Svečias: Ar jums atrodo normalios dovanu dalybos po skyrybu? Na, turiu galvoje ne skyrybas po santuokos, o tiesiog kai poroje issiskiria keliai. Nes man taip jau nutiko, kad issiskyriau su mergina ir ji nori "atsidalinti" visas gautas/dovanotas dovanas.. Na negaila, tegu pasiima, ka padovanojo, bet keista kazkaip.... O ir dalyku, kuriuos dovanojau, nelabai noriu atsiimti.
Prajuokinai Nezinau, kaip su porom, nors ir galvoje to neturejai, taciau prisiminiau, kai po skyrybu saraso panasaus pareikalavo sutuoktinis. Sarasa as sudariau ir dovanas vestuvines itraukiau, ir neatskyriau, kur mano ir jo gimines buvo dovanotos. Taciau dalintis smulkmenu (sauksteliai, peiliai ir sakutes bei panasiai) man buvo zema, nes griuvo vertingesni moraliniai dalykai... Bet procedura turejo buti atlikta, todel pagelbejo mama. Ir po dalybu paaiskejo, kad kazkodel man liko isardytas motociklas "Izas" ir dar su lopseliu, gal kad su vaikais pasilikau Jo neklausiau, bet nustebau, kad kaina "Izo" buvo paskaiciuota pradine verte, be nusidevejimo (gal apie 10 metu).
P.S. Bet man nuo to sunkiau nebuvo.