Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Dalybos po skyrybu

Dalybos po skyrybu

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/15 12:54:26 12:54:26

Ar jums atrodo normalios dovanu dalybos po skyrybu? Na, turiu galvoje ne skyrybas po santuokos, o tiesiog kai poroje issiskiria keliai. Nes man taip jau nutiko, kad issiskyriau su mergina ir ji nori "atsidalinti" visas gautas/dovanotas dovanas.. Na negaila, tegu pasiima, ka padovanojo, bet keista kazkaip.... O ir dalyku, kuriuos dovanojau, nelabai noriu atsiimti.

kora

K

2495 įrašai

2009/05/15 13:49:11 13:49:11

Svečias: Ar jums atrodo normalios dovanu dalybos po skyrybu? Na, turiu galvoje ne skyrybas po santuokos, o tiesiog kai poroje issiskiria keliai. Nes man taip jau nutiko, kad issiskyriau su mergina ir ji nori "atsidalinti" visas gautas/dovanotas dovanas.. Na negaila, tegu pasiima, ka padovanojo, bet keista kazkaip.... O ir dalyku, kuriuos dovanojau, nelabai noriu atsiimti.

Prajuokinai Nezinau, kaip su porom, nors ir galvoje to neturejai, taciau prisiminiau, kai po skyrybu saraso panasaus pareikalavo sutuoktinis. Sarasa as sudariau ir dovanas vestuvines itraukiau, ir neatskyriau, kur mano ir jo gimines buvo dovanotos. Taciau dalintis smulkmenu (sauksteliai, peiliai ir sakutes bei panasiai) man buvo zema, nes griuvo vertingesni moraliniai dalykai... Bet procedura turejo buti atlikta, todel pagelbejo mama. Ir po dalybu paaiskejo, kad kazkodel man liko isardytas motociklas "Izas" ir dar su lopseliu, gal kad su vaikais pasilikau Jo neklausiau, bet nustebau, kad kaina "Izo" buvo paskaiciuota pradine verte, be nusidevejimo (gal apie 10 metu).

P.S. Bet man nuo to sunkiau nebuvo.

dainelė

D

1512 įrašai

2009/05/15 14:01:02 14:01:02

Jeigu dovanota konkrečiam asmeniui, tai kokios čia gali būti dalybos? Ta dovana - jau jo nuosavybė.
Jei dovanota šeimai, tada nariai skirdamiesi ir pasidalija, nes tai bendra nuosavybė.
Tos merginos, apie kurią Svety parašei, norai yra neadekvatūs.
Gal ji nesupranta, kas yra dovana?
Tai toks dalykas, kuris po padovanojimo priklauso jau kitam, ir dovanotojas nebeturi jokios teisės juo disponuoti.
Žmonės susipykę kartais grąžina vienas kitam dovanas, nes nebenori jokio savo buvusio draugo=esamo priešo prisiminimo namuose pasilikti, bet kad reikalautų kas padovanota atiduoti... nesąmonė.

Sistina

S

375 įrašai

2009/05/15 19:27:32 19:27:32

...teko siandien skaityti skyrybu bylos nutarti , tai ko tik ten zmones nesidalina, kai pagavoji tai baisu iki ko gali nusiristi ir dazniausia moteriskes

Raaa

R

574 įrašai

2009/05/15 19:46:57 19:46:57

nežinau konkretaus konteksto. Juk ne šeimos vertybes dalinsitės, o sentimentalios vertės daiktais. Gražinti dovanas/ laiškus ir kitus niekelius nutraukus sužadėtuves - juk senas paprotys. Pagalvok apie simboliką - žmogus paleidžiamas ir "susigrąžinama" dalelė savęs, dovanota su dovana.
o tai mėtosi namie kokie keisti daiktai - išmesti negalima (dovana juk), o naudoti nesinori. Žinoma, dar galima sukurti laužą...

Raaa

R

574 įrašai

2009/05/15 19:49:01 19:49:01

Bet greičiausiai tai tik dar vienas bandymas parodyti koks tu nevertas jos

Smulkmeniška.

Chanelle

C

135 įrašai

2009/05/21 09:54:00 09:54:00

Na, cia dar vienas kvailas ambiciju karas, proga dar karteli ikasti kitam zmogui.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume