karas iki pergales

vilkolakis1988

V

4 įrašai

2011/01/23 02:53:45 02:53:45

Nu pavizdziuj as esu kitaip mastantis zmogus mylejau viena mergina su ja kuriau ateiti bet buvo aplinkybes netekau . Siuo metu draugauju su kita . bet sirdyje jauciu netekti. Dabartine mergina lb be galo myliu ir viska esu pasiruoses del jos padaryti. Ir tai vadinama meile. As i kitas merginas ziuriu tegul jos buna grazios man idealios bet bet man ju nereikia . tiesiog viskas nuo zmogaus priklauso ir jo sirdies

vilkolakis1988

V

4 įrašai

2011/01/23 02:54:21 02:54:21

Nu pavizdziuj as esu kitaip mastantis zmogus mylejau viena mergina su ja kuriau ateiti bet buvo aplinkybes netekau . Siuo metu draugauju su kita . bet sirdyje jauciu netekti. Dabartine mergina lb be galo myliu ir viska esu pasiruoses del jos padaryti. Ir tai vadinama meile. As i kitas merginas ziuriu tegul jos buna grazios man idealios bet bet man ju nereikia . tiesiog viskas nuo zmogaus priklauso ir jo sirdies

AndriusXQ

A

78 įrašai

2011/02/16 11:50:11 11:50:11

Joa rimtai, kas yra ta protinga moteris? Dar neteko sutikti, nes visos sutiktos, tai tik pasitusint, pasidulkinti ir tam kad paziuretu i tavo pinigine ar dar yra toliau tusavot, + masina privalumas kad pavezioti... Kazin kada sutiksiu tokia, kuriai baxuras svarbesnis bus uz linksmybes, vakarelius, ir kuri nores netgi nama pasistatyti kartu ir gyventi ilgai ir laimingai.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/02/16 12:03:52 12:03:52

AndriusXQ: Joa rimtai, kas yra ta protinga moteris? Dar neteko sutikti, nes visos sutiktos, tai tik pasitusint, pasidulkinti ir tam kad paziuretu i tavo pinigine ar dar yra toliau tusavot, + masina privalumas kad pavezioti... Kazin kada sutiksiu tokia, kuriai baxuras svarbesnis bus uz linksmybes, vakarelius, ir kuri nores netgi nama pasistatyti kartu ir gyventi ilgai ir laimingai.

Ateivių egzistavimą grečiau patvirtins jau greičiau mielu noru tavo pastatytame name apsigyvens.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume