Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Ka daryt toliau po neistikimybes?

Ka daryt toliau po neistikimybes?

Kodelcius

K

4 įrašai

2010/11/10 12:58:21 12:58:21

Sveiki, siaip cia mano istorija gan ilga bet pameginsiu kuo trumpiau...
Su drauge esam jau kiek daugiau nei 5 metai. Prasidejo viskas nuo to,kad pradejo bendrauti su uzsenieciai skypu ir t.t. Beje dar paminesiu, jog tikrai zinau, kad ji mane myli ir as ja taip pat tai va.. zodziu bendravo jin su tais uzsenieciais ir viena karta uztikau jos pokalbius, siaip nelaidzioji ir netikrinu, bet ten buvo jos kalte, o pokalbiai trumpiau tariant tai kaip vienas su kitu mylisi ir pan. siaip tai del sito mes su issiaiskinom, o ir man del to galvos neskaudejo, nes buvo jis ne vienas ir ziurejau tai kaip i pramoga. veliau (ji yra uzsiregistravusi keliautoju svetaineje kurie atvykleliams aprodo miesta ir pan.) atvyko TURKAS ji aprode jam miesta ir uzbego pas ji i kambray WC'iuka ir baigesi patys suprantat kuo... sita reikala suzinojau po keliu menesiu, gavos taip, kad jei teko viska prisipazinti. Buvo ziauriai negera..praejus kuriam kaip ir viskas stojo i savo vietas, pradejom kartu gyventi, nes jau planavom seniai tai padaryt bet tas blogis gryzta...ir kankina pastoviai tokiais tarpais. viskas buna gerai, paskiau vel mane nekokie prisiminimai aplanko.. ir nezinau kaip toliau daryt:/ gaila visu tu metu kartu istikruju, o ir vistiek ash ja myliu. Sako, kad jau atleidai tai nebesigreziok atgal, o vat vis nesigauna...ai dar kas blogiausia, kad tai ivyko praejus trims men po musu suzadetuviu o paklausta kodel? nezino atsakymo. sako kad to nenorejo ir kad issigando, kad visa likusi gyvenima reikes praleist su vienu zmogum, bei norejo isitikinti, kad ash tas vienintelis. Apskritai vienu dalyku tikiu, kitu, kad isitikint ne, nes manau 5 metu tam turi uztekt. Nekaltinu jos vienos, nes ir pats kai kuriais atzvilgiais prie to galejau prisideti taciau tokiam reikalui pagrindo manau nedaviau ir skaudziausia tai, kad tai atsitinka po to kai padarai tiek daug del kito zmogaus ir jis to neivertina. Tai va nznau kaip cia man su tuo tvarkytis :/ zinau, kad noriu but su, bet ir zinau, kad nebebus taip kad kaip buvo, nors vis to tikiuosi ir viliuosi, jog taip gali nutikti.
Tai tokia mano istorija, jeigu bus norinciu patart kaip kas ir ka butu idomu. Beje apis skyrybas kolkas negalvoju..galvoju, bet nenoriu..bijau, kad tai bus didesne klaida nei atleist )

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/10 13:08:42 13:08:42

Jei jau du kartus isdave, isduos progai esant ir vel.

Yra 2 variantai:

1. Skrtis, kol vaiku nera

2. Susitaikyti su mintimi, kad teks dalintis su kitais vyrais

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/10 13:11:39 13:11:39

Kodelcius: sako kad to nenorejo ir kad issigando, kad visa likusi gyvenima reikes praleist su vienu zmogum, bei norejo isitikinti, kad ash tas vienintelis.

Nenustebsiu jei Jusu seimoje gims juodaodis. Zinai pats kaltas busi. Zinai kodel? uztai, kad myliesi tamsoje!

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/10 13:51:54 13:51:54

Ar man tik taip atrodo, ar tamsta jau antra karta istorija apie neistikimybe pasakoji? Tik ana karta kazkoks kitas scenarijus buvo

Vis tas pats

V

1 įrašai

2010/11/10 14:00:52 14:00:52

nezinau, pasakoju pirma kart ir kad aiskiau but tai ta neistikimybe buvo vienetinis kartas po kurio viskas gerai ir ji gerai ir santykiai mmmm nu tipo gerai, tik vat praeities prisiminimai kenkia..

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/10 18:47:16 18:47:16

Ruoškis sekančiai neištikimybei

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/11/10 19:12:23 19:12:23

Mano nuomone, skyrybos tikrai nebus klaida. Jei nešsiskirsite, ateity suprasite, kad santykių nenutraukimas buvo klaida.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/10 19:19:12 19:19:12

Ar tik nesikartoji ? Kažkur girdėta istorija

Na nesvarbu ,jei myli - paleisk

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/10 19:24:26 19:24:26

na permiegojo su kitu diedu tai permiegojo. tik kad labai nesislapstė. ir detaliu kada kur ir apie wc ir skype istorijos, kaip kokia mamutė nesuprantanti kompo kažkodėl neištrina..

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2010/11/10 21:29:57 21:29:57

Kad atleisti, viena pusė turi gailėtis ir sakyti kad pasitaisys ir tai daugiau nepasikartos. Šiuo atveju, kiek suprantu iš pasakojimu, to nebuvo.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume