Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Santykiu pavadinimas

Santykiu pavadinimas

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/28 12:40:25 12:40:25

Kodel moterims taip svarbu santykiu pavadinimas? Klausimai "ar mes tavo galva jau draugaujam?", "kaip tu pavadintum musu santykius?" ir panasus kazkaip vercia galvoti, kad moteris nesubrendusi ir jauciasi nesaugi, kai nezino PAVADINIMO.

Cerber

C

39 įrašai

2009/08/28 13:10:41 13:10:41

as manyciau kad taip yra todel kad ji neisitikinusi kaip turetu elgtis su tavimi ir su kitais zmonemis (vyriskos lities)

Samantta

S

481 įrašai

2009/08/28 14:16:43 14:16:43

Hm.., o aš likau nustebinta, kad dukros pažįstamas vaikinas jos paklausė: "Ar būsi mano mergina?", ir dar pridūrė: "suprasiu,jei atsisakytum". Nustebau, kad būtent vaikinui parūpo santykių pavadinimas - mano manymu galima bendrauti ir neįvardijant santykių, viskas atsiranda savaime. Moterims/merginoms tai greičiausiai susiję su noru pajausti saugumą, užtikrintumą santykiuose. O vyrams? - gal noras priartėti prie intymesnių santykių? Idomu sužinoti jūsų visų nuomonę

Liita

L

87 įrašai

2009/08/28 15:21:02 15:21:02

Tikrai ne visoms rūpi santykių pavadinimas. Man žymiai daugiau negu 20 ir tai žinau. Nuo vaikystės buvau linkus bendrauti su berniukais, žaidžiau tuos pačius žaidimus kaip ir jie. Vėliau kartu eidavom į kaimo šokius, niekada nesipykdavome, nes nebuvo dėl ko. Guosdavom vieni kitus dėl nesėkmių. Tik vėliau atsiradus šeimom santykiai atšalo. Man trūko jų draugystės,nuoširdaus bendravimo... Apie santykių pavadinimą "niekada nešovė galvon".

dainelė

D

1512 įrašai

2009/08/28 16:22:09 16:22:09

Kartais gerai pasiklausti, kaip kitas žmogus įvardintų santykius - dėl tarpusavio supratimo, kad viena ar kita pusė nepuoselėtų kokių nors tuščių vilčių.
Kad nebūtų taip: aš turiu draugą XX, bet nežinia, ar tas mano draugas XX turi draugą (mane)...

sabestina

S

2 įrašai

2009/10/14 16:04:37 16:04:37

O as esu patyrusi, kad ne tik moterims, bet ir vyrams labai svarbu santykiu pavadinimas. Tarkime, jie skiria PAGYVENKIM ATSKIRAI nuo SKIRKIMES. Ir nesuvokia, kad pagyvenus atskirai, grizti i santykius lygiai taip pat sunku, kaip ir issiskyrus. Tai tik pavadinimas. Ir trumpas issiskyrimas nepadeda isspresti problemu.

marabu

M

241 įrašai

2009/10/15 15:07:16 15:07:16

Man svarbu ivardyti kas yra kas. Tiesiog turiu zinoti, ar tas zmogus, su kuriuo leidziu laika, i mane ziuri taip pat rimtai, kaip as i ji.

o siaube

O

5 įrašai

2009/10/15 15:19:15 15:19:15

Svečias: Kodel moterims taip svarbu santykiu pavadinimas? Klausimai "ar mes tavo galva jau draugaujam?", "kaip tu pavadintum musu santykius?" ir panasus kazkaip vercia galvoti, kad moteris nesubrendusi ir jauciasi nesaugi, kai nezino PAVADINIMO.

jei situacija kartojasi - susimastyk. Kodėlmoterys nesaugiai jaučiasi su tavimi ir kodėl renkiesi nesubrendusiais moteris, kurios tikisi, kad tu atneši joms saugumą.

manau nereikia būti genijumi, kad suprasti, kad toks klausimas - ne apie pavadinimą, o klausia koks tavo požiūris į ją/jas.

abecele

A

76 įrašai

2009/10/16 10:24:11 10:24:11

Svečias: ...vercia galvoti, kad moteris nesubrendusi ir jauciasi nesaugi, kai nezino PAVADINIMO.

na kaip.. tikrai nemanau, kad tai del moters nesubrendimo. O del nesaugumo, tai 100 proc! Taip.. jei klausia vadinasi jauciasi nesaugi. Kaip kazkas jau rase - nenori susikurti netikru vilciu.(o kas jei ji jau baigia isimyleti, tuoj prades fantazuoti apie seima, o tau i ja nusispjaut?) Is esmes.. jei jau klausia, tai panasu, kad kaip tik todel, kad tu i ja neziuri rimtai ir gal net neketini pradeti rimtai ziureti. (kazkokiu budu moterys jaucia "negerus" dalykus ) Nes gal tu nenori jai isipaireigoti? (o vdruk rytoj sutiksi kita - saunesne mergina... ) Nezinau.. man kazkaip negrazu kai santykiai neivardinti ((( o ivardinti santykius, tai nereiskia, kad reik zodziu pasakyti "nuo siandien draugaujam" (nors aisku irgi variantas). Ivardinti santykiai, kai moterniai nereikia klausti tu tavo minetu klausimu, nes ji ir taip supranta, kad yra tau svarbi. Kitaip tariant.. jei klausia - reiskia ne siaip sau - susimastyk

abecele

A

76 įrašai

2009/10/16 10:31:47 10:31:47

va.. ka is vieno blog'o istraukiau:

[b:11zv0aux]Kiek vaikinų (merginų) esi turėjusi (-ęs)?[/b:11zv0aux]

Čia šis klausimas kaip ir išeitų retorinis, nes nesiimsiu skaičiuoti kas kaip ir kiek ))) bet.. tiesiog neseniai išėjo iš kalbos: ką galima priskaičiuoti prie vaikinų (merginų)? na juk ne visada žmonės susėdę susitaria, kad va nuo dabar draugausim cha cha ) Kita vertus žiūrėk kas nors su kuo nors “miega”,o, na, tačiau.. tarkim paklausus - pareiškia: “mes ne pora”, “aš neturiu vaikino” ir iš tikro tai net nesumeluoja nes jie.. [b:11zv0aux]a)[/b:11zv0aux] tik draugai, (čia šiaip)..,[b:11zv0aux] b)[/b:11zv0aux] tai tik nuotykis,[b:11zv0aux] c) [/b:11zv0aux]meilužiai, [b:11zv0aux]d)[/b:11zv0aux] draugai su teisėmis (”amigo con derecha”) ar dar bala žin kas: [b:11zv0aux]e), f), g)[/b:11zv0aux]… Tai pagalvojom kas čia galėtų būti tas [b:11zv0aux]kriterijus[/b:11zv0aux], kad [b:11zv0aux]kažkas[/b:11zv0aux] jau[b:11zv0aux] draugauja[/b:11zv0aux]. Kitaip tariant, kada mergina (gali būt atvirkščiai) paklausta ar turi vaikiną, atsako: TAIP. ) Mes pasitarėm ir nusprendėm, kad “jaunuoliai” jau pora yra, kai:
[b:11zv0aux]
1. Jos ir jo draugai “žino”, kad jie pora [/b:11zv0aux]
Taip kad viskas lyg ir paprasta.. išskyrus tai, kad tuo metu ‘’staiga” paaiškėjo, kad šio punkto ne visai užtenka ))) pradedame skaičiuoti ir… Pasirodo, kad “jo” ir “jos” draugų žinios gali būti visai nepatikimas šaltinis. ieškom antro punkto..

[b:11zv0aux]2. Jis ir ji elgiasi kaip pora [/b:11zv0aux]
Lyg ir tikslesnis punkas būtų? Bet.. viską susumavus vieno antrojo punkto irgi neužtenka. Kam tas pirmas? Ogi pirmas punktas tam, [i:11zv0aux]kad [/i:11zv0aux]nei jam nei jai [i:11zv0aux]nekiltų klausimų “ar mes pora?”[/i:11zv0aux] ) Gali mergina jaustis draugaujanti su vaikinu, bet jei nėra pirmo punkto.. tai “jis” jai ne vaikinas.. jis - draugas, meilužis..
Vadinasi grįžtam tada prie pirmojo punkto… kodėl neužtenka jo? Juk atrodo visiškai [i:11zv0aux]elementaru, kad pirmasis punktas [b:11zv0aux]negli[/b:11zv0aux] atsirasti jei neegzistuoja antras punktas[/i:11zv0aux], ane? O vat GALI! ) nes tai, kad draugai “žino”, dar nereiškia, kad taip ir yra. Vadinasi reik abiejų punktų.

Galų gale pabandžius skaičiuoti vistiek paaiškėjo, kad iš šitų punktų [b:11zv0aux]jokio tolko![/b:11zv0aux] nes.. pasirodo įmanoma, kad abu punktai tinka, o “jie” vistiek ne pora.. Kaip čia išeina? tiesa pasakius nebesu tikra, [b:11zv0aux]gavosi kažkokia mistika[/b:11zv0aux]..
Ech.. Kažkaip klaižiai prirašiau ) che che.. vadinas pats laikas sustot paistyt..

O įrašas atsirado, nes diskutuojant buvo juoko susivokus, kad pirmas punktas pasirodė nepakankamas kriterijus, nes.. vien su juo į “sąrašą” gali būtų įrašyti ką nors ir visai ne į temą.. bet berašant įrašą paaiškėjo, kad įrašo prasmė man pasikeitė ir išėjo savotiška painiava

Linkiu rasti trečiąjį, teisingąjį punktą

http://nattytte.blogas.lt/kiek-vaikinu- ... s-191.html

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume