Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → kodel jis bijo

kodel jis bijo

pasiklydus

P

1 įrašai

2009/04/06 17:31:52 17:31:52

kelis kartus mes bandem susitikinet ...jis vis pabegdavo..aiskindavomes ...jam atrode , kad as meluoju..kad is tiesu nepatinka jis man pakankamai...bijojo, kad iskaudinsiu..pazaisiu ir paliksiu....
is tiesu nemoku rodyt jausmu..esu isdidi....
praejo gal jau puse metu..ir jis vel atsirado , vel primine viska ,vel aiskinomes kodel mum neisejo ..siuliau pabandyt , bet jis pasake , kad nebetiki manim...kad jau bande ..
noris ir atsitraukt..na bet jei nerupeciau nerasytu dar po puses metu ir neisiaiskintu kodel mum neisejo..nepavyduliautu....as bent taip manau...ir is tiesu labai liudna...galvojau , kad jis sugrys, bet dingo...

ka daryt man ? ar imanoma ji kazkaip susigrazint ?

Lorele

L

135 įrašai

2009/04/06 17:51:46 17:51:46

Kažin ar verta jį "grąžintis". jei žmogus nežino ko nori ir nepasitiki tavim, tai su laiku nepasikeis. Ar tikrai to sau nori ?

pasiklydusi

P

1 įrašai

2009/04/06 18:11:27 18:11:27

na bet kad jam nera ko nepasitiketi...labai jis man patiko...jei per pusmeti nepamirsau zmogaus ir vistiek noriu tai manau verta...tik as net nzn kaip man ji gaut....

liepa18

L

50 įrašai

2009/04/06 18:46:04 18:46:04

kam tau to reikia? pagalvok kas taves laukia, turesi pastoviai aiskintis del kiekvieno savo judesio. jaigu jau pabego karta,antra, pabegs ir trecia. zinok labai sunku bendrauti su zmogum ir pastoviai galvoti ka kalbi, ka darai, ar gerai darai , o jaigu jam kazkas nepatiks , gal vel pabegs ir t.t. spjauk i visa tai ir negadink sau nervu. sutiksi dar saves verta zmogu.

kora

K

2495 įrašai

2009/04/06 19:21:48 19:21:48

pasiklydus: kelis kartus mes bandem susitikinet ...jis vis pabegdavo..aiskindavomes ...jam atrode , kad as meluoju..kad is tiesu nepatinka jis man pakankamai...bijojo, kad iskaudinsiu..pazaisiu ir paliksiu....
is tiesu nemoku rodyt jausmu..esu isdidi....
praejo gal jau puse metu..ir jis vel atsirado , vel primine viska ,vel aiskinomes kodel mum neisejo ..siuliau pabandyt , bet jis pasake , kad nebetiki manim...kad jau bande ..
noris ir atsitraukt..na bet jei nerupeciau nerasytu dar po puses metu ir neisiaiskintu kodel mum neisejo..nepavyduliautu....as bent taip manau...ir is tiesu labai liudna...galvojau , kad jis sugrys, bet dingo...

ka daryt man ? ar imanoma ji kazkaip susigrazint ?

Jei daug kas nuo taves priklauso, daug ka imanoma padaryt taip pat. Pabandyk sugrizti i tas vietas, kur pradejai klysti ir baimes jausmas atsirado. O isdidumo su kilnumu maisyti nereiketu, tada suprasi ir apie jausmus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume