2009/03/11 22:09:51 22:09:51
Ar tik man taip atrodo, ar išties forumo temos išsisėmę..visos panašios, daug kartų aptarinėtos..arba išvis tokios nevykę, kad net atsakyt nėra ką..Galbūt galima sukurt ką nors originalesnio.., arba rašyti apie problemą, kuri išties yra opi.., o ne vien tam , kad tik kažką parašyti..Galbūt geriau mažiau, bet kokybiškiau..
2009/03/11 22:59:03 22:59:03
Kas žmonėms aktualiausia apie tai ir sukasi temos Dėl to ir susidaro vaizdas toks, kad išsisėmusios temos, nes tos kurios būna kiek kitokios nei įprastai(ir dažniausiai neaktualios) tiesiog lieka šone
Be to kiek pastebėjau forume realiai mažai vartotojų reiškiasi. Tai ir forumas savaime suprantama sukasi būtent ant tų vartotojų, o kadangi jų nedaug - tai tie patys žmonės negali kažko labai naujo sukurti
Reikia daugiau aktyvių vartotojų - tada situacija keisis
2009/03/12 08:32:40 08:32:40
Taip,as cia naujokas,bet pastebejau,kad komentuoja visose temose keli ''etatiniai'' nikai,kurie ,matyt,cia ir ''gyvena''.Savo suderinamu nariu isvis nepastebiu,kad cia uzsuktu,nors gavau net kelias desimtis.O juk idomu i zmogu zvilgtelt ''is sono'' : kaip jis reiskiasi diskusijose,koks mastymo kampas,poziuris,pomegiai,aktyvumas ir gal tik po to siusti jam pazinties vedli.
2009/03/13 09:37:36 09:37:36
nata002: Ar tik man taip atrodo, ar išties forumo temos išsisėmę..visos panašios, daug kartų aptarinėtos..arba išvis tokios nevykę, kad net atsakyt nėra ką..Galbūt galima sukurt ką nors originalesnio.., arba rašyti apie problemą, kuri išties yra opi.., o ne vien tam , kad tik kažką parašyti..Galbūt geriau mažiau, bet kokybiškiau..
nu tai pradek nuo saves, sukurk, inicijuok idomia, originalia tema...
kritikuot visi gudrus, tik kazkodel visos idejos dingsta, kai reikia kazka padaryti..
2009/03/13 15:20:30 15:20:30
Man tai įdomu,
kodėl dauguma forumo dalyvių nemato (nes nekomentuoja) DP svetainės žurnalo ir tinklaraščio rašinėlių.
O forume prikurta begalės tapačių temų, nuotrupų visokių... klausimų prirašyta, kurie išsamiau nei čia, jau apsvarstyti šitoje pačioje svetainėje - tik pavadinimą paspausk, o be to, ir nuorodų pilna į kitus tinklalapius, ypač žurnale.
2009/03/13 22:46:08 22:46:08
dainelė: Man tai įdomu,
kodėl dauguma forumo dalyvių nemato (nes nekomentuoja) DP svetainės žurnalo ir tinklaraščio rašinėlių.
O forume prikurta begalės tapačių temų, nuotrupų visokių... klausimų prirašyta, kurie išsamiau nei čia, jau apsvarstyti šitoje pačioje svetainėje - tik pavadinimą paspausk, o be to, ir nuorodų pilna į kitus tinklalapius, ypač žurnale.
žurnalas ir rašiniai yra visai kas kita
Nerašau, nes tiesiog nematau ką ten galima pakomentuoti. Tai yra daugiau mažiau profesionalų parašyti rašiniai ir su jais gali sutikti arba ne. Beje šiaip pagal mano supratimą jei žmogus kažką nori apie straipsnį pakomentuoti ar panašiai - turėtų rašyti į forumą ir daryti aptarimą.
Na, bet kuriuo atveju ačiū dainelei, nes parodė man dar vieną priežastį dėl ko čia taip mažai žmonių diskutuoja - tiesiog jie diskusijas daro komentaruose, o ne forume.
P.S. Žurnalas skirtas skaitymui, tinklaraštis(blogas) skirtas tam tikro asmens ar asmenų grupės(šiuo atveju Darnipora.lt komandos) pamąstymams, parašymams, o forumas - diskusijoms - na, bent jau aš taip manau
2009/03/15 10:00:15 10:00:15
Deja, Binary,
žurnale ir tinklarašty komentuoja visiškai nedaug narių.
Jei ten būtų skirta TIK skaityti, tai administratoriai nepaliktų vietos komentarams. O temos ten išsamiau išdėstytos, komentarai jas dar išplečia.
Dėl profesionalų ir profesionalumo - abejoju... vien pažiūrėjusi į bet kaip be konteksto pateiktas a la statistikas. Toks tarsi mokslo vaizdas, bet išties - tik pseudo...
Kiek pamenu, buvo vienas atvejis, kai tinklarašty ar žurnale komentarų diskusija taip įsiplieskė, kad buvo pasiūlyta ją perkelti į forumą, kas ir įvyko.
Šiaip gyvenime (bet kurioje srityje) nuobodulys paprastai kyla tada, kai yra kažko daug ir greitai, bet paviršutiniškai.
Gelmės, esmės nepasiekia - o tik ten tampa įdomu, nenuobodu, nes tikra.
Kaip reklamos - mirga mirguliuoja!!! dėl kažkokių niekų, galiausiai išjungi jas ir užsidegi žvakę, kuri nenusibosta.
2009/03/15 10:06:25 10:06:25
Buvo ir atvikstiniu variantu, kai is forume diskutuojamu intensyviai temu buvo parayti straipsniukai
2009/03/15 17:59:46 17:59:46
dainelė:
žurnale ir tinklarašty komentuoja visiškai nedaug narių.
Jei ten būtų skirta TIK skaityti, tai administratoriai nepaliktų vietos komentarams. O temos ten išsamiau išdėstytos, komentarai jas dar išplečia.
Dėl profesionalų ir profesionalumo - abejoju... vien pažiūrėjusi į bet kaip be konteksto pateiktas a la statistikas. Toks tarsi mokslo vaizdas, bet išties - tik pseudo...
Apie tai kur daugiau/mažiau diskutuojama - nerašiau nė žodžio
Mano žodžiai buvo parašyta kaip mano nuomonė, o ne absoliuti tiesa.
abejojate ten rašančių asmenų kompetencija?
Rimtiems moksliniams straipsniams čia ne vieta - daugelis esančių nesugebėtų jų skaityti. Dėl to ta pati mokslinė medžiaga pateikiama tokiu ganėtinai paprastu būdu. Kaip manote kiek Lietuvoje yra rimtų(mokslinių) žurnalų apie psichologiją? Gerai būtų ir pavyzdžių išgirsti
Na, o žvakė jei ji jums mirgėtų kiekvieną vakarą ir taip metų metais - tai nemanau, kad ilgai į ją žiūrėtumėt.
Mano galva nuobodu būna tada kai susikuriam iliuziją, kad visai tai(tai kas nuobodu) mums pažįstama, žinoma ir panašiai.
Na, o, kad gelmių pasiekti - tai pirma reikia pasitikėjimo, atvirumo ir panašių dalykų, o kai šį forumą gali skaityti virš 47000 narių plius praktiškai neribotas kiekis svečių - tai apie atvirumus, gelmes galima pamiršti.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume