2009/04/28 20:22:39 20:22:39
Kilo noras pasitikslinti - feromonai tai kas? Skaiciau kelis straipsnius ir juose rasoma, kad nuo tu feromonu priklauso net trauka kitam zmogui. Ar tikite tuo? Ar teko susidurti nu nepaaiskinamu nenoru bendrauti del kvapo, nors tas kvapas ir nera koks nors slykstus?
2009/04/29 18:30:56 18:30:56
Labas. Jei jau skaitei straipsnius, tai maždaug žinai esmę. O natūralių feromonų yra, atsiprašau, ir prakaite, ir šlapime, ir tai jaudina tik gyvuliukus, nors kai kuriems vyrams moters prakaito kvapas irgi patinka. Tačiau labiausiai traukia natūralus kūnas arba lengvas vos juntamas kvepalų aromatas. Panašiai kaip ir afrodiziakai, jei galima būtų lyginti, juk net ir cinamono kvapas yra afrodiziakinis - pakursto ir aistrą, ir geismą...
Jei moterys nori suvilioti vyrus arba atvirkščiai, gali pasikvėpinti feromonų turinčiais kvepaliukais iš sekso prekių parduotuvės. Yra nemažai būdų susidurti su feromonais, ir jie tikrai nei smirdi, nei ką, tik veikia uoslę, juslę, visus instinktus...
Bet daug baisiau būna, kai nevalyvas žmogysta prisiartina ir nuo jo sklinda tokia pašvinkusio prakaito ar neplautų kojinių smarvė, kad net viesulas neišsklaidytų... O jei žmogus tvarkingas, mielas ir kažkuo gan patrauklus, tai nereikia jokių papildomų sintetinių stimuliatorių, kad susigundytų ar susijaudintų nuo kokių nors aromatų...
2010/08/21 09:52:13 09:52:13
Aš tai žiauriai mėgstu kveplaus...turiu visokių pilna. Bet vat internete prisiskaičiau apie feromonus išbandžiau super.....gal tai isitikinimas nezinau, bet aš dirbu parduotuvėj tai kažkaip tiek klientės tiek klientai..(: šilčiau bendrauti pradėjo, o vyrukai labai nužiūrinėti pradėjo..tai dabar kiekvieną ryta nepasipurškus neinu į darbą
2 skirtingus turiu tiek pherx tiek miyoshi miyagi, pirkau lietuviškoj parduotuvėj internetu
2010/08/21 12:29:50 12:29:50
Idiot ohota na lochaaaaa
wikipedia:
Feromonas – gyvūnų organizme gaminamas cheminis junginys. Juo perduodama informacija kitiems tos pačios rūšies gyvūnams.
Feromonas siejamas su lytiniu potraukiu ir yra naudojamas lytinių partnerių atpažinimui bei priviliojimui. Daugelio ištirtų žinduolių feromono struktūra panaši į lytinius hormonus.
Dažniausiai feromonus išskiria specialios gyvūnų liaukos, tačiau nedideli jų kiekiai išskiriami ir su šlapimu bei prakaitu.
2011/01/19 18:42:54 18:42:54
Neteko išbandyti, gal kada iš smalsumo, tačiau manau nereiktų pamiršti, kad visgi tai dirbtinis preparatas. Visi turime savo natūraliai skleidžiamus, tik vieni mažiau kiti daugiau. Kiek teko skaityti straipsnių, slopina prasta mityba, per didelis kvepalų kiekis, o ypač rūkymas. Viena kartą renkantis kvepalus, man pasiūlė, tokį potraukį skatinantį daiktą, tai nežinau man tas kvapas pasirodė panašus į katino šlapimo, tiesa gal ir veikia, kas čia žino
2011/01/27 14:23:28 14:23:28
Feromonai istiesu skleidzia specifini kvapa. Vyriski feromonai vyrams kvepia lyg slapimas, tuo tarpu moterims primena odos kvapa ir nera nemalonus. Ir atvirksciai. Bent jau man taip pasakojo is www.fero.lt
2011/10/18 08:18:29 08:18:29
Naudoju feromonus Fero, tai ar jų poveikis ar ne, dėmesio trūkumu nebesiskundžiu.
2012/01/04 17:56:00 17:56:00
Geriasuios kainos ir didžiasuias pasirinkimas tiktai www.fetishas.lt
2012/03/15 15:30:02 15:30:02
NPCRIZ – tai profesionali sveikatingumo, grožio, jaunystės ir tinklinio marketingo kompanija.
visų pirma natūralių peptidų, gaminamų Sankt-Peterburgo Bioreguliacijos ir Gerontologijos moksliniame tyrimo institute, distributorius. Ši kompanija yra bendraautorius, kuriant išskirtinę kosmetologinę liniją, naudojant natūralius peptidus, maisto papildus, ajurvedines arbatas. Visa ši produkcija patikimai apsaugota nuo klastočių. Dėl aukštos kainos ir neprieinamumo šio instituto produkcijos preparatus galėjo vartoti tik nedaugelis. Dabar dėka NPCRIZ ši produkcija prieinama daugeliui.
http://www.npcriz.eu/lt/kletochnaja-kos ... ptidy.html registracija [email protected]
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume