2009/08/13 13:01:29 13:01:29
Nesu cia pats dazniausias dalyvis, bet kiek ateinu, tiek pastebiu, kad sitas forumas alsuote alsuoja neapykanta. Tiek skirtingai lyciai, tiek skirtingiems pomegiams. Kad tik apdergt kita, kad tik apvaryt. Suprantu, kad tai vienas is forumo privalumu - galimybe issirekt, bet zmones, cmn! Kol cia riejates, galetume ramiai dalytis patirtimi ir pazindintis. Gal jei maziau pikti butumet, greiciau is cia iseitumet. Ir iseitumet ne "nusivyle internetinemis pazintimis", o pakelta galva ir su savo "sekmes istorija".
2009/08/13 14:02:42 14:02:42
na ir aš čia neseniai ir nedažnas dalyvis, bet man neatrodo, kad čia vieni ant kitų varo. paprasčiausiai toks stilius ir poza. ypač patinka tipo zygfrid cinizmas. gaila retokai bematau. mango pasisakymai žavi. elenka apskritai labai labai žavi asmenybė. ir t.t.t ir visas kita.
viskas čia gerai, tik galėtų būti daugiau aktyvesnių. tada būtų dar geriau.
2009/08/13 16:58:31 16:58:31
Neapykanta? čia? vaikiškai nekalti pasilinksminimai
2009/08/13 17:47:50 17:47:50
Man taip pat atrodo, kad cia jokios neapykantos nera. Diskutuoja skirtingi zmones, kiekvienas turi aiskia savo nuomone, skirtingai ja isreiskia - vieni ciniskai, kiti filosofiskai,jausmingai ir pan. Tiesiog reikia pasistengti suprasti ir neziureti tik pro savo prizme
2009/08/13 18:39:15 18:39:15
pavaro, pavaro, bet tik del buvusiu nuoskaudu , nemanau, kad reikia imt i sirdi
2009/08/13 18:53:25 18:53:25
Svečias: na ir aš čia neseniai ir nedažnas dalyvis, bet man neatrodo, kad čia vieni ant kitų varo. paprasčiausiai toks stilius ir poza. ypač patinka tipo zygfrid cinizmas. gaila retokai bematau. mango pasisakymai žavi. elenka apskritai labai labai žavi asmenybė. ir t.t.t ir visas kita.
viskas čia gerai, tik galėtų būti daugiau aktyvesnių. tada būtų dar geriau.
Mano supratimu,kad irgi - čia viskas norma Čia ne neapykanta ir net ne pyktis, o kažkoks azartas, liežuvio miklinimas. Kas kaip moka ar jaučia, taip ir išsisako. Šiaip realiam gyvenime tokią galimybę vargu ar turėtų daugelis iš čia dalyvaujančių. Ir nuostabusis(ioji?) cinikas Zygfryd, ir Elenka - lanksti laputė, ir simpatiškoji Dainelė, išmintingoji Ra ar Imbierao Arbata, ir Kiesux, Ir Martynas... Diskusijų forumas čia labai demokratiškas. Man patinka!!!
2009/08/13 18:55:10 18:55:10
Nereikia kaip ekshibicionistie sklaidytis viso savo gyvenimo forume.
Kad netgi as zinau, apie tavo asmenes detlaes, nors nedalyvauju ir neseku sio forumo
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume