Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Sliubas

Sliubas

dariukx

D

41 įrašai

2009/11/29 14:23:56 14:23:56

Ka manote,jei mergina ar vaikinas issiskyre,bet jau yra paeme sliuba.
Jusu kiekvieno asmenine nuomuone-ar netrukdo tolymesniu santykiu pletotei?

kora

K

2495 įrašai

2009/11/29 17:13:24 17:13:24

dariukx: Ka manote,jei mergina ar vaikinas issiskyre,bet jau yra paeme sliuba.
Jusu kiekvieno asmenine nuomuone-ar netrukdo tolymesniu santykiu pletotei?

Abu "plevesos" ir melagiai. Krypti santykiu pletotei pasirinkti bus sunku.

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/29 17:40:54 17:40:54

Tikintiems gal ir trukdo, netikintiems - atitinkamai .

Svečias

S

689 įrašai

2009/11/30 07:57:42 07:57:42

Na jei santuoka issiro, galbut Jus nesupratote pilnai santuokos sakramento prasmes? : pvz., tevai "spaude", arba itakojo tam tikros aplinkybes (bet ne laisva valia) - nestumas. Tuomet yra galimybe kreiptis i vyskupijos teismo tribunola ir pateikti prasyma del santuokos pripazinimo negaliojancia. Verta susitvarkyti, kad pradeti svariai kita etapa gyvenime.

Virgintaa

V

134 įrašai

2009/11/30 11:47:21 11:47:21

Aktualus ir rimtas klausimas.Esu ir issiskyrusi ir sliuba baznycioje paemusi. Na, tada taip atrode, kad santuoka bus iki gyvenimo pabaigos.Niekas neverte, viskas BUVO is meiles. Buvo taip , o dabar kitaip Ir apie tai daznai pati pagalvoju. Vienas mano pazystamas issireiske- tai tu iki gyvenimo pabaigos zenota. Taip ir nesusigaudau pati issiskyrus as ar ne

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/30 16:35:13 16:35:13

virdzinijad: Aktualus ir rimtas klausimas.Esu ir issiskyrusi ir sliuba baznycioje paemusi. Na, tada taip atrode, kad santuoka bus iki gyvenimo pabaigos.Niekas neverte, viskas BUVO is meiles. Buvo taip , o dabar kitaip Ir apie tai daznai pati pagalvoju. Vienas mano pazystamas issireiske- tai tu iki gyvenimo pabaigos zenota. Taip ir nesusigaudau pati issiskyrus as ar ne

Bažnytinė santuoka sugalvota pačių žmonių. Tai tik psichologinis barjeras. Nejaučiu jokios santuokos, nes man nėra svetimesnio žmogaus už exą. Esu tikinti, bet - savaip. Galima bažnytinė ištuoka, kuri gerokai kainuoja. Pagal tuos kriterijus mano bažnytinė santuoka negaliojanti. Bet man tas pats. Apie nusidėjėlius turiu savo nuomonę .

Svečias

S

689 įrašai

2009/12/01 10:12:56 10:12:56

samantta:
virdzinijad: Aktualus ir rimtas klausimas.Esu ir issiskyrusi ir sliuba baznycioje paemusi. Na, tada taip atrode, kad santuoka bus iki gyvenimo pabaigos.Niekas neverte, viskas BUVO is meiles. Buvo taip , o dabar kitaip Ir apie tai daznai pati pagalvoju. Vienas mano pazystamas issireiske- tai tu iki gyvenimo pabaigos zenota. Taip ir nesusigaudau pati issiskyrus as ar ne

Bažnytinė santuoka sugalvota pačių žmonių. Tai tik psichologinis barjeras. Nejaučiu jokios santuokos, nes man nėra svetimesnio žmogaus už exą. Esu tikinti, bet - savaip. Galima bažnytinė ištuoka, kuri gerokai kainuoja. Pagal tuos kriterijus mano bažnytinė santuoka negaliojanti. Bet man tas pats. Apie nusidėjėlius turiu savo nuomonę .

Niekas neištuokia bažnytinės santuokos. Nemaišykite. Santuoka pripažįstama negaliojanti arba suteikiama galimybė sutuoktiniams gyventi atsiskyrus. Teisminis procesas vyksta nagrinėjant, ar yra pagrindo pripažinti neteisingai suvoktą santuokos sakramento prasmę, ar buvo suprastas Bažnyčios mokslas apie santuoką: mylėti vienas kitą, gerbti, saugoti ištikimybę, neapleisti vienas kito iki mirties. Man teisminis procesas nieko nekainavo finansiškai, tik jaučiau palengvėjimą, švarą ir tvarką savo gyvenime susitvarkiusi sąžinės reikalus.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/01 10:39:42 10:39:42

Svecias: [Niekas neištuokia bažnytinės santuokos. Nemaišykite. Santuoka pripažįstama negaliojanti arba suteikiama galimybė sutuoktiniams gyventi atsiskyrus. Teisminis procesas vyksta nagrinėjant, ar yra pagrindo pripažinti neteisingai suvoktą santuokos sakramento prasmę, ar buvo suprastas Bažnyčios mokslas apie santuoką: mylėti vienas kitą, gerbti, saugoti ištikimybę, neapleisti vienas kito iki mirties. Man teisminis procesas nieko nekainavo finansiškai, tik jaučiau palengvėjimą, švarą ir tvarką savo gyvenime susitvarkiusi sąžinės reikalus.

Kazkada, kazkur, kazka girdejau apie tai.Pasimirso gal?! Seip is smalsumo, o kuriuos kriterijus taiko santuokai pripazinti negaliojancia? kazkaip visas situacija galima apeliuoti "neapleisti vienas kito". Tai reikstu "dabar eikite ir pasitaisykite"...
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/01 10:43:46 10:43:46

ex, tiesa. Pries iseinat privaloma butu penkis kartus Marija poteriauti.
swx

Svečias

S

689 įrašai

2009/12/01 15:03:28 15:03:28

Kiekvienos poros atvejis yra savitas ir skirtingas, todel ir vyksta ilgas teisminis nagrinejimas: kvieciami liudininkai, atsakovas ir ieskovas. Esme - ar tuomet kai tuokeisi suvokei, ka reiskia baznytine santuoka. Mano manymo 80 proc. poru nesuvokia. Tuokiasi is tradicijos, aistros, pagauti "graziu" bet tik jausmu, isskaiciavimo (prisidengus graziais zodziais ir susikurtomis iliuzijomis). Pvz., as tekejau, nes nenorejau likti senmerge, zinoma vyrui apie tai nesakiau . Siulau kam aktualu kreiptis i Vyskupija ir aptarti su atsakingais asmenimis savo reikalus. Cia ne vieta.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume