Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Sliubas

Sliubas

Pasileidusi

P

395 įrašai

2009/12/19 11:34:50 11:34:50

samantta: Čia vienuolės nesąmonė - aš tik persakiau.

Tokia garbinga ponia, o nesibodi svetimų "nesąmonių" perpasakoti. Tai juk ir pletkinimas gaunasi.

samanta:
virdzinijad:
AS: ir uz ka tie 500-700 litu ???????????

Kiek man zinoma, uz baznytines apeigas ar kitus dalykus -yra aukojami pinigai, o ju kiekis buna- savo nuoziura. Kaip galejo vienuole ivardinti suma ?

Ar teko girdėti apie Paštuvos vienuolyną? Vienuolės Įvardina sumą, kurią reikėtų paaukoti, kai ten apsistoji kaip svečias - anksčiau tai buvo 20 lt. į parą su maitinimu, labai geros sąlygos. Nemaža kunigų įvardija tarifą, pvz. laidojimo... Taip jau yra.

Taip ir gimsta paskalos. Jei žmogus tikrai neišgali susimokėti - jam nei tos vienuolės, nei kunigas neatsakys.
Apie jūsų vienuolyną negirdėjau ir nematau reikalo ten lankytis.

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/19 13:31:23 13:31:23

Įdomu, kuo jūs matuojate garbingumą ? Pletkai čia netinkamas žodis: vienuolė yra mano tolima giminaitė. Juk niekas pačiai nekliudo susižinoti teisingą info ir čia paskleisti. Kritikuoti čia visi gebame, jau ko ko, bet to išmokinti . Tik meilės artimui mažoka...O vienuolyne esu viešėjusi ne kartą - labai patiko, tikra dvasinė atgaiva. Galimybės būtų, ten važiuočiau kuo dažniau.

Emporija

E

849 įrašai

2009/12/19 19:47:00 19:47:00

Ne, netrukdo. Kai tekejau, tikejau, jog sitas zmogus man yra skirtas Dievo visam gyvenimui. Tada dar buvau jauna ir naivi. Pragyvenome santuokoje 12 metu ir issiskyreme. Jis mane paliko del kitos. Bet tema ne apie tai. Sliubas man netrukdytu kurti ir puoseleti naujus santykius su mylimu zmogumi, jei tik toks butu. Bet kol kas tokio nera. Taciau, jei tekeciau antra karta, mes aisku, jau nebeimtume sliubo, taciau santuoka butu palaiminta Baznycios. Zmones tavo gyvenime kaip pakeleiviai traukinyje- ilipa ir bunate kartu tol, kol neprivaziuoja jam reikiamos stoties, kuomet tenka islipt. Manau, kad su zmogumi kartu nugyveni tiek, kiek judviem buna skirta. Ateina laikas ir ateina nauji zmones i gyvenima.

Emporija

E

849 įrašai

2009/12/19 20:05:33 20:05:33

rudnosiuk, tu saunuolis!

MoterisJi

M

27 įrašai

2009/12/21 08:10:38 08:10:38

Emporija: Ne, netrukdo. Kai tekejau, tikejau, jog sitas zmogus man yra skirtas Dievo visam gyvenimui. Tada dar buvau jauna ir naivi. Pragyvenome santuokoje 12 metu ir issiskyreme. Jis mane paliko del kitos. Bet tema ne apie tai. Sliubas man netrukdytu kurti ir puoseleti naujus santykius su mylimu zmogumi, jei tik toks butu. Bet kol kas tokio nera. Taciau, jei tekeciau antra karta, mes aisku, jau nebeimtume sliubo, taciau santuoka butu palaiminta Baznycios. Zmones tavo gyvenime kaip pakeleiviai traukinyje- ilipa ir bunate kartu tol, kol neprivaziuoja jam reikiamos stoties, kuomet tenka islipt. Manau, kad su zmogumi kartu nugyveni tiek, kiek judviem buna skirta. Ateina laikas ir ateina nauji zmones i gyvenima.

O kaip įsipareigojimas vienas kitam visa gyvenimą, o kaip vaikai? Manau, kad toks požiūris yra labai egoistinis "tik tiek kiek man naudinga ir gera..." Deja nevisada būna santykiuose lengva, gražu. Krizių šeimoje neišvengiama, jas peržengus įmanomas kitokios kokybės santykis, ir tik krizėse tiek pats žmogus, tiek pora auga. Pastangos būtinos. Vienas iš lengviausių sprendimų (ir egoistinių) skirstytis į skirtingas puses. Taip manau dabar kai esu išsituokusi ir atsigręžusiu į savo praeitį.

Samanta

S

1028 įrašai

2009/12/21 09:39:08 09:39:08

MoterisJI:
Emporija:

O kaip įsipareigojimas vienas kitam visa gyvenimą, o kaip vaikai? Manau, kad toks požiūris yra labai egoistinis "tik tiek kiek man naudinga ir gera..." Deja nevisada būna santykiuose lengva, gražu. Krizių šeimoje neišvengiama, jas peržengus įmanomas kitokios kokybės santykis, ir tik krizėse tiek pats žmogus, tiek pora auga. Pastangos būtinos. Vienas iš lengviausių sprendimų (ir egoistinių) skirstytis į skirtingas puses. Taip manau dabar kai esu išsituokusi ir atsigręžusiu į savo praeitį.

Priklauso nuo to, dėl ko skiriamasi. Jei šalia gyvena visai svetimi žmonės (jie susvetimėjo, nes per eilę metų vienas jų augo, o kitas liko vietoj - stovėjimas vietoj lygus slydimui žemyn; jei iš "kritusiojo" ištikimybės teliko tik pelenai; jei tvyro nuolatinė įtampa ir neviltis - tuomet nebepadės pastangos, nes tai yra [b:2u22bbsz]abiejų[/b:2u22bbsz] darbas. Kaip atsitiko,kad šalia vienas kito atsidūrė svetimi? Jiems kadaisė švietė jaunystės šviesa, ne vieną apakinusi, verčianti matyti viską, kas gražu ir gera, o į apmaudžias "smulkmenas" nekreipti dėmesio...Juk meilė viską nugali, tiesa?....

Emporija

E

849 įrašai

2009/12/21 10:48:11 10:48:11

Taip, samanta, meile viska nugali

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/22 06:48:47 06:48:47

Emporija: Taip, samanta, meile viska nugali

Vadinasi moterim "viskas" baigiasi kai baigiasi jausmai?
Tiesa, tokia nuomone susidariau, kad moteris labiau painiojasi nei vyrai jausmuose. Vieno "teksto" pradzioje "kraustosi is proto", o pabaigoje, klausia gal ji palikti?! Ar as cia klaidingai?
swx

kora

K

2495 įrašai

2009/12/22 16:28:21 16:28:21

rudnosiukas: Žmonės veidmainiai ir (ar) neatsakingi, kai tuoktis, tai lekia į bažnyčią, kai skirtis tai ai- pakaks ir civilinės tvarkos...

Man irgi bankomatai sioj vietoj nepatinka.

kora

K

2495 įrašai

2009/12/22 17:01:38 17:01:38

Svečias:
Emporija: Taip, samanta, meile viska nugali

Vadinasi moterim "viskas" baigiasi kai baigiasi jausmai?
Tiesa, tokia nuomone susidariau, kad moteris labiau painiojasi nei vyrai jausmuose. Vieno "teksto" pradzioje "kraustosi is proto", o pabaigoje, klausia gal ji palikti?! Ar as cia klaidingai?
swx

SWX, manau, tu visiskai teisus del pagrindines prigimtines moters ir vyro dominantes:
Moteris - beribis banguojantis jausmu pasaulis, apgaubiantis ir vyra musantis nuo koju link galvos.
Vyras - gelezine logika ir gilus protas, patenkinantis moters jausmus bei sudeliojantis juos i vieta.
P.S. Gamta betvarkes nemegsta ir zino, kad be testinumo pati prazus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume