Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Moterys, kiek gaunate laiškų ?

Moterys, kiek gaunate laiškų ?

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/06 16:51:15 16:51:15

Svečias: As moteris, pries 3 dienas, tik uzsiregistravusi, parasiau 28 daug maz tinkamiems vyrams. Noriu isnaudoti nemokama naryste. Atsake 1, 2 praignoravo, 26 dar mano laisko neperskaite.
Tokia statistika.

Tokie tad musu vyrai .Susireiksmine trintukai ,ieskantys atsieit "normaliu" moteru, o is tiesu papingu blondiniu,plastmasinemis sypsenomis,botulino prisvirkstais veidais,chirurgu istobulintais kuno linkiais Ir uz sita "neekologiska grozi" pasiruose sumoketi bet kokia kaina,kad tik tas "geris" butu jo ir tik jo... Prisiregistruoja ir laukia "normalios", apsiginklave kantrybe ir tyla Palinkekime jiems sekmes, ieskokite garbus ponaiciai ir ponai savo princesiu ant stiklo kalno .Manau mums puikiai sekasi pazindintis su uzsienieciais

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/06 17:16:10 17:16:10

Svečias:
Svečias: As moteris, pries 3 dienas, tik uzsiregistravusi, parasiau 28 daug maz tinkamiems vyrams. Noriu isnaudoti nemokama naryste. Atsake 1, 2 praignoravo, 26 dar mano laisko neperskaite.
Tokia statistika.

Tokie tad musu vyrai .Susireiksmine trintukai ,ieskantys atsieit "normaliu" moteru, o is tiesu papingu blondiniu,plastmasinemis sypsenomis,botulino prisvirkstais veidais,chirurgu istobulintais kuno linkiais Ir uz sita "neekologiska grozi" pasiruose sumoketi bet kokia kaina,kad tik tas "geris" butu jo ir tik jo... Prisiregistruoja ir laukia "normalios", apsiginklave kantrybe ir tyla Palinkekime jiems sekmes, ieskokite garbus ponaiciai ir ponai savo princesiu ant stiklo kalno .Manau mums puikiai sekasi pazindintis su uzsienieciais

neironizuok vyrai ieško protingu, issilavinusiu ir prisiziurejusiu lietuvaiciu,o ne pagiezingu ir pavydziu aptukusiu bobu, galinciu pasiulyti ,,a la dvasini pasauli", kaltinanciu visus be isimties, visus vyrus vadinancias kiaulemis, o bent kiek grazesne uz save moteri ,,papinga blondine''.O seksas aplamai joms tabu. Cia visos net pacios save vadina nekondicines isvaizdos, visos aiskina, kad ju storumas genuose, o pavydo turi su kaupu. Eikit pas savo uzsieniecius, uzsimaukit nudribusias maikes ir bukit laimingos. Adju

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/06 18:53:12 18:53:12

O jūs, lietuviški vyrai, pavarvinkit seilę į savo gražuoles ir toliau verkit į pagalvę, kad jos su jumis nenori bendrauti Veidrodžių jūs neturit, savigarbos taip pat, ir ne kažką toms gražuolėms ir pasiūlyti galit.

Ignas Iš čia pat

I

1 įrašai

2011/07/06 21:15:02 21:15:02

Svečias: O jūs, lietuviški vyrai, pavarvinkit seilę į savo gražuoles ir toliau verkit į pagalvę, kad jos su jumis nenori bendrauti Veidrodžių jūs neturit, savigarbos taip pat, ir ne kažką toms gražuolėms ir pasiūlyti galit.

Ir vistiek tai bus geriau nei bendraut/mylėtis/dalintis gyvenimu su tokio būdo moterimi kaip tu

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/06 21:33:47 21:33:47

Svečias:
Tokia statistika.

O TAU NEGANA 1 VYRO? HAREMO NORI? KITI LIKS KITOMS

O tamstos mazos smegenytes nesuvokia, kad moteris nori pasirinkti?
Rimukas atsibudo

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/08 10:40:52 10:40:52

Tokia statistika.

Siandienos statistika: atsake- 2, ignoruoja -2, patys parase 4.
25 dar neperskaite mano laisko, leti kazkokie

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/07/08 11:55:41 11:55:41

Svečias:
Tokia statistika.

Siandienos statistika: atsake- 2, ignoruoja -2, patys parase 4.
25 dar neperskaite mano laisko, leti kazkokie

Todėl kad pilna „mirusių“ anketų, kur vartotojai nebuvo prisijungę po kelis mėn. bet juos vis tiek kiša į suderinamus narius, jeigu narys du mėn nebuvo prisijungęs nemanau kad verta išvis rašyt, turiu keletą laiškų kur jau po 5-6 mėn. kabo neskaityti, taip kad nieko čia nuostabaus.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/08 12:19:02 12:19:02

Tai, kad ne. Pries rasydama patikrinau, kad prisijungta buvo bent pries pora savaiciu. Turbut vasara -atostogu metas. Man i suderinamus nieko neduoda. Pirma diena gavau 2 ir viskas. Viena kalbinau, kitas man neatrodo suderinamas.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/07/08 13:24:20 13:24:20

Svečias: Tai, kad ne. Pries rasydama patikrinau, kad prisijungta buvo bent pries pora savaiciu. Turbut vasara -atostogu metas. Man i suderinamus nieko neduoda. Pirma diena gavau 2 ir viskas. Viena kalbinau, kitas man neatrodo suderinamas.

Na tada nežinau kokios ten galėtų būti problemos, nenoriu įžeisti, bet gal labai aukštai taikot? O šiaip kad vasara trukdytų nemanau, atvirkščiai merginos galiu pasakyti labai suaktyvėjo.

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/08 13:46:15 13:46:15

Merginos suaktyvejo, o vyrai turbut kituose vandenyse zvejoja.
Norint paziureti, kur taikau ir kas parasyta, reikia laiskus atidaryti, bent is smalsumo. O 25 neatidaryti...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume