Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → dovanų kodas

dovanų kodas

Urgitutė

U

221 įrašai

2010/05/28 14:27:13 14:27:13

Sveiki,paaiškinkite kaip gaunamas tas dovanų kodas, kurį reikia ten apačioje narystės skilties įvesti. Kas tai per daigtas t, kada jis suteikiamas, ką duoda ir kt. domimi klausimai, kuriuos jaučiu sugalvosiu vėliau po šios temos paskelbimo Laukiu ats. SMALSUMO vedina čia parašiau

dainelė

D

1512 įrašai

2010/05/28 19:36:57 19:36:57

Ir aš buvau kažkada klaususi apie dovanų kodą.

Prašom pasižiūrėti, ten tuoj pat yra ir atsakymas:
post8808.html#p8808

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/28 19:57:45 19:57:45

dainelė: Ir aš buvau kažkada klaususi apie dovanų kodą.

post8808.html#p8808

Dainele, o kurgi Jus dingote? Pries 1-2 metus jus labai aktyviai cia pasisakydavote... Pamenu jusu dvasingus pasisakymus. Kur jus???

dainelė

D

1512 įrašai

2010/05/28 20:13:11 20:13:11

Svečias:

post8808.html#p8808

Dainele, o kurgi Jus dingote? Pries 1-2 metus jus labai aktyviai cia pasisakydavote... Pamenu jusu dvasingus pasisakymus. Kur jus???

Aš dingau, nes šitame forume svarstomos temos man nepatinka.
Todėl nenoriu jo palaikyti, rašydama čia savo genialias mintis.

Dėl kurių mane čia vis kas nors nepakančiai puldinėdavo.

Šiandien tik prisijungiau, nes esu atradus smagų dalyką ir negaliu susilaikyti jo nepasiūlius čia, kur žmonės jaučiasi vieniši, nepilnaverčiai, kaži ko stokojantys ir nerandantys (antraip neieškotų "antrosios pusės")...
http://www.juokojoga.com/apie-mus
Ateikite, pasijuoksite iš nieko, žiūrėdami į dangų...........
ir bent valandėlei užmiršite, kaip tragiška yra būti žmogumi

Ten nereikia jokių porų ir niekas nieko neklausinėja. Tinka storoms/iems ir plonoms/iems, senoms/iems ir jaunoms/iems, visokių charakterių asmenybėms, tik netinka nėščioms moterims (joms reikia juoktis saikingai). Pasiskaitykite tame puslapyje patys/pačios

Nepageidautini neblaivūs asmenys.

Urgitutė

U

221 įrašai

2010/05/29 05:15:56 05:15:56

ačiukas už info
Kad būtų daugiau tų akcijų, tai būtų smagiau sudalyvauti ir šis saitas daugiau būtų patrauklesnis

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/29 07:19:13 07:19:13

dainelė:
Svečias:

post8808.html#p8808

Aš dingau, nes šitame forume svarstomos temos man nepatinka.
Todėl nenoriu jo palaikyti, rašydama čia savo genialias mintis.

Dėl kurių mane čia vis kas nors nepakančiai puldinėdavo.

Šiandien tik prisijungiau, nes esu atradus smagų dalyką ir negaliu susilaikyti jo nepasiūlius čia, kur žmonės jaučiasi vieniši, nepilnaverčiai, kaži ko stokojantys ir nerandantys (antraip neieškotų "antrosios pusės")...
http://www.juokojoga.com/apie-mus
Ateikite, pasijuoksite iš nieko, žiūrėdami į dangų...........
ir bent valandėlei užmiršite, kaip tragiška yra būti žmogumi

Ten nereikia jokių porų ir niekas nieko neklausinėja. Tinka storoms/iems ir plonoms/iems, senoms/iems ir jaunoms/iems, visokių charakterių asmenybėms, tik netinka nėščioms moterims (joms reikia juoktis saikingai). Pasiskaitykite tame puslapyje patys/pačios

Nepageidautini neblaivūs asmenys.[/quote

Bet jusu juoko joga tik Vilniuje, kaip supratau? O kaip jums, Dainele, siaip sekasi? Nieko neradote sau tinkamo sioje svetaineje per tuos metus?

Dd

D

50 įrašai

2010/05/29 07:58:17 07:58:17

Svečias: Bet jusu juoko joga tik Vilniuje, kaip supratau?
O kaip jums, Dainele, siaip sekasi? Nieko neradote sau tinkamo sioje svetaineje per tuos metus?

Artimiausiomis dienomis juk vyks juoko vakarėlis ir Ukmergėj. Taip tame puslapyje parašyta. Spėju, kad jei norėtumėte, galėtumėt renginį ir bet kuriame miestely susiorganizuoti. Visi kontaktai duoti

Šioj svetainėj aš asmeniškai kolei kas tinkamo sau neradau. Man bet ko nereikia. Ir manęs nerado. Mano amžiaus vyrų-moterų proporcijos yra vyrų naudai. Bet su dovanų kodu tai nieko bendra neturi.
~ dainelė ~ ~

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume