Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → DP suderinamumo testas.. vel

DP suderinamumo testas.. vel

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/19 17:29:54 17:29:54

kiesux: nesuprantu, kodel uzsiciklini ties vienu siuo klausimu? Pirmiausiai daug tokiu klausimu yra. ir nereiktu kelti dideles problemos del to, cia tik testas, kuris vistiek neisrinks tau zmogaus, o reiks paciam rinktis. Daugeliui manau pildant testa kyla dvejoniu, ka pasirinkti, ir kiekvienas renkasi "mazdaug" t.y. +- vidutiniskai koks poreikis kiekvieno. Ir siaip seksualinis suderinamumas nesprendziamas is 1 klausimo, tad nemanau, kad reikia tiek stresuoti del vieno klausimo

A kodel pagal viena? Ten dar yra klaudsimas "noriu as labiau, ar maziau patyrusio partnerio" , tik neklausia, kiek as pati patyrus esu.

marijuana

M

618 įrašai

2009/03/19 17:37:07 17:37:07

kiesux: nesuprantu kaip pasirinkimas didesnio ar mazesnio sekso kiekio per menesi skaiciu itakoja suderinamuma ir kaip jus ji iverinat... gi cia su kiekvienu zmogum atskirai jis rodomas... jei pasirinkot dideli skaiciu o kitas zmogus maza, automatiskai suderinamumas mazas tarkim, jus nueinat pakeiciat savo teste dideli skaiciu i maza, ir jum pasiulo visai kita zmogu.. kuris pasirinkes jau dideli skaiciu.. ir vel suderinamumas mazas...

na, paprastai. kazkada buvau perpildes ta testa. suderinamumas yra isskirtas i trys kategorijas. vienas is ju seksualinis suderinamumas ar kazkas pan... tai pildant testa atsakant i ta klausima sumazinus skaiciu, tas suderinamumas veliau buna zymiai didesnis... ty esme tame, kad moterys paprastai raso mazesni kieki... cia kalba ne apie bendra suderinamumo vidurki, o tik viena sriti;)

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/19 17:51:43 17:51:43

marijuana:
kiesux: nesuprantu kaip pasirinkimas didesnio ar mazesnio sekso kiekio per menesi skaiciu itakoja suderinamuma ir kaip jus ji iverinat... gi cia su kiekvienu zmogum atskirai jis rodomas... jei pasirinkot dideli skaiciu o kitas zmogus maza, automatiskai suderinamumas mazas tarkim, jus nueinat pakeiciat savo teste dideli skaiciu i maza, ir jum pasiulo visai kita zmogu.. kuris pasirinkes jau dideli skaiciu.. ir vel suderinamumas mazas...

na, paprastai. kazkada buvau perpildes ta testa. suderinamumas yra isskirtas i trys kategorijas. vienas is ju seksualinis suderinamumas ar kazkas pan... tai pildant testa atsakant i ta klausima sumazinus skaiciu, tas suderinamumas veliau buna zymiai didesnis... ty esme tame, kad moterys paprastai raso mazesni kieki... cia kalba ne apie bendra suderinamumo vidurki, o tik viena sriti;)

Nesamone ir 15, ir 30, ir 60 ten irasiau, visvien kaip nesuderinama, taip nesuderinama ...

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/19 17:58:26 17:58:26

marijuana:

o gal tiesiog po testo perpildymo buvo pasiulytos tokios zmoniu anketos, kuriose tiesiog taip sutapo, kad jie buvo pasirinke atitinkamai mazesnius skaiciukus, labiau atitinkacius naujai perpildyto testo? Manau gan kvaila teigti, kad visos moterys renkasi vienus skaicius, visi vyrai kitus.. paprasciausias irodymas, pvz is man pasiulytu nariu atskriai seksualinis suderinamumas svyruoja intervale nuo 30% iki 95%. nezinau kaip aiskiau papasakoti

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/19 18:01:19 18:01:19

Svečias:
kiesux: nesuprantu, kodel uzsiciklini ties vienu siuo klausimu? Pirmiausiai daug tokiu klausimu yra. ir nereiktu kelti dideles problemos del to, cia tik testas, kuris vistiek neisrinks tau zmogaus, o reiks paciam rinktis. Daugeliui manau pildant testa kyla dvejoniu, ka pasirinkti, ir kiekvienas renkasi "mazdaug" t.y. +- vidutiniskai koks poreikis kiekvieno. Ir siaip seksualinis suderinamumas [b:2dawq0js]nesprendziamas is 1 klausimo,[/b:2dawq0js] tad nemanau, kad reikia tiek stresuoti del vieno klausimo

A kodel pagal viena? Ten dar yra klaudsimas "noriu as labiau, ar maziau patyrusio partnerio" , tik neklausia, kiek as pati patyrus esu.

kad lygtai parasyta, jog ne is vieno klausimo sprendziamas suderinamumas, tad vien skaiciaus pasirinkimas neapsprendzia viso %, ir jei zemas suderinamumas gali buti daug kitu priezasciu, kas numusa ta suderinamuma, nors skaiciuka ir tapaty pasirinkai.

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/19 18:06:00 18:06:00

Kiesux, nuvarei i lankas. Klausiu, kaip galima nustatyti zmogaus patirti sekse? Ar matei anketoje klausimu, kurie tai issiaiskina? As nemaciau. Todel manau, kad tas "norit labiau, ar maziau uz jus patyrusio? - nesamone.

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/19 18:09:20 18:09:20

laukine vysnia: Netikiu tuo suderinamumu,nes kartais pavartau anketas patikusių ar labai nepatikusių forume pasnekovų,pasitaiko tada didziulis amžiaus skirtumas,dar tas požiūrių skirtumas,o suderinamumas nėra buvęs žemiau 50% ...Seniai norėjau apie tai paklausti .

na cia auksiniai nariai turi galimybe (bent turedavo) tiesiai navaicio paklausti man ir butu idomu suzinoti, nes kiek per paieska ziurinejau anketu, tai tikrai neradau nei vienos maziau 50% suderinamumo ir siaip idomu kaip ta bendra suderinamuma isskaiciuoja, nes matosi, kad tikrai ne lygiom dalim visus suderinamumus sudeda, bet cia greiciausiai komercine paslaptis

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/19 18:22:49 18:22:49

Svečias: Kiesux, nuvarei i lankas. Klausiu, kaip galima nustatyti zmogaus patirti sekse? Ar matei anketoje klausimu, kurie tai issiaiskina? As nemaciau. Todel manau, kad tas "norit labiau, ar maziau uz jus patyrusio? - nesamone.

na bent man sunku iziureti cia klausima buvo toki kaip dabar parasete
cia matau tik klausima kodel pagal viena? nors as parasiau ne pagal viena. sakykite ka norite as matau, teigini o ne klausima paryskintame tekste... Del ko nera klausimu apie pacio testo atlikejo seksualine patirti reiktu klausti pacio navaicio, kodel jis sudare butent taip ta testa, matyt nusprende, kad nebutini tie klausimai, nes kituose psichologiniuose testuose yra tokie klausimai. Be to sis klausimas tiesiogei neitakoja suderinamumo % pagal zmogaus patirti, o tik pagal poziuri seksa. isvis atskirus testo klausimus gan sunku aptarineti, nes daugeliu atveju sunku tiesiog pasakyti, kokia butent to klausimo paskirtis tame teste, o ji nebutinai yra tiesiogine, kad suzinoti kiek kartu noretum sekso per menesi...

P.s. o kur jus matet, kad kazkas megina issiaiskint ir nurodyti patirti sekse? meginamas istirti tik tinkamumas sekse.

Svečias:
A kodel pagal viena? Ten dar yra klaudsimas "noriu as labiau, ar maziau patyrusio partnerio" , [b:1feeb92v]tik neklausia, kiek as pati patyrus esu.[/b:1feeb92v]

Binary

B

784 įrašai

2009/03/19 18:41:49 18:41:49

laukine vysnia: Netikiu tuo suderinamumu,nes kartais pavartau anketas patikusių ar labai nepatikusių forume pasnekovų,pasitaiko tada didziulis amžiaus skirtumas,dar tas požiūrių skirtumas,o suderinamumas nėra buvęs žemiau 50% ...Seniai norėjau apie tai paklausti .

Mačiau tokių kurių suderinamumas su manim mažesnis negu 50%(bendras)
Na, o dėl didumo tai mačiau kur charakteriai dera 88%, su vertybėm ir seksualiniu suderinamumu kiek kukliau(vertybių mačiau, kad buvo su kuo virš 70%, o seksualiniu tai dar nemačiau, kad būtų daugiau 70%)
Na, o mažo suderinamumo tai charakteris kiek mačiau mažiausiai buvo gal 50%, vertybės - ~35%, o seksualinis tai kiek mačiau mažiausiai - 25%

Beje su tais nariais kurie diskutuoja aktyviau forume - galima ir beveik pajausti ant kiek esi su juo suderinamas Kol kas toks pajautimas pasireiškė gana tiksliai
Pavyzdžiui galiu pasakyti, kad su viena forumo dalyve pas mane seksualinis suderinamumas ir yra būtent mažiausias pasiskaitęs jos pranešimus (ta tema kai dar nebuvau matęs procentų) gan greit supratau, kad tas suderinamumas iš esmės pas mus nesutampa, o vėliau kai pamačiau anketą - pasirodo neklydau
Vyšnia, amžiaus suderinamumas čia neskaičiuojamas

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/19 19:14:16 19:14:16

kiesux: [

P.s. o kur jus matet, kad kazkas megina issiaiskint ir nurodyti patirti sekse? meginamas istirti tik tinkamumas sekse.
Svečias:
A kodel pagal viena? Ten dar yra klaudsimas "noriu as labiau, ar maziau patyrusio partnerio" , [b:1btl91k3]tik neklausia, kiek as pati patyrus esu.[/b:1btl91k3]

tu taip seniai pildei, kad net neatsimeni. todel musu diskusija priejo aklaviete.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume