Angeliuke2: Aš tai nesuprantu ko bijoti. Puikiai žinau,kad mano vyras nevala nebus. O tuo labiau ko bijoti? Plauti indus? Gaminti valgyti? Kiekviena dieną taip darau,nors man tik 20metų,tačiau man tai nėra sunku.Aišku gal vėliau atsibos,tačiau visą rutiną reikia mokėti paversti žaidimu. O vaikai,tai visai nebijua,kad prikrės šunybių.
Labai mielas pasisakymas... Linkiu, kad jums pasisektų. Man 47 m., prieš 5 metus pradėjo braškėti santuoka. Ne dėl kito, ar kitos - pavargome vienas nuo kito. Turėjau 28 m. draugę, su kuria pasidalindavau savo mintimis. Ji buvo metai kaip ištekėjusi, laukėsi vaikelio. Su jaunatvišku įkarščiu ji pasakojo, kaip kovotų už santuoką, kaip gaivintų išsisėmusius santykius. Pagimdė, augino vaiką ir tikrai nesiskundė nepritekliumi. Po metų aš ją raginau atsipeikėti ir nenutraukti santuokos. Ji sakė, kad niekada negalvojusi, kad bus taip sunku. Aišku, buitis daro įtakos. Bet tai tik aisbergo viršūnėlė. Pagrindinis sunkumas yra gyventi ir susiderinti vienas su kitu. Viskas priklausys nuo jūsų. Be to, žmonės bręsta, tobulėja. Keičiasi poreikiai, požiūris.